Koronavirus u Srbiji 2

1. u svakom slucaju bice zanimljivo videti sta ce se desiti kad vucic nabavi vakcine i pocne da tera svoje clanstvo da se vakcinise, dal ce kod njih prevagnuti uvlacenje u supak vodji ili antivakserski instinkt

2. od svih mogucih iskustava od svinjskog gripa 2009, koji je na pocetku bio kao ovo, samo sa mnogo manje statistike i testova, sve ovo ce da se popusti do novembra jer ce virus da pipne svakog, i dok dodje do vakcine, bice u najvecem broju slucajeva nepotrebna. ovaj tip koronavirusa ce da se pridruzi ostalim poznatim 50-100 vrsta koronavirusa koji svake godine izazivaju virusni kasalj kod ljudi.

bar se nadam.

3. pogotovo ako su tacni nagovestaji da ce od kolektivnog imuniteta biti kurac jer sve veci broj ljudi fasuje koronu dvaput

Pa u kom to univerzumu je vakcina superiorna u odnosu na prirodni imunitet od prelezane bolesti?

Ako se moze fasovati iznova i iznova onda ce ljudska rasa izumrijeti, prije ili kasnije, sa vakcinom ili bez nje

4. Pa u kom to univerzumu je vakcina superiorna u odnosu na prirodni imunitet od prelezane bolesti?

Ako se moze fasovati iznova i iznova onda ce ljudska rasa izumrijeti, prije ili kasnije, sa vakcinom ili bez nje

Znaci ako kolektivni imunitet ne radi, onda mora biti da ne radi ni vakcina? Losa logika brt

5. jer ce virus da pipne svakog, i dok dodje do vakcine, bice u najvecem broju slucajeva nepotrebna. ovaj tip koronavirusa ce da se pridruzi ostalim poznatim 50-100 vrsta koronavirusa koji svake godine izazivaju virusni kasalj kod ljudi.

Pa da, otprilike. Svakako uzdanje u vakcinu, koju je nemoguce proizvesti bez nekoliko godina ozbiljnog rada, je smijesno, osim ako virus naglo ne uzme godisnji pa prestane da se siri i saceka nas da ga stignemo.

6. 2009 je efikasna vakcina izasla do novembra, a epidemija krenula januara. na kraju kad se sve presabralo, nije ni bila potrebna.
    iako... sto se pise, broj smrti od te bolesti je mnogo smanjen od onoga sto je bilo. nisu se bas toliko testirali ljudi kao danas. tek posle, kad su pogledane godisnje smrtnosti se videlo da je sezona gripa bila mnogo gora nego sto je obicno, 2009 i 2010

7. mene zanima da li je onaj uzasni kasalj sto sam imao u januaru bio korona. ne sjecam se ostalih simptoma osim kaslja i malaksalosti, a prije toga nisam kasljao nekih 4-5 godina. bukvalno sam gubio dah kad se zakasljem krene uvijek navece kad legnem i treba bar dva sata da zaspim i on prestane, ali opet se nekad zakasljem usred noci. to je skoro neke 3 sedmice trajalo.

8. Znaci ako kolektivni imunitet ne radi, onda mora biti da ne radi ni vakcina?

Svrha vakcine, zasto je uopste izmisljena, je da oponasa imunitet koji se razvije nakon prelezane bolesti, bez da stvarno fasujes istu. Uvijek je korak iza.

Pisao sam ranije, hiljade ljudi se vakcinisu protiv malih boginja npr pa ih fasuju opet, dok svako ko ih je jednom prelezao nikad vise ih ne dobije. Vakcina je uvijek bila inferiorna

9. to ili neki slican virus, posto je i ovde bilo gadno, doso jedan lik u kancelariju sa kasljem, pa smo onda svi u kancelariji, pa kuci svi, pa sam otiso kod doktora i reko mi da je virus i dao mi neke kodeine da se drogiram, pa sam doso u srbiju za novu god pa je onda moj cale posle kasljao od nas.
    posle, po sred pandemije ovde u svajcarskoj sam imao grip, (manju temperaturu i govnjivo stanje).

ali... test na antitela negativan. postoje i dalje i ostala sranja osim koronavirusa.

10. zmaju cuo sam neke (neprovjerene) price da je u januaru kruzio neki svinjski grip sa Aliekspresa, ugl vise ljudi su fasovali nesto, sad jel stvarno varijacija svinjskog ili nesto deseto ne mogu da tvrdim

11. The common cold is a viral infection of the upper respiratory tract. The most commonly implicated virus is a rhinovirus (30–80%), a type of picornavirus with 99 known serotypes.2930 Other commonly implicated viruses include human coronaviruses (≈ 15%),3132 influenza viruses (10–15%),33 adenoviruses (5%),33 human respiratory syncytial virus (orthopneumovirus), enteroviruses other than rhinoviruses, human parainfluenza viruses, and human metapneumovirus.34 Frequently more than one virus is present.35 In total, more than 200 viral types are associated with colds.3

https://en.wikipedia.org/wiki/Common_cold
    dodacemo jos jedan na listu ovoga.

ovaj sad virus je otprilike prehlada na steroidima dok sva ostala sranja i dalje postoje.

