Koronavirus u Srbiji 2

1. Ovo što kažeš za vlast je jedna velika istina.

2. Celte, jrl ti sebe shvataš kao gastosa? Ja ne, jer ne idem redovno u Srbiju, ne idem u principu uopšte, ne saljem pare tamo, nemam investicije niti ih planiram i nemam plan da se jednoga dana vratim da tamo živim. Znam jezik pa me interesuje srpska kultura, u politiku ne zalazim doduše jer kao što rekoh nemam ikakve planove da tamo živim.

shvatam, blize sam od tebe kuci. i iz price, imam vise ljudi koji me vezuju za srbiju i dalje.

3. da ga jebem, kad se zamislim, i za irsku sam vezan pomalo, proveo sam i tamo dovoljno vremena da mi nedostaje ponekad, i da me zanima sta se dogadja tamo.

ok je to.

4. Dobar je Bombay, voli malo da posoli ali nemam ništa protiv, nije sad da ću optuživati čoveka za nešto što i sam volim da radim, iako i nemam potrebe za tim, život mi je dovoljno interesantan i bez filovanja, eto, prošle godine sam bio preko, ove godine sam bio preko, stalno nešto mutim, presipam, odlazim, vraćam se, non stop se nešto dešava jer tako mora, jer sam alergičan na dosadu. Celt je prostak, druže tolike godine u Švajcarskoj, ti se i dalje štekaš za 80 dolara za hosting, pa jebem mu mater baš, mogu misliti kakva prijatna iznenađenja priređuješ svojoj porodici. E nemoj mi porodicu jesi čuo ti. Pa izađi napolje da rešimo to, pičko jedna gastarbajterska

5. Kad ti razmontiram tu gološijan frizuricu, videćeš da ćeš platiti, sa sve kamatom

6. Novi Zeland je ostrvska kolonija, došli Englezi, pobili Maore, preuzeli teritoriju, izgradili tamo ono što su mislili da treba... Solidno rešenje za jedno pacifičko ostrvo... Samo ne znam ko ih posećuje, jedino ako je rodbina u Australiji, pa im nije daleko

7. Eru radi s caletom... meni je to nekako tuzno. Cela institucija "porodicnog biznisa" mi nekako mirise na crni luk i graske znoja

8. Mada i ja sto sam na drzavnoj sisi, to je pa tek drugi nivo cemera. Pogotovo sto su mi nadredjeni teske drkadzije

9. Možda ima kul ćaleta, koji mu ne pravi smetnje...

10. Boli te uvo... Kad se ispraksuješ, pređi na privatnu kliniku, uzimaj po 150 soma mesečno...

11. pomagao sam caletu za letnje raspuste od kad sam klinac bio do mozda polovine srednje, ne moras bas u svemu da trazis nesto da me spustis, brojacu stolica
    svakako sam tokom tog pomaganja naucio da popravim sporet, bojler, ves masinu, pec bilo koju i aj da kazem rashladne uredjaje ali za to nemam alat

12. sporet, bojler, ves masina, neka dobra TA pec i bolje žene, neka sklopka, poneki kljuc trinaestica ili zvezdasti srafciger i naravno dobre fore

13. pa dobro, sto je spustanje, nema niceg necasnog u tome, ja neironicno vise postujem ljude koji rade neke prakticne stvari nego 80% intelektualaca

14. pa vidim da hoce da spinuje da ispadne da nisam zavrsio srednju i da idem da nasledim caletov posao a ja na fakultetu
    doduse vise bih u ovom poslu zaradio 10x nego bilo gde da pokusam bez veze da se zaposlim s diplomom

15. Jako me rastuži kad vidim da se svađaju zanatlija i lekar, Sevast i ja se maksimalno razočaramo, mislim... Svakako je trulo da nisi radio ništa do fakulteta, tj da nisi imao nijedan posao mimo te struke za koju se školuješ na faksu, koji kad završiš, ovde zna se šta možeš da očekuješ... Državni posao od 50 soma za koji moraš prvo da skupljaš potpise i botuješ da bi ga uopšte dobio, misliš Zapati bilo lako da oliže 30 naprednih bulji da bi obezbedio sebi osmočasovno radno vreme, poneki slobodan vikend, plaćena dežurstva i, naravno, ugovor za stalno

16. I svaki dinar koji sam u životu zaradio, zaradio sam radeći fizičke poslove... Pamet sam prodavao jedino kad sam krao ili kockao... Tako da ne dozvoljavam da me iko nipodaštava

17. hahah evo i jedna ANEGDOTA da podelim kad sam s caletom isao
    ulazimo mi u stan ono rascupala baba bojler, izvadila ventil onaj ispod dotoka hladne vode sto ima
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/IydglwQ92PCYBXeQHZ4dAJUOXgisqls0nmMDAxTVv2xHaX3I3HMh5Uwo8eKwp-8F0w8967A5V5bX8VMTgbtwCPG2Lyk6qfQfjLza76dIBkDKQULQVCyH4ZYjgtgCY3sporsIPCJdl5Anc6UZQeJRIbUmHsWfaip-vKLJ2PBoDPI3Do_rGhvHP1oGjPscAg
    i izvadila u bojleru termostat sigurnosni i mislim da je jos nesto iscupala ne secam se sad, i kaze ona caletu zamenite vi samo grejac ovo ostalo radi sve i cale joj odgovori poginuces ako ti ovako ostavim ja to necu da radim i naplati joj on pregled aparata 1000din i kaze dovidjenja
    na kraju je ona sama zamenila to ili je dovela nekog nesrecnika da zameni
    https://mondo.rs/Info/Drustvo/a230365/Eksplodirao-bojler-u-stanu-u-Mirijevu.html
    ovo je par dana kasnije bilo kad je nabio bojler pritisak
    zajebano je biti majstor preduzetnik u srbiji jer ljudi ne kapiraju kolika je odgovornost samo bojler npr koji je jako jednostavan uredjaj ako poznajes osnove neke a opet moze da bude bomba, saznala je to zena ova posle kad je renovirala 2 kupatila iznad

18. a pazi ovo eru, to je onaj tip ljudi sto verovatno posle svega ovoga kune tvog caleta "majke mu ga baksuske, to sve zbog njega, dolazi ovde da mi prica da cu da poginem" :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.