Koronavirus u Srbiji 2

1. Haha, doktor je to, šta god da je spremio marvi, forza

2. Haha, doktor je to, šta god da je spremio marvi, forza

al bukvalno kao prema marvi - zatvoris kad oces, pustis malo da se prosetaju i popasu travu (tj. glasaju na izborima), vratis nazad u obor

3. Ma neće jbt, neće dozvoliti da opet staje ekonomija , proizvodnja i potrošnja. To je protivno petoletki 2020-2025

4. Pooštravaju se mere od ponedeljka, samo je pitanje da l će one fore obavezne maske i broj ljudi u zatvorenom prostoru, il će nas nabije u obor za vikend.

5. Pa valjda si gazda u kući, šta ti smeta onda. Ćilmo ponovo zavodi red u svojih 16 kvadrata garnisere

6. Ako ne ukradeš bar 10 kila suhomesnatog iz firme, odričem te se preko novina, Ćilmo

7. Nakrao si 300 kila kulena, pršute i čajne, izbacio si kauč da ubaciš još jedan zamrzivač, a kao strahuješ od karantina

8. thilmo jel znas mozda koje su najboljd kobasice onako za glodjanje uz tv sad sam uzeo neke sremskendo jaja su ljubitelj sam veliki

9. Tilmo da li je tačno da zlatiborac obrađuje lesine iz južne amerike

10. Prvo ih otkopa Gambi, haha

11. Žena Tilmova najviše voli Tilmovu kobaju, kapiram da je istetovirao "Zlatiborac" na kari

12. Bogami ja sam čuo da voli i druge kobaje

13. Pa ne znam da l' je i Tilmo čuo to isto

14. Udarila joj čajna u glavu

15. "A be ubi me ovaj karantin, ženo, dva meseca sam zatvorena sa Tilmom, jel znaš ti šta je to"

16. Tilmova domaća kobaja ima najveću vrednost u doba karantina haha

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.