U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
hahahah bombas q&a
Bombas nista nije skapirao i sve je izvrnuo. Druze frekventniji je saobracaj u Beogradu, kapiras? Zato sto imamo samo jedan aerodrom i samim tim ljudi dodju prvo u BG pa onda idu ka unutrasnjosti. Znam ja sta su relativne brojke, al ne mozes da primenjujes iste metode gledajuci razlicite gradove sa razlicitim geografskim pozicijama i znacajem. Ako Kragujevac ima 160 000 stanovnika, a BG 1600000, a zarazenih imas u KG 500, a u BG 5000, ne mozes prostim deljenjem da donosis zakljucke, jer ne uzimas u obzir autoput kroz BG, aerodrom, autobusku stanicu, zeleznicku, poslovne centre, turiste itd itd. Da se sve moze tumaciti prostim deljenjem, ne bi se niko bavio statistikom, pa jos i odredjivao neke nivoe znacajnosti i mogucnosti za gresku, nego bi pitao tebe. Ti se hvatas za svaku stavku pojedinacno i nesto tu demistifikujes, a poenta je da sve mora zajedno da se uzme u obzir. Ne znam kako tako mozes da istrgnes nesto iz konteksta i pomislis da si u pravu
Poenta je da je veca "sramota" 500 obolelih iz Kragujevca, nego 5000 iz BG-a
čestitke faučiju i trampu na milion zaraženih, čestitke amerikancima na borbi za slobodu, možemo dosta naučiti od njih, kako se pravilno udara u šerpu, oni sigurno bolje udaraju od nas, mi se slabo bunimo protiv ove vlasti, ovo nema nigde, naša zemlja jedina zatvorena, udri u šerpu...
...Nego jedno pitanjce - pošto statistika mnogo pokazuje ali ništa ne govori, te je, s toga, možemo tumačiti kako hoćemo...Da li neko od vas poznaje nekoga ko je oboleo od ovog virusa, ili bar zna nekoga ko zna nekoga ko je oboleo? Ili svinjskog, ptičijeg, virusa Zapadnog Nila...?
ja poznajem. isto sam poznavao dosta njih koji su pokupili svinjski pre 10 god, ukljucujuci i mene sobzirom da bila epidemija medju studentima
Umro neko?
Znam lika koji zna dvojicu koju su oboleli, jedan od te dvojice umro, a imao 42 godine. I od drugara komsija umro, 70 godina
To znam lika koji zna lika se ne važi.
Umro mi je komšija, 40 god.
I još jednog znam, isto 40ak godina.
kakve su to gluposti, naravno da znam, ne jedan slucaj...
Svi koji pitaju pitanja "da li neko zna nekog ko je oboleo/umro" ako bi mogli najljubaznije da mi se iznapuše kurčine, dežuram na treći dan zbog vas pizda vam materina da vam pizda materina, klinci od 25 su mi umirali govna jedna alternativna sto mislite da ste open minded i woke
Melkijades uvek si bio dosadni govnar al sad mi se baš napuši ovog woke kurca
Kako čovek da vas ne hrani govnima u kavezu nekom kad ste vi generalizovali nas hiljade medicinskih radnika da smo deo zavere, alo imamo plate 500 evra, ne vi stvarno trebate biti hranjeni govnima
Vrednuje čovek više anegdotalne rekla kazala argumente od statistike.
Ali samo one koji idu u prilog njegovom uverenju. Ove ostale odbacuje. Imam jednog bandoglavog komšu, sve je ovo prevara, izmišljeno, ne postoji virus, lažu nas bla bla.. tašta i tast mu oboleli, u izolaciji oboje ne sme da ih obiđe. To je taj mentalitet. Malopre udarao u šerpu, zato sam i napisao post.
Razumem da postoji bojazan oko nove vakcine. Neproverenost blabla. Ok.
Ko dovodi u pitanje regularan kalendar vakcinacije- hraniti ozbiljnim govnima
ko dovodi u pitanje postojanje COVIDA koji nam jebe mamaru 45 dana i tek će da nam jebe mamaru- bukvalno tući jbg
Evo ja dovodim u pitanje postojanje kovida, os adresu da me bijes
kako ljudi mogu istovremeno da veruju da 5g stvara virus, da je bil gejc stvorio virus i da virus ne postoji,
zavadi nas vučić
struka pod vlašću
policijski čas