Koronavirus u Srbiji 2

1. Hahaha, to, nešto što nikad nećeš doživeti ako si rendom Zapata ili Celt

2. Svakako je trulo da nisi radio ništa do fakulteta, tj da nisi imao nijedan posao mimo te struke za koju se školuješ na faksu,

Ovakav mentalitet je zaslužan što je srbija tu gde jeste danas

3. isto je bila frka i sa nekom gluperdom sto je vristala kako su joj majstori sjebali bojler ne moze u kadu da se udje da ne drma struja i to poprilicno ne onako da pecne
    i cale pogleda malo i pocne da otvara TA pec, ova pocinje nesto da kenja da se svadja i na kraju se ispostavi da je prilikom zamene grejaca (sama je menjala) pobacala one keramicke prstenove i grejac poceo da se naslanja na masu i da pravi napon na kadi
    pa ti posle se brani kad nekoga ubije struja zbog debila a ti si bio taj koji je popravljao bojler, pa dokazuj da je do peci a ne do bojlera

4. Dobar, Halfrove, mislim da nikad ne bi smo ni znali ovo što znamo danas da je bilo drugačije i da smo slušali naređenja

5. znas onu foru tipa cenovnik majstora popravka 10$, popravka ako gledas 20$, popravka ako si probao nesto sam pa nisi uspeo a ne kazes mi 100$ :)

6. Ovakav mentalitet je zaslužan što je srbija tu gde jeste danas

Da, što je izgrađeno 500 kilometara autoputeva, što je otvoreno stotine fabrika, što je nezaposlenost na najnižem nivou u istoriji, što gotovo sva domaćinstva imaju struju, vodu, kanalizaciju, tačno, Dušane

7. Ne znam, ali potentnost za rešavanje problema se gradi kroz različita iskustva, a ako si strogo usmeren čitav život, onda

8. inace, bezveze je da zajebavas porodicne biznise, ako imas to, sa jedno 10% truda pravis nesto sto neko drugi ko nema tu priliku radi sa 100% truda.
    sa 100% truda, malo ubacis neki drugi ugao sto matori cale ne zna i eksponencijalno povecavas posao.
    ako ti cilj novac u zivotu, bukvalno nemas bolju priliku od toga, pa makar zavrsio 20 fakulteta. bitno samo da ne uzmes pa da nastavis kako je nego da iskoristis kao platformu za nesto vece.
    ako je nesto drugo cilj, a ne novac, onda sve ok. al treba si svestan toga.

9. ocete da napravim addon sto samo sakrije bobrokove postove?

10. Hiljade Dušana je prodefilovalo kroz moj život, svaki od njih sa istom pričom, istim ponašanjem, istom perspektivom, uvek bi krivili mene jer bi moju saosećajnost doživljavali kao napad na njihovu intimu, njima je bilo prosto neverovatno da postoji takva poštenjačina poput mene na ovom trulom i propalom svetu

11. Da, što je izgrađeno 500 kilometara autoputeva, što je otvoreno stotine fabrika, što je nezaposlenost na najnižem nivou u istoriji, što gotovo sva domaćinstva imaju struju, vodu, kanalizaciju, tačno, Dušane

Mož ti bolje da troluješ verujem potrude se jače brže bolje

12. znas onu foru tipa cenovnik majstora popravka 10$, popravka ako gledas 20$, popravka ako si probao nesto sam pa nisi uspeo a ne kazes mi 100$ :)

cale bas ne stedi zato ga ni ne preporucujem nikome koga znam jer dere ali radi skoro 30 godina kao privatnik vec i moze mu se, ljudi se hvataju za glavu kad moraju da ga zovu ali ne zovu nikoga drugog jer ispadne ta zajebancija na kraju skuplja
    pogotovo u garantnom roku kad popravljaju oni klinci sto rade u servisu, niko ko zna da popravlja iz te struke nece raditi u zvanicnom servisu za 30 hiljada

celt
    ocete da napravim addon sto samo sakrije bobrokove postove?

uplaticu ti 10 evra ako uradis ovo i bombasa sa crvenom zvezdom na avataru ponovo, imas moju rec, printuj ovo i iskoristi kao dokaz ako ne budem hteo da uplatim

13. i bombasa sa crvenom zvezdom na avataru ponovo,

hahahaha sta

14. Ovde se očigledno radi o napadima ljubomore i odbijanju da se prihvati činjenica da postoji neko ko je sve što ste vi u životu radili uradio šezdeset puta brže, jače i bolje nego vi, jer svaki vaš minorni event kome pridajete životni značaj nekome se već odavno desio i to na kvadrat, onda se čudimo jer smo postali bosanska kolonija, ali mi ne delimo vaš mazohizam, spavaća soba je za nas svetinja, Sezamova pećina, maksimum od života, najlepša i najslađa tajna

15. Kad kažem Celt, mislim Luks, sa profilisanjem pa ne znam odakle bih počeo, možda sa mladom kupljenom švajcarskim papirima, ko je uopšte dao Celtu instrukcije kako se jebe, verovatno ujka

16. bogami celte sad vec moras da uradis kad ovako sikti
    ajde neko da se utali da jos 10 evra da da motivisemo celta

17. Celt se često zapita, verujte
    youtube.com/watch?v=aIivMDEwCNE

18. ne sekiraj se bobrok, necu jbt.
    sta ti je, izgledas kao neki pijani lik ispred kafane sto bez razloga trazi kavgu, samo ceka neko da mu odgovori ili statiznam. cemu to?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.