12. Antitela kao nestaju posle 3,4 meseca, ali spominju se one T celije koje ti valjda stvaraju neku vrstu trajnije zastite nakon svake infekcije, tako sto npr. za ovaj virus pamte sta su radile i kako su ga pobedile, tako da ako fasujes ponovo isti koronavirus ovaj, dosta ce brze organizam da reaguje i posledice ce biti daleko manje, primio vakcinu ili ne

ne znaju ni oni mislim tacno, al ovo je neka pretpostavka trenutno

13. Mali Mujo
    Pa u kom to univerzumu je vakcina superiorna u odnosu na prirodni imunitet od prelezane bolesti?

Вакцина ти и ствара имунитет путем антитела које ти организам ствара као одговор на ослабљену верзију болести, вакцинама се захвали што типа свако друго дете више не умире од пуног курца болештина, које су и истребљене или пред истребљењем захваљујући њима, а не тзв. ''мене баба тако лечила'' природним имунитетима и осталим глупостима (кад су и умирали у великој мери)....

Pisao sam ranije, hiljade ljudi se vakcinisu protiv malih boginja npr pa ih fasuju opet, dok svako ko ih je jednom prelezao nikad vise ih ne dobije. Vakcina je uvijek bila inferiorna

То што ти мислиш да су овчије и мале богиње једно те исто их не чини истим - Овчије богиње нису ни обавезне за вакцинацију и практично су безазлене за децу и то су оне богиње које доста деце и фасује.... Задњи пут, пре пар година, кад је пар хиљада људи добило баш мале богиње је проглашена епидемија, а минимум 95% њих који су их добили није уопште било вакцинисано против малих богиња....

14. Jel mogu da se zarazim ovčijim boginjama ako jedem ovčetinu?

15. Вакцина ти и ствара имунитет путем антитела које ти организам ствара као одговор на ослабљену верзију болести

O tome i pricam, sto znaci ako prelezis full blown bolest i organizam se izbori s njom, i opet je mozes dobiti, sanse da te trajno zastiti reakcija (ako je uopste bude) tog istog organizma na oslabljenu verziju bolesti je kakva, kakva? Nepostojeca, tako je

То што ти мислиш да су овчије и мале богиње једно те исто их не чини истим - Овчије богиње нису ни обавезне за вакцинацију и практично су безазлене за децу и то су оне богиње које доста деце и фасује

Ne mislim da su iste, koristim narodne termine, ali ajde ako oces da budes wiseass, o varicella virusu sam pricao, da ne bude zabune. Postoji vakcina protiv njega, gomila ih se vakcinise, gomila opet dobije, i nikom nista. To je samo jedan random primjer koji sam izvukao jer je poznat, ima ih koliko oces

16. krupovrbaski zmaj
    mene zanima da li je onaj uzasni kasalj sto sam imao u januaru bio korona. ne sjecam se ostalih simptoma osim kaslja i malaksalosti, a prije toga nisam kasljao nekih 4-5 godina. bukvalno sam gubio dah kad se zakasljem krene uvijek navece kad legnem i treba bar dva sata da zaspim i on prestane, ali opet se nekad zakasljem usred noci. to je skoro neke 3 sedmice trajalo.

pre 3 sata

Ja sam to imao, i tipa milion ljudi oko mene. Svi iste simptome, držalo me barem mesec dana. Kašalj, kašalj, i jebeni dosadni kašalj gde na kraju promukneš od kašljanja.

Nisu pomagali nikakvi lekovi.

17. Nije to bila korona... Nisu ti simptomi. I nije bilo pika hospitalizovanih zbog tezih slucaja. A kasljalo je pola Srbije, to da. Mozda neki grip, rsv virus, ko zna.

Korona je posebna zivuljka

18. E ajde da kontaktiramo sve ove naučnike što prave vakcinu za kovid, ne znaju ljudi jbt trebao je muja da im kaže da nema ništa od toga da džabe kreče

Džabe njima i godine i godine školovanja, vidiš da je trebalo samo malo narodskog zdravog razuma

Naučnici i doktori supe da obrišete sa diplomama ste čuli?!

19. Beži bre Gambi vidiš da si pijan

20. Histerišeš tu ko Majav na čoveka, a samo se potrudio da stručno objasni, ne znam da li znaš ali Muja ima višu farmaceutsku

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.