Koronavirus u Srbiji 2

1. 2 tipa ljudi

1: korona ne postoji, to nam je triforce uvalio laži

2: svi na svetu imaju koronu, o ovome se ćuti, svi ćemo da poginemo

2. otprilike tako хезно, reko bih da kod nas postoje dva moda reakcije na koronu: 1) zatvaraj sve u kavez i pustaj napolje samo one koji moraju na posao i u prodavnicu i 2) sve ok, ajmo svi napolje

3. Ne mozes sve zatvoriti, propast ekonomije i depresija u narodu uzece vise zivota. Al da mislis da je ovo prehlada... nije. Jednostavno maske svuda. U zatvorenom ne ici nigde, letovanja, bazeni, to ne sme jednostavno

4. pa ocigledno je bilo da nakon najstroze moguce reakcije u evropi, policijskog casa i hapsenja se preko noci preslo na derbi, teniski turnir i generalno orgijanje ili stavec, samo da smo na gomili.
    ko da nismo modulisani.

5. Zar nisu vec Svedska, Belorusija i slicne drzave dokazale da su maske i socijalno distanciranje kita lastina?

Osim toga, sad je i kriminalna SZO promjenila pricu pa sad pricaju da veoma rijetko da asimptomaticna osoba nekome uopste prenese virus.

Da se razumijemo nisam ova prva grupa heznoova, postoji virus, umirali su ljudi od njega itd, ali nakon svega ko jos vjeruje u price i brojke koje guraju mediji, WHO, CDC itd. tacno treba u osnovnu skolu da se vrati.

6. pa nisu bas mujo.

slicne zemlje, socijalno distanciranje
    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/norway/
    bez distanciranja
    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

gledaj one grafove, novi slucajevi za dan. u svedskoj i dalje raste. polagano, oni se prirodno distanciraju, al raste.

7. u Bakuu su bolnice pune ljudi, dosta Rusa su poslali ovamo jer nema mesta u bolnicama po Rusiji. Vratili su potpuni karantin 4 dana u nedelji.

8. Zar nisu vec Svedska, Belorusija i slicne drzave dokazale da su maske i socijalno distanciranje kita lastina?

Ne znam bas, Svedska je 7. drzava na svetu po broju mrtvih po glavi stanovnika. Ako ne racunas San Marino i Andoru, peta.

A podaci Belorusije su pouzdani do mojega.

9. kao i Srbije uostalom

10. zapata daj mi tvoju neku dumersku cifru koliko ce umrlih biti do septembra ovim tempom, u srbiji

11. celt
    pa nisu bas mujo.

slicne zemlje, socijalno distanciranje
    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/norway/
    bez distanciranja
    https://www.worldometers.info/coronavirus/country

Ne znam bas, Svedska je 7. drzava na svetu po broju mrtvih po glavi stanovnika.

Jbg kad je izdvojena Norveska (koja se btw isto nije polomila od zastitnih mjera, ulice su im bile pune skoro svaki dan), al Britanija, Italija, Spanija (koje su imale najstrozije mjere na svijetu) i Belgija npr stoje jos gore, a ni Francuska puno ne zaostaje.

U tome i jeste fora, sto Svedjani plutaju tu negde, niti su svi izginuli, niti su prosli bez poslijedica. A i generalno, ne postoji nikakav cvrst sablon niti podudaranje izmedju strogoce mjera i broja zarazenih/umrlih, u svakoj grupi ima i ovakvih i onakvih zemalja.

A podaci nisu pouzdani nigde, ne samo u Belorusiji, to je zasebna tema.

12. U nedelju čašica na sat, po zatvaranju birališta vozi me sanitet kući, mora biti jaka pijanka da ne ureknemo Vučelu da se izbori sa onima koji ga vole iz interesa. Mnogi su se okoristili od njega, mislim da nema čoveka koji je tolerantniji prema greškama svojih saradnika od njega, smatram da treba da preuzme apsolutnu vlast i podršku naroda

13. Da se razumijemo nisam ova prva grupa heznoova, postoji virus, umirali su ljudi od njega itd, ali nakon svega ko jos vjeruje u price i brojke koje guraju mediji, WHO, CDC itd. tacno treba u osnovnu skolu da se vrati.

bukvalno. organi nekih država su nesposobni (npr. Crna Gora) a organi nekih drugih prikazuju ono što im politički odgovara (isto Crna Gora)

naveo bih neke druge primere ali nisam ispratio uopšte situaciju u drugim državama, potpuno sam se ogradio od korone nisam mogao o tome da slušam više... da ne bude hezno stalno kenja o CG xd

14. al bi bila fora da vucko uvede policijski cas odmah po zatvaranju biralista

15. Pa uvesce, al tamo posle utorka

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.