QAnon

1. https://www.eurekalert.org/news-releases/941826

evo trifors za tebe, posto si delio one zajebancije o kamenom starom drvecu, ovo malo ozbiljnije

2. ајде 3форс дај неке фришке инфо видим шатро се кобејновао онај француз жан лук брунел у ЗАТВОРУ епштајнов сарадник ахахахахах

3. Delio sam već samo ne na ovoj temi

4. looool Mishel u tebe cuna veca nego u mene

Ovo mi deluje legit skroz, boles

5. Moram sad i ovaj drugi da vidim haha

6. Hhahahhah najjaci klip do sad

Al jos su mi jace okolnosti: scouser baca neki meme iz zajebancije, trifors u pripravnosti upada sa ovim legendarnim klipovima kao to je opstepoznato hahaha

7. ahah sve jasno i ocekivano

ko neko da meni dodje i kaze "e vidi otkrio sam da su klase referentni tip a structure vrednosni", yeah i know boy I was there 3000 years ago

Ovo mogu da shvatim, oni su jednostavno bolesni u glavu i kapiram da su ovo one, nazovimo ih, manje shokantne cinjenice o bogatima i mocnima.

8. https://youtu.be/B9C3SAdw-AA
    Ovo je zanimljivo npr

A few weeks before she died of complications during routine elective surgery, Joan Rivers said Barack Obama is gay, and Michelle Obama is transgender.

Smrt od komplikacija na rutinskoj operaciji lol

Ukoliko ste whistleblower rizik od smrti na rutinskoj operaciji drastično se povećava

9. Sus mi je Mišel, ali ipak mislim da je samo muškobanjasta. Inače Obama najmarioneta od svih marioneta šefova država u istoriji planet.

10. 3 new Q drops apparently??
    https://qanon.pub/ juče kasno naveče

11. Ghislaine dobila 20 godina, malo jebote i kad će bre da objave s kim se sve vozala u podmornici osim Leonarda Dikaprija

12. Q počeo opet da postuje, handle je unikatan tj. kroz hashed tripcode potvrđuje se da je original poster (tripcodes are hashed passwords that allow users with the correct password to post under a username that makes them recognizable across threads), zato ostaje na boardu inače bi se nakon 24 sata ili manje automatski otklonilo čak i da je neko hakovao čitav board.

13. Danas je pao jedan Q drop isto sad baš gledam

14. Ghislaine dobila 20 godina, malo jebote i kad će bre da objave s kim se sve vozala u podmornici osim Leonarda Dikaprija

ма шта мало и онако ће да се удави у туш кабини у затвору или тако нешто

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.