Koronavirus u Srbiji 2

1. E da, toliko o čoporativnom imunitetu i ideji da jedna vakcina rešava sve dileme. Neće da može - šta si ti mislio rodjače, da su korporacije uložile silne milijarde u takozvana istraživanja, da bi se ti jednom pelcovao i to ti je to? Jok mori, ima da se bodeš jednom godišnje, ako oćeš da ti dete u školi nauče da je zemlja okrugla a ne ravna. Jer jedna je što kažu, ko nijedna - maltene besmislena.

https://www.businessinsider.com/coronavirus-new-uk-study-shows-antibodies-fade-after-three-weeks-2020-7?fbclid=IwAR3QLU8EJXnpguKj2SLq_eq0eki-hA0fmT8PQmtn-UNSO-i5g6nTeMtUtyA

2. Ajde molim te zaobidji me sa tim tvojim debilizmima

3. U zaklon, evo ga Melkijades

4. Sad ce da nam objasni da se korona kao i kancer leči kombuhom čajevima i sirovom hranom

5. Kako je gambi, vari li se? Ja mislim kad bi se ovi s koronom naduvali sve bi proslo sig, to je biljka

6. Mujo zanima me da li uopšte razumeš koji je nivo arogancije da tvrdis tako nešto jebote, zaista me zanima kako funkcioniše um antivaksera

Edit ne mislim na tvoj poslednji post to cu ignorisati

7. Ma kakvi, Melkijadesov pristup lečenju bilo čega je "pusti da prođe"

Mujo, možda si nesvesno i u pravu, možda bi dim marihuane imao fantastičan efekat na pluća obolelih od koronavajrusa

8. Znaš da mu je venčani kum Miroljub Petrović, Gambi?

9. Pa to sto tvrdim je cinjenica, sto ne ocekujem da tvoj zakrzljali, vutrom sprzeni mozgic moze da skonta, ali evo tipa sa www.chop.edu

It is true that natural infection almost always causes better immunity than vaccines.

However, the difference between vaccination and natural infection is the price paid for immunity.

Kao sto sam i rekao, glavna prednost vakcina je sto mozes da izbjegnes simptome i potencijalno najebes, ali sto se tice toga sta vise stiti, prirodan imunitet je definitivno superioran.

Problem je sto ova govna tvrde da se prirodna antitijela ne mogu zadrzati kad je korona u pitanju, da oni koji su prelezali mogu odmah dobiti virus, sto znaci ovaj superiorniji pristup ne funkcionise, a trebamo da se uzdamo u inferiorniji.

Da je to istina, da imamo smrtonosnu bolest protiv koje se ne mogu stvoriti antitijela, to bi bio kraj ljudske rase kao takve, jer svakome ce prije ili kasnije imunitet biti dovoljno slab da poklekne, a virus se vraca ko Gordana Lazarevic Kosovu, tako da nikad nece proci sam od sebe

U praksi vjerovatno da se nesto mulja, i da se moze covjek zastiti i prirodnim antitijelima, i vakcinom, kad je dobijemo za koju godinu. Ali po sadasnjoj njihovoj prici to je neizvodljivo, sto je i poenta, da oni jedu govna, a ne da stvarno nam nema spasa.

To sto sacica retarda poput tebe misli da je vakcina neki magicni eliksir sa nebesa koji rjesava sve ovozemaljske probleme pokazuje samo da ste gluplji i od onih koji misle da ce im vakcinama kontrolisati um ili stagod, samo ste povukli u drugu krajnost

10. Haha, pa malo mi je baš neprirodno da se tek tako možeš resetovati i ponovo oboleti od iste bolesti dan nakon izlečenja, organizam nije mašina tj nemoguće je da mu se isti virus ponovo popiša na sva antitela koja je namenski stvorio baš za taj virus, imunitet je da kažem poprilično fortifikovan nakon što preležiš bolest. Msm to ne verujem da važi za one koji su odveć slaboga zdravlja. Mora se unositi puno vitamina CE , znači prasenCE casa rakiCE

11. Trebao sam za hirurga nekog da završim

12. vidim ja da ce vucko morati da razresi kesu jos jednom ako oce da spasi nezahvalne koronaske srpske guzice, al ovaj put bez 200e nema nista

13. za 250e kontam da ce i najzadrtiji antivakser da skine gace i kaze udri vodjo, ne stedi

14. ovi sto su prelezali variolu veru bez vakcine imaju mnogo bolji imunitet od onih vakcinisanih

15. Kontam da zato još uvek hara variola vera jer vakcine ne valjaju

16. A zajebao sam se što sam počeo da pričam sa ovim mujom nesrećnim zaboravio sam koliko je glup ko kurac

17. Bukvalno niko nije rekao "vakcine ne valjaju"

A toliko sam glup da sam se u dva navrata ispisao u usta 90% tadasnje Vukajlije

Al neka gambi, pricaj sta god ce ti pomoci da se bolje osjecas, i obavezno zapali buksnu usput, da odrzavas ovu svoju iskricavu inteligenciju

18. Boljo ne jedi govna vise jebem ti Jelenu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.