U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Šmokljo verujem da je to za 20 jevreja bilo upućeno celtu smisleno kao nešto što bi mu povredilo sujetu i otvorilo ga da shvati zašto je (vrv nenamerno) uobražen po pitanju nekih stvari. S druge strane ajde nemojmo sada da uokvirujemo razgovor isključivo na vakcine i na razlog zbog kojeg nema ruske u Švajcarskoj jebeno koga boli kurac nebitno je, protivargument tome bi bila cela hajka oko Astro Zeke i pojedinih država ali neću da ulazim u to uopšte mene zanima isključivo poredak vakcine i alternative - protok informacija, lobiranja za svaku stranu, rezultati itd. Ako budemo skretali sa tog toka izgubićemo pravu sliku o stvarima.
joj sto mi krivo sto ovo nije u oblasti sto razumem dobro pa da vidim kolko ste stvarno puni govana. ovako samo vidim povrsinu.
trifors, aj cisto radi poredjenja, kazi mi sta qanon prica o 5G i kako je to stetno i sta radi?
Ni slučajno, Melkijades je samo mutno ogledalo. Izvlačim ono najgore iz ljudi (ne iz svih, naravno) dozvolivši im da se o mene projektuju. Zato se i zove "projekcija" - platno ne pušta film, samo emituje ono što se već nalazi u mašini. Drugi ljudi to svakako opažaju, jer stoje po strani i objektivno ih se ne tiče, tako da ponos, sujeta i samoljublje ne stoje na putu. S druge strane moja proseravanja svakako jesu okidač, ali okidač je tek mali deo mehanizma. Ostavi starog dokonog Melka na miru - ovo sve gore navedeno je apsolutna istina. Bavi se više sobom nego drugima.
To je to, sad dalje slede 5g, ravna zemlja, priznajte da se plašite itd. 230 strana jebenog kalupa.
cika melkijades, ogledalo namazano govnima, u kome se ogledas i vidis samo govna umesto sebe. lukavo, lukavo :)
Thus spake Melkijadusthra
Nisi ze zapitao zbog čega sa takvom lakoćom, već suviše dugo vremena, uspevam da iz pojedinih ljudi izvučem reči i osećanja kojih bi se već sutradan stideli?
Вечерас на Балкан инфо гледајте Мелкорово предавање о хомеопатској поправци великог хадронског сударача.
iz kojih ljudi, mene? ja se ne svadjam sa tobom nego onim sto ovde kao pokusavas da budes jer mi zanimljivo.
naravno sutra da mi kazes da si u stvarnosti neki jadnik, bolestan od cega god i da sam ti pricao da si budala, da bi mi bilo krivo, al ono opet, ovo vise govori o tebi koji to radis zarad zabave nego o meni koji takodje sve ovo ovde radim zarad zabave
sta da ti kazem... nisi neki toliko vrsni manipulator ko sto mislis da jesi.
internet trol u najboljem slucaju. sto je sasvim ok, ali kapiraj da te tako gledam.
Ali nije to obično predavanje, to je predavanje nakon kojeg si nateran da staviš prst na čelo i pronikneš u dubinu sopstvene psihe, da se zapitaš oko nekih stvari, zašto je to predavanje uspelo da izvuče takve reakcije od tebe. Predavanje jednog poluboga ako ćemo iskreno.
...Balkan info, homeopatija, nadrilekarstvo, Miroljub, antivakser...Deo istog kalupa od 20 izraza kojim se svrstavaš u red civilizovanih, naprednih, normalnih, razumnih, obrazovanih, vaspitanih, čovekoljubivih...Jer zapravo nisi i kao takav ne postojiš. Jedna od osnovnih teza na kojima počiva identifikacija u "dobru" (pored "Bog je na našoj strani" i ostalih) - oni drugi. Za jedne su ti drugi Jevreji, za druge muslimani, ili komunisti, crnci...Šta već pije vodu u datom trenutku. Jadno da opstaje i funkcioniše sve ove godine; nažalost, biće jednako efikasno i u budućnosti.
Naravno - zašto bi se čovek koji vodi uredjen i normalan život, iz dana u dan, raspravljao sa nekakvim zaludnim tipom koji je dostojan prezira i sažaljenja? Iz zabave? Ali kakva je to tačno zabava? Ili - zašto bi mesecima nastojao da jurodivu ludu, poput Trajforsa, urazumi i pomogne mu da se reši svojih zabluda - koje uzgred mogu biti i opasne po njega? Iz čovekoljubivosti i pijeteta? Ni slučajno. Trif je na kraju krajeva daleko inteligentniji i namazaniji nego što se na prvi pogled čini.
A da ja vas pitam, zašto da ne? Ne mora sve u stvari da bude vođeno nekim višim ciljem ili plemenitim namerama. Jednostavno će neko nešto ovde napisati kad god mu se za tako nešto digne patka, ne moraju se tu tražiti neki fundamentalni motivi. To govorim za nas obične smrtnike, za vas sveznajuće polubogove i ogledala ljudskih naravi ne mogu da komentarišem.
iz dosade je verovatno bolji odgovor. ima perioda kad ti je dosadno i kad si lenj, i treba ih negovati :)
a sad, sto mi je prijatnije da razgovaram sa ljudima sa kojima se ne slazem ovde, umesto da nesto ucim ili sta vec rece ti, da se razvijam i usavrsavam i slicno, to jeste vec pitanje za psihologe, al za sad je valjda ok.
rastumaci me, o svepoznajuci melkore.
Nzm tebra ali imam jako zanimljive slikice. Slikice? Može https://prntscr.com/115qwqn
https://prntscr.com/115qxbv
https://prntscr.com/115qxso
https://prntscr.com/115qyt9
https://prntscr.com/115r05r
Ko sakupi sve i zalepi u album do kraja leta dobija extra panini poklone!
Pa ok ali budi spreman onda da te žestoko napuše kurcem imaš ovih gambija kolko oćeš samo čekaju da neko napiše nešto o rupama na gasovitoj planeti, mada imaš i normalniju sortu što te neće napušiti žestoko ako vide da pišeš tako ali bićeš ignorisan verovatno jbg
Izašo album za evropsko paninijev. Će skuplja neko da se menjamo?
covfefe, samo ovo prvo je za 5G
"rastumaci me, o svepoznajuci melkore".
Obavio.
Da, btw nisam devojčica od 4 godine pa da me žestoko pogode reči nekih ljudi koje ne znam na internetu.