Koronavirus u Srbiji 2

1. https://www.bitchute.com/video/lCIAcZov5Hs/
    Evo ga odličan 5G summary, samo treba da znaš da se 5G radijacija može ublažiti, nulirati, transformisati - to je frekvencija kao i sve druge i može se uz prave alate ukrotiti da ne bude štetna. Imaš čak i Tesla balanser od Ilije Lakičevića jebeni USB ili nalepnice metneš u svoje kućište/laptop ili zalepiš na ruter
    https://teslastyle101.com/tesla-radiation-balancer/

2. Pa dobro Šmokljane zato i kažem "budi spreman" znači spreman si

3. Možda si spreman ali jesi li Bergas spreman?

4. jel imas ovaj video u tekstu nekom, ne gleda mi se 30min ono sto mogu da procitam za 2?

5. Легенда каже да ће универзум нестати када Мелкор напише пост дужи од једне реченице који ће бити смислен од почетка до краја и неће садржати ниједну глупост. Капирам да смо сигурни са те стране.

6. Celt refuses to look into it counting gag:
    16

7. 30 min je i ima dramaticnu muziku, i ovaj prica nesto vrlo jednostavno vrlo polagano. jebi ga imam i ja slabosti

8. Šalim se bmk oćeš li gledati ili ne, ima zainteresovanih ti mi uostalom uvek poslužiš kao kanalizator

9. Aj kazi mi tvojim recima, kako steti 5G i kakva zavera se krije iza toga?

10. Evo ga odličan 5G summary, samo treba da znaš da se 5G radijacija može ublažiti, nulirati, transformisati - to je frekvencija kao i sve druge i može se uz prave alate ukrotiti da ne bude štetna. Imaš čak i Tesla balanser od Ilije Lakičevića jebeni USB ili nalepnice metneš u svoje kućište/laptop ili zalepiš na ruter

Lol. Čovek bi rekao da se 5G primarno vezuje za mobilnu telefoniju i da si talasima 5g mreže solidno okružen onog trenutka kada se plantuju bazne stanice u dovoljnoj meri. Koliko god turao nalepnice na laptop, smiješno.jpg je.

U suštini, ne znam kako zamišljaš zračenje, ali ono, nalepnica ne mere da ti napravi štit na fazon jebenog ostrva kengura košarkaša i čak i da može ne bi smeo da se pomeriš od laptopa ukoliko ne nalepiš nalepnicu na čelo.

A ta sranja oko 5G su samo to, sranja.

11. 5G je vrlo opasan. ali te frekvencije za koje se trifosr cima, 2-5GHz to nema veze.

ali postoje planovi da se koriste frekvencije do 50GHz cak reme? znam za istrazivanja koja su radili na misevima gde kad su ih izlagali frekvencijama od 46.9GHz koje su tacna rezonanca dnk molekula da su ti misevi posle svi imali mutirano potomstvo.
    ali guraju se ta istrazivanja, pricaju da su namestena i slicno. tesko je sve to dokazivo, al to je ono od cega treba da se cimas a ne ovako.

hteo sam samo da vidim koliko ovi iz qanona uopste i znaju o tome, i koliko je trifors ustvari "informisan". ocigledno samo budale, ne znaju ni sta je opasno ni sta nije, nego samo lupaju.

12. jel imate neke nalijepnice za koronu, da lijepimo na celo

13. poslao sam ti link reme, pogledaj. malo je strucniji pa se tesko cita, al ti ces provaliti.

14. 5G je vrlo opasan. ali te frekvencije za koje se trifosr cima, 2-5GHz to nema veze.

ali postoje planovi da se koriste frekvencije do 50GHz cak reme? znam za istrazivanja koja su radili na misevima gde kad su ih izlagali frekvencijama od 46.9GHz koje su tacna rezonanca dnk molekula da su ti misevi posle svi imali mutirano potomstvo.
    ali guraju se ta istrazivanja, pricaju da su namestena i slicno. tesko je sve to dokazivo, al to je ono od cega treba da se cimas a ne ovako.

hteo sam samo da vidim koliko ovi iz qanona uopste i znaju o tome, i koliko je trifors ustvari "informisan". ocigledno samo budale, ne znaju ni sta je opasno ni sta nije, nego samo lupaju.

Gde si poslao? Ne vidim ni na FBu ni u PPu. :D

15. Nisam ulazio detaljno u priču oko 5G-a generalno, ono što sam do sada ispratio je da se kreće sa ovim nižim opsegom.

16. Jel ste ozbiljni okačim vam najverodostojniji 5G summary apsolvirao je sve što treba da znate o mreži, zračenju, kako slabiji signal zapravo forsira uređaje da zrače više itd itd dao vam je izvore svih pomenutih istraživanja, imena ljudi i studija i onda se vratim da pročitam

Lol. Čovek bi rekao da se 5G primarno vezuje za mobilnu telefoniju i da si talasima 5g mreže solidno okružen onog trenutka kada se plantuju bazne stanice u dovoljnoj meri.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.