QAnon

1. Ova tema je odlična antireklama za psihodelike

2. Ledeni for the wiiiin

3. Evo ti moj odgovor Ledeni ako te ne mrzi i ako znaš engleski pusti, pola sata je jbg

4. Eno brt Vlado Georgijev postuje qanona hahahh

5. Jedva čekam da GESARA stupi na snagu jooooj biće ko ona scena "daj hašiša svima"

6. Smišljamo najbolja trans imena za potajne muškiće iz elite - srpska verzija, nešto tipa:
    Mišelinko Obmana
    Limundo Gej
    Oprem VinFred

P.S.
    Miloje PsyRus je i dalje neprejebiv

7. PLASITE LI SE DRUGOG DOLASKA TRAMPOVOG

8. https://youtu.be/FrEdbKwivCI
    Još jedan u moru ovakvih primera, lyrics in the description pročitajte obavezno, matrica kida moram priznati

9. nista, vreme je da se uclanim u masone

10. da guramo korporacije, i krijemo stvari. bolje da vakcinises nego da budes vakcinisan, jebi ga

11. https://youtu.be/4eeLvoODuo8
    Evo ako odgledaš ceo do kraja i prepričaš mi poentu ja ti brate skidam kapu, nisam mogao bre da gledam one scene tih jadnih beba jebem ti vakcinu i ko svesno strpa fetuse u njih i živu bože sačuvaj brt

12. ja more, zato i kazem bolje da sam od onih sto vakcinisu nego od onih sto su vakcinisani.
    isto i da vidim kako da se zastitim od 5G koji ce sve ostale da ubije. takodje me oduvek zanimalo kako harp to menja klimu, pa i to da naucim.
    bas bi voleo da vidim sve te metode kako se kontrolisu ljudi, i da se smejem onako HAHAHAHA iz grudi dok se kucam sa viskijem i dodajem neku ideju kao recimo: "a sta mislis kako bi bilo da im sipamo otrov u travu hahaha, to nece nikad da provale kao vakcine, hahahaha. legalizuj, legalizuj, neka misle da su postigli to!"

13. splif corp inc, da uklonimo ove sto provalili istinu. posle cemo u rakiju da stavimo.

14. celt zna
    #followthewhiterabbitoncelt'savatarpic

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.