Koronavirus u Srbiji 2

1. reme baci pogled opet ovde, nekad se ne vidi nova poruka

2. a ovo sto ja pricam trifors, sto postoje istrazivanja koja se ocigledno guraju pod tepih, al to niko iz qanona i od tvojih strucnjaka i ne vidi nego kao da namerno jedu govna iz stvari koja se lako pobijaju?

3. hteo sam samo da vidim koliko ovi iz qanona uopste i znaju o tome, i koliko je trifors ustvari "informisan". ocigledno samo budale, ne znaju ni sta je opasno ni sta nije, nego samo lupaju.

Za razliku od tebe, ti nikada ne lupaš i nikada ne juriš sa donošenjem pogrešnih zaključaka hahahahahah prošla strana ove teme treba da bude bejsik gajdlajn o tome kako se čovek uzvišuje i busa u grudi, ponižava ljude koji nude rešenja i nikad ništa naročito ne doprinese osim uvreda, a očekuje da ga gledaju kao neku mentalnu snagu...

4. ok, ponudim ti prst da diskutujemo nesto ozbiljno sto bi i moglo da bude nesto sto dokazuje sve "teorije zavere" ti se poseres. lepo.

5. Celte garantujem ti da su ta ista istraživanja pomenuta u videu koji sam okačio na početku, evo izvoli okači ih ovde. Pronaći ćemo ih tamo 1/1

6. A što se Melkove priče tiče, klasična Američki psiho priča, pomaže decu u Africi, zalaže se za mir u svetu, a ovamo ubija ljude (figurativno).

To da ne zna nikog mladog da je umro od korone, fazon samo na vukajliji jebenoj imaš dva primera, Mentally Disturbed-a, dečko bio zdrav i imao 25 dina fazon, preseklo me zimus kad sam video, a onda i Grof Vlatko koji je imao fazon ispod 35 ako ne grešim. Jebiga, rona baš ne bira, znam zdrave ljude koje je bacila u bolnicu na tri nedelje, plus uzimali bolovanja po mesec dana, itd.

Što se Ruja tiče i njihove vakcine, kao i Kineza, bukvalno su zemlje sa jako dugačkom istorijom vakcinacija i sranja, jbg, komunjarske zemlje. Znaju sigurno da naprave vakcinu, generalno, ovo je više šiljenje kurca između raznih delova sveta nego što je pitanje zdravlja.

Ajd bre, matorci vam primali Titovu JNA vakcinu jebenu, koju je fazon Tito kitom mešao, i sad pravite frku od vakcina u 21. jebenom veku, mojne me jebati. A svi znamo da je ćopavi baš polagao na prava pojedinca i generalno mu je jako bilo stalo da pojedinac ne najebe, zato je i terao ljude da se bave fizičkom aktivnošću na Golom otoku.

7. Jedini koji se posere na bilo šta pre no što uopšte investira svoje vreme i pažnju u to do sada si ti, ja sam uvek davao šansu svemu i planiram da nastavim sa tim jbg

8. Kelte ne racunaju se dokazi ako nisu screenshotovi

9. Celte gledaj od 7:30 pa nadalje, značajno je što je to istraživanje ponovljeno u Kini sa istim rezultatima, ovih tvojih Indijaca nema ali fokus oko oštećenja reproduktivnih organa i konkretno spermatozoida je u videu stavljen negde oko sredine ili pred kraj nmg sad stvarno da tražim, uglavnom na kraju videa čovek je jasno ostavio imena svih studija i ljudi znači jedno pet slajdova preko celog ekrana, ako te ne mrzi pročešljaj to pa uporedi možda se i oni tu nalaze

10. dosta vukajlije za danas.

11. Jebaću vas ludo kad shvatite koliku kantu govana ste upravo pojeli lolololo

12. a onda, ko zna, mozda sve ovo postaje neispitanije od vakcina. nije to aspirin pa da milijarde ljudi bez problema koristilo, nego se koristilo uspesno za ljude i zivotinje koje ubijaju paraziti.
    a ima i ovaj lek, kao i svaki drugi negativne efekte. ubijao bi i on zdrave ljude - verovatno gore od vakcine da krene masovno da se koristi.

isto, moze li da se proizvodi u tim kolicinama koliko je potrebno?

Стоји у оном тексту да је већ испробан на стотинама милиона људи у последњих пар деценија и за паразите и инфекције и триста других ђавола и плус му налазе и нове примене. Означен је као веома безбедан, пише тамо све.
    Ваљда се може прозиводити у довољним количинама ако га већ препоручују стручњаци и јефтин је.

13. opet, jel bi pre dao da ti daju injekciju toga bez razloga ako vec neces vakcinu a nesto mora?

14. Kolko se vidi da si apsolutistički programiran kao a nešto MORA, a ja ne znam šta ću upiškiću se u gaćice ako ne poslušam šta ću sad kuku mene... Ako ti neko kaže da nešto moraš znaj da ne moraš i imaš puno pravo da se odbraniš svom svojom fizičkom, militantnom i psihičkom sposobnošću makar poginuo. To je na kraju krajeva jedino što ćeš ikada morati tako da izbaci tako glupe scenarije iz svesti izbavi se iz takvih nebuloza najiskrenije ti pričam.

A odgovora radi i teoretski gledano da neko uperi pištolj u nekog meni bliskog npr u članove moje familije i kaže biraj ja bih uzo Ivermectin bez pogovora

15. Zap hvala na ovom javljanju, ono baš iskreno. Nemoj me zajebavati da je MD preminuo?! Znao sam za Vlatka doduše ali lično ne poznajem nikoga 40- da je nastradao.

Naravno da su Rusi i Kinezi u stanju da naprave normalnu vakcinu, u tome i jeste poenta - da priznamo kako su ovde po sredi politika, ekonomija, uticaj itd, a dobrobit, bezbednost i zdravlje nekog tamo sićušnog i bespomožnog kelta i melkora su na nekom tamo 17 - 23 mestu. No ako je već tako - ako neki tamo Detlef iz Vupertala nije u mogućnosti da primi rujku u ljevicu ruku ne jer je nebezbedna i nedosnupna, već nacionalnog pitanja radi; i ako još i nastrada usled takvih odluka - znači da teorije o zlim i nepravednim moćnicima ove i one vrste ne možemo tek tako odbaciti. A to je već veliko zlo samo po sebi i opet se vraćamo na ključnu reč - poverenje. A poverenje je jebena stvar, jer je krajnje proizvoljno, što je u situacijama poput ove nedopusivo. Ništa nije ozbiljno kao zaraza (ni rat ni cunami, ni budjenje Krakatau vulkana), a više je nego očigledno da smo, kao ljdi, prepušteni sami sebi. Jebe se nekom Sidjispinku da li će umreti 100.000 ili 1000.000 Kineza, ili nekakvom Predrag -konu da li je danas nastradalo 17 ili 28 ljudi. Ma kakve propuste i omaške napravili - ni jedan član kriznog štaba ili vlade, szo...Neće dobiti ni dan robije ili odgovarati na bilo koji način, to valda svi razumemo. Ljudi na kojima je faktički najveća odgovornost - ne podležu nikakvoj odgovornosti sem moralnoj, što je opet stvar ličnog stava. Možemo se od ovog braniti poricanjem, relativizovanjem, uvredama ili bilo kojim drugim obrascem, no ovo je realno stanje stvari. Jebe se nekom Lončaru ako brat zapata izgine u crvenoj zoni, jebe mu se i što ovaj verovatno ima ćenu i decu - pomenuće ga na dnevniku, ili neće, svejedno već.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.