U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Procitao sam poslednji tritov post i mnogo mi je do jaja sad :D Kao da sam niskointelektualno bice i nisam ni svestan sta se desava oko mene ali.znam da se desava nesto veliko jako, a trit kao vodic nam prostonarodnim krezubim recnikom objasnjava sve to i predstavlja. Kao ker na svadb od prilike kad b se osecao e tako bas. Trit volim te
Ne seri da je tramp.predsednk amerike hahahahahaha au jbt. Moracu da pocnem vise da posecujem zapadni internet. Zanimljive stvari se desavaju xD
Pa dobro, ovo uključuje i tebe, zar ne?
Hoću da kažem da iako svi znamo da se holivudski pedofilski klan ubrzano raskrinkava, ovaj "dokumentarac" ima potencijal da zavara da je objektivan i nepristrasan, (utisak koji si ti dobio), dok je po meni prilično lukavo zamaskiran alt-right spin.
A što se astrologije tiče - ostavio bih te na miru, izgleda da si ekspert.
Ma bjezi bolan, vjeruje covijek u americke teorije zavjere ccc
Wow ispiraju vam mozak cijeli zivot samo ja sam pametan jer meni ne ispira mejnstrim struja mozak nego neki sa 4chana.
Nisi ni prvi ni zadnji koji je to utripovao. Oprosticemo ti cedo nase, priznaj Hilari Klinton i Dzordza Busa ko svoje najrodjenije i sve ce biti super.
https://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-no-amount-of-evidence-will-ever-persuade-an-idiot-mark-twain-135-16-65.jpg
Twain, Teslin veliki prijatelj. Upućeno za ovog retarda iznad naravno.
A Che Vu brt kažem ti ako imaš takav tok misli onda ga upotrebi zdravorazumski, šta za tebe npr predstavlja ova pandemija? Sad kad se zna da je to biooružje (ovo nisam ja rekao nego agenti čak su i na sinoćnoj konferenciji diskutovali o tome), zar nije malo sumnjivo da je puštena međ narod baš pred izbore i to baš ono sa ciljem da sjebe ekonomiju da sav narod pobulazni...
?
Triforce, em ti je mozak ispran em neistomisljenike nazivas idiotima. Srami se.
Bobi, priznaj da si doziveo neku bas tesku traumu u ranom zivotnom dobu. Jel si tipa ljubio pishu nekome?
Ne znam stvarno šta da ti kažem. Sećam se jedino da si sa nama merio pišu u wc-u u osnovnoj. I da si iz istog redovno izlazio posramljen. Čak sam te i tada tešio da imaš simpatičnu pišu i da ćeš je uvaliti nekoj devojci. Što govori o razmerama moje humanosti i da je prisutna oduvek kao sastavni deo moje ličnosti. Pišolino
Dodao dve jake kašičice sode bikarbone u flašu vode, da obavestim Triforsa, uvodim kao redovnu praksu, prija nenormalno.
Nemam neko formirano mišljenje o njoj. Nije neka tema o kojoj imam ikakvo predznanje, čitam i tražim informacije i trudim se da ne slušam previše vesti, izabrao sam BBC kao glas razuma i naravno lokalne vesti ovde, isključivo javni servis, a i to samo sažeto. Usmeravam umesto toga ogroman fokus na samopoboljšanje i samoočuvanje i na porodicu naravno. Jebi ga, baš mi je bilo dobro krenulo pre ovoga, sada bih mogao dosta toga da izgubim, ali nekako mi to nije ni na kraj pameti je su u kući svi zdravi i opušteni. Gledam ove ljude što se pijani svađaju jal je Kina, jal je Bil Gejc, jal je planeta se budi i čini mi se da im se to odražava negativno na mentalno dobrostanje.
Sumnjam da je neko ovo namerno pustio, a i da jeste sumnjam da je baš ovako zamislio.
Beee
Dovoljna je jedna kašičica dnevno, kosti će ti se pretvoriti u haribo gumenjake ako preteruješ fora je u balansu. Kiselina ti treba isto toliko da možeš da razgrađuješ hranu nemoj sutra da zateknem post gde pišeš da ne jedeš više narandže ni limun hahaha
Pogrešno si izabrao odmah ću ti reći, gledaj na to ovako: Ako su formalni i ako ne psuju ili ne odražavaju ljudske emocije dok prave reportažu o pravim ljudima i pravim događajima 80% su u tome zbog love, a 90% im tu lovu šalje tehnokratsa elita. Da se ne lažemo novinarstvo je biznis i to jedan od najvećih danas, ono odlučuje ko je u pravu, a ko je debil.
Hahah, pa koliko na litar i po, kašičica znači?
Ma uzmi kašičicu ujutru prvu stvar kad ustaneš i zgutaj uz toplu vodu i ne stavljaj uopšte u svoju pijaću vodu što bi sebi kvario ukus vode msm ako voliš slanu vodu da piješ onda ok al meni to nema smisla
Triforce, odabrao sam ih ne zato što mislim da pričaju istinu, daleko od toga. Nego ne želim da trošim vreme na praćenje 10 različitih izvora informacija, BBC mi dodje kao neki javni servis komonvelta, kao i TVNZ1 na lokalnom nivou, čisto da znam zvaničnu priču.
Pokušavam da ne formiram svoje mišljenje iz mora govana kojima smo preplavljeni, od MSM do raznoraznih palamuđenja po internetima. Čini mi se da neko želi baš to, da što više pratimo sve i svašta i da formiramo neke stavove, nebitno je njima koje, koji za cilj imaju da nas duboko podele i polarizuju i da nam to skrene pažnju sa nas samih i stvari koje su nam istinski bitne.
Tražiti istinu preko medija je obmana, istina je ionako tamo odavno mrtva.
Istina je na kraju krajeva izuzetno subjektivna i nije vredna vremena koje ljudi troše na nju.
Sjajne reči apsolutno se slažem!
Jel mislite i da su svi ljudi sa tv-a trans?
Trans?
Mišel Obama rođena kao muško, Džoni Dep rođen kao žensko i td.
Loool