Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=S1MPV7wqDlA
možda prvi klip balkaninfoa na koji sam kliknuo a da smatram za realtivno ozbiljnim
edit: srbininfoa, pardon
https://informer.rs/vesti/drustvo/510026/moguce-ovaj-ludak-ubo-lek-protiv-korone-zeljko-mitrovic-krenula-ozonizacija-pinka-nece-mene-eni-virus-ebavati-video
Setih se one komore što je osmislio pre par dana neko kačio, jonizato ozonizator noćno svetlo
Mitrović me podseća na onog lika što je kao neki robot i peva vibrirajućim glasom.
Nema šanse da se setim ko je taj al Mitrović je.
ovaj klip srbin info nivo ozbiljnosti skečeva dnevnjaka, ne ide ona niđe, ubile me voćkice. Baš deluje kao Beli preletavčević trolovanje. Ja ne znam kako bilo šta snimano kamerom okačenom o kurac i što kreće sa pomozbog može da deluje ozbiljno.
Ali slika sa kesom maskom i vizirom haahahahahahah
jonizator ozonizator ubica korone nocno svetlo
Evo vam jedan kratak video da malo provežbate engleski (ima titl). Ukratko, nekoliko američkih stručnjaka
- upozorava na moguću štetnost buduće vakcine (koja otpr samo što se nije pojavila)
- objašnjava da zaraza u nekim slučajevima pre kosi vakcinisane nego nevakcinisane (što se već dogodilo u slučaju denga virusa)
- napominje da su Gejtsu i njegovoj organizaciji već dali imunitet u slučaju neželjenih efekata (ne znamo kakvih, no nije ni važno).
Nije nekakva balkan info teorija zavere već fin, kulturan i poučan video https://www.facebook.com/rfkjr/videos/594093271189011/?t=314
“… Pretpostavljam da priličan broj ljudi ne pamti proglašenje vanrednog stanja u Srbiji, zbog pandemije respiratornog korona virusa tipa AH1N1, u novembru 2009. godine. Tada je, taj isti gospodin, Predrag Kon, predsednik tadašnje Radne grupe za borbu protiv pandemije izjavio da će broj obolelih u Srbiji biti veći od dva i po miliona i da je, zbog toga, potrebno vakcinisati celokupno srpsko stanovništvo lekom Tamiflu. Predložio je nabavku SEDAM i PO miliona doza tadašnjem Ministarstvu zdravlja. Naručena su 3 miliona, a avansno plaćeno 850.000 doza. Na osnovu preporuka sadašnjeg epidemiologa Branislava Tiodorovića, a tadašnjeg predsednika tenderske komisije za nabavku vakcina, kupljene su, naravno, skuplje vakcine švajcarske firme Novartis, umesto jeftinije doze, takođe švajcarske firme Glakso Smit Klajn. Umesto 3 miliona građana , vakcinisano je svega 149.882 ljudi., a ostalo je uništeno i bačeno. Umesto dva i po miliona teško zaraženih, hospitalizovan je svega 6021 pacijent. Umrlo je 137 ljudi. Od toga više od pola na respiratorima. Vakcina, koju su tražili i odobrili za uvoz veliki stručnjaci, gospoda Kon i Tiodorović, pri tome je bila zdravstveno veoma opasna i nedovoljno ispitana, naročito dečja, lažna split vakcina, zabranjena u većini zemalja koje zaista brinu o svojim građanima. Tu dečju vakcinu su takođe odobrila oba navedena gospodina. Od 16 tada vakcinisanih trudnica tom vakcinom 11 ih je rodilo decu sa znacima autizma. Ovo su činjenice koje lako mogu da se provere. Potpuno ista ekipa danas iznosi iste šarlatanske zaključke, prognoze i naredbe, radeći isključivo za interese velikih korporacija. Ko je sve tu još umešan, pretpostavljam da već znate i sami. Opasne su igre u pitanju, vrti se veliki novac, nema tu mnogo brige za slabije i zato… Čuvajte se…”
prijavljujte mitroviću objave da mu instagram obrise pa da misle da ga masoni oce cenzurisu
citam da je umro profesor sa medicinskog koji je zavrsio i elektrotehniku i 2017 bio na par ispita od zavrsetka muzicke akademije.kapiram da je i to zavrsio.predrag mitrovic.neverovatan lik.i on je pisao kao i dr laza.dvojica neverovatnih likova.svaki na svoj nacin.
Kolko je ovom Mitrovicu dobro, znaci vise i ne mora da se pretvara da je satro normalan i ozbiljan poslovni covek. Nego luda sam narkomancina i tepaj.
I imam pare da vadim sina debila kad ubije devojku na pešačkom i crvenom i samo udri
Nikad da se ne zaboravi. Nikad.
youtube.com/watch?v=hwtdyRiVl8E
\o/
јао како ћемо да полудимо кад ово прође ааа погле лепо време аааа
https://www.youtube.com/watch?v=NY-PBoGf2IY
Nikako da ne poludimo. Naprotiv, da izađemo bolji i normalniji. Prođi kroz jednu introspekciju sebe samoga, popravi šta ne valja i zablistaj u punom sjaju, decxko !!!
DAVID ,
Ma ladnu pivčugu da zabodem ispred diskonta sa ekipom kad ga uprži u avgustu
youtube.com/watch?v=pbWunv1GBxg
Ameri najgluplji narod na planeti, obrnuli igricu HAHAHAHAHAHAGAGAG BICE 200K MRTVIH
https://www.google.com/amp/s/www.independent.co.uk/voices/operation-gridlock-protest-michigan-governor-whitmer-coronavirus-lockdown-a9469576.html%3famp
Nestorović na B92, kaže to mu bio najsrećniji dan u životu.
Onaj glavni kinez poslao pismo, amasadorka ga donela u krizni štab, kaže prva tečenica bila "za našu braću srbe nema ograničenja u isporukama". Posle stizale maske, testovi i svaki dan po neki avion.