Poznajem sad već povelik broj ljudi koji su, zvanično, preležali zarazu (uključujući i sebe). Nekoliko od tih ljudi nažalost nije više medju nama, dvojica su se jedva izvukli i predstoji im duži oporavak. Jedna stvar mi nikako ne ide u glavu - gotovo niko od ukućana tih ljudi nije se zarazio, iako su (bar) dve nedelje jeli za istim stolom, spavali u istim krevetima itd. Kako?

Nemam ideju. Za bivšeg komšiju pouzdano znam da je desetak dana imao temperaturu pre nego se javio u bolnicu, ne znam kako nije zarazio ukućane. Pop je bio baš bolestan, otišao u bolnicu, pustili ga posle 3-4 dana kući jer mu je bilo ok. Nakon par dana opet mu se slošilo, i to jako gadno, i ležao na kiseoniku 2 nedelje. Niko se kući nije razboleo. Drugarica se takodje zarazi, spavala sa mužem redovno u istom krevetu i sve ostalo, on navuče virus posle tri nedelje. Kako?
- PAit's like nismo svi isti i nemamo svi isti imuni sistem.
Uhh, *NEWSFLASH* - svi smo isti i svačiji imunitet funkcioniše po istom principu, pitanje je samo šta