Koronavirus u Srbiji 2

1. https://www.instagram.com/p/CALyWQ9Jtqw/?igshid=82g8aneh9d09

"Kucni neplaceni rad"
    Eh kako ugnjetavamo žene, Srbi stoko patrijarhalna.

2. Корона вирус је курац отварајте кафане више јебено

3. Ne znam jel neko pisao vec, ali predsjednik Tanzanije, John Magufuli, dao na testiranje uzorke papaje, koze, prepelice i motornog ulja, kao uzorke krvi ljudi, i ispalo da su svi 'ljudi' pozitivni na Koronu. Onda raspustio "struku" i otjerao ih u kurac sve

4. Ček bre, skoro 100 zaraženih i jedan mrtav. Pa to su brojke bile kad smo od četvrtka do utorka bili u kućnom pritvoru?!

http://rs.n1info.com/Vesti/a606921/Koronavirus-podaci-Srbija-5.-jun.html

5. reko Kon da ne diramo ništa dok ne prođu izbori

6. Ma nek bude kol'ko oce zarazenih samo nek su s laksom slikom, ono je bio pakao

7. i dalje mislim da je naduvana priča o koroni

8. Pa sad se svi maju bez maski i rukavica i opet iste brojke.

9. Ma jok: tada masa laksih slucajeva nije testirana, rodbina svih ovih sto su pomrli ili bili u teskom stanju, retko ko testiran, jednostavno su prolazili tako sa laksim simptomima. Sad ih bolje lovimo, ne mozes na obicnu operaciju bez testa, testiraju se sistematski med radnici... ne bi radilo 5 kovid bolnica u Nisu samo da je ista situacija.

10. A koja fora sa makedoncima, uveli im opet policijski čas od petka do utorka?

11. Bajram bio nekontrolisano slavljen

12. A be, ovo 2 u naslovu dobija smisao.

U makedoniji pre neki dan najveći broj umrlih OD POČETKA OVOG SRANJA. I skoro najveći broj zaraženih.

Kod nas prijavljuju oko stotke dnevno.

Znam da svi kenjaju da će posle izbora da se zategne bla bla, nisam verovao.

Al danas sam dobio informaciju iz pouzdanih izvora da stvarno od ponedeljka zatežu mere opet.

Nadam se da su samo obavezne maske i tipa okupljanja sa odredjenim brojem ljudi.

Ne bih podneo one policijske časove opet.

13. bio bi vucic nevidjeni car da nas opet sve zatvori.
    jos i da nam jebe mamu sto smo isli na izbore,derbije,proslave titula...
    pitam se da li ce rts da skloni ono sranje budimo odgovorni u nedelju.ili ce mozda biti fora budite odgovorni u nedelju 23 sata,a jedan se opustite.pa imate i vi dusu,majku mu.

14. Definitivno se ovo govno vratilo opasno, al sad su izbori i ima da se ćuti.

Samo se nadam da nije toliko opasno, pa da ne budu neke zajebane mere ko što su bile.

15. Sad da se javi onaj, ime mu zaboravih, što brojao stolice tarzanima.

On je uvek imao insajd info kako je teško, sad kaži druže kad nas zanima.

16. Ja bi sve vas paničare od ove overglorifikovane prehlade pozatvarao i to trajno

17. Mnogo veliko sranje... opet.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.