Koronavirus u Srbiji 2

1. e,da,jos imate i finale kupa u nisu.koliko god to bilo socijalno takmicenje,doce raja gledati partizana.firmasi nece doci,vele daleko im je.a i bilo bi glupo ici,pa neneti virusa nazad.
    jeste videli metalca ljaljica sta radi u pazaru?skace sa bine,ponela ga pesma u pun kurac raje u pazaru koji je opet fasovao...

2. Zap dobio sam neke info da je sada najgore do sada i da se krije pravo stanje stvari odnosno da ima mnogo više od 100 zaraženih dnevno, da li je to tačno? Možeš li reći pravo stanje stvari iz prve ruke?

3. Samo mogu da vam kazem cuvajte se max

4. cemu ta tajnost, jel si deo drzavne zavere?

5. Kakav je sandwich botino?

6. jao zapata kako te nije sramota 2. put da lozis ljude

7. mislim ocigledno je da se stanje pogorsvava cak i sa onim sto je u medijima, i da sad umesto doomsday vesti imamo "ma obicna prehlada, najsmesnija boles na svetu" tj, maltene 1:1 se ponavlja prica iz marta... ali sto samo mozes da nam kazes da se pazimo?
    mozes valjda jos nesto.

8. ja sam se pridruzio koroni. #team corona 4ever.

9. popusili su medicinari kurac jednom sa lazima svojim i sad hoce drugu turu paznje a rade za jadne plate
    da valjaju imali bi preko 500e mesecno

10. ja svako vece u 20h tapsem koroni.

11. ajde bre da dodje i taj drugi talas da ostalima BDP padne jos vise, pogotovo hrvatima, a mi da imamo najveci rast odnosno najmanji pad i da ih prestignemo sve

12. Eru, nadam se da trolujes.

Ako ne, statisticki gledano, uskoro ces se uveriti u suprotno. Samo to cu ti reci.

13. to si govorio i na pocetku virusa pa je vise ljudi umrlo od gljivicnih oboljenja ove godine

14. Zapata kako se zove psihički poremećaj dodavanja sebi previše na značaju da znamo od čega boluješ

15. u proseku 150000 ljudi dnevno umre na svetu iz razlicitih razloga
    koronavirus je odneo 450000 zivota
    znaci od decembra 2019. do jebenog jula 2020. nije 500 hiljada ljudi stradalo
    da li ti kapiras koliko je to nebitna brojka kad cemo vec o statistici
    ovoliko koliko je za 7-8 meseci od korone ljudi umrlo u svetu toliko ljudi umre za 3 dana
    sad da ne spominjem da su ti ljudi ionako bili za umiranje

16. Uskoro nece postojati nijedna osoba u Srbiji koja nema nekog iz okruzenja koji je preminuo od korone. Vise nemam ja s vama sta da se raspravljam, vi imate neka svoja shvatanja i to je ok. Pogotovo sto ne zivite u mom gradu pa su male sanse da zarazite nekog meni bliskog svojim ponasanjem. Ako verujete u zvanicne brojke onda loollzzz

17. okej, meni je jasno da virus nije totalna zajebancija kao sto sam negde u januaru mislio i jasno mi je da je broj obolelih, pa i umrlih, verovatno veci od onoga sto drzave predstavljaju, jer cak i da imaju najbolje namere i da su najiskrenije, opet je realno da odredjeni broj slucajeva prodje ispod radara

ali ove ocene tipa

Uskoro nece postojati nijedna osoba u Srbiji koja nema nekog iz okruzenja koji je preminuo od korone.

stvarno ne sluze nicemu osim toga da proizvode konfuziju, strah i poslusnost kod naroda

18. cenim da ako bi erua i zapatu ubacio u onaj koktel sejker da promutis i prosipas, da bi ispala istina o koroni, vakcine i kako da je lecimo.

19. Poslusnost? Pa alo, vlast ti govori da je sve ok?

20. Pa trenutno zbog izbora, nece proci tri nedelje, opet ce poceti da uvode mere i pricaju kako je opasno. Legla im je korona ko kec na deset.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.