Koronavirus u Srbiji 2

1. Istina je neprijatelj, naročito ako nije tvoja.

2. Ne čini drugima ono što ne želiš da čine tebi.

3. Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne.

4. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.

5. Не сведочи лажно на ближњега свога.

6. Једи буранију братеу своме

7. Увенуће Трајфорс бели
    Што сам теби Мелкијадес

8. Nije u redu kačiti kraj jednog filma ljudima koji ga nisu pogledali, naročito ako se uzme u obzir da je u pitanju najupečatljiviji i verovatno najbolji kraj jednog filma ikada snimljen. Ali navikli ste i na gore s moje strane. Sam po sebi remek - delo, čitav film je pun skrivenih i dvosmislenih simbola koji lako prodju neopaženo. Stavljam ovo ovde jer u jednoj rečenici (koja ne dobija naročito na težini ako se pogleda tek isečak), sumira svu dokolicu i vreme koje smo straćili na ovih 200 i kusur stranica.

9. Zapravo sumira čitav život na Zemlji uopšte - Life is a state of mind. Prosta, stosmislena, i veliko iskušenje sama po sebi.

10. Neki drugi bi rekli život je vakcina i vakcina je život.

11. E ko se od vas ovde fircnuo? I kojim proizvođačem? Hotjula ne računam, on ovako samo priča a neće da se firca bar još godinu dana.

12. Ejduse, ja sam se čipovao, Sputnik V (pet, rimski broj se čita, a ne Veeee), oba puta bez neželjenih reakcija, kolege s posla takođe; među njima je bilo i par onih koji su prije preležali koronu, sve ok. To je moje iskustvo, jbg, volio bih da se javi još vakcinisanih, koji iz meni nepoznatog razloga potpuno ćute, i tako daju prostora nestručnima da dominiraju u medijima i na društvenim mrežama.

13. Vakcinisan sam kineskom vakcinom.

14. Odgovor za Ejdusa - primio rusku vakcinu.
    sastav 95% etanol, i još neke gluposti, znači votka klasična ruska i štampana pločica sa odašiljačem, nema frke. Napominjem da je ploča vrlo malih dimenzija i ne vidi se golim okom.

15. jel imas sad direktan link sa KGBom?

16. još se uspostavlja konekcija

17. da zamolim poznavaoce da mi objasne, ne verujemo samo u vakcine ili generalno u medicinu?
    treba da idem kod zubara, pa reko ne bih kad mi popusti anestezija da napipam jezikom logu 3 na kutnjaku

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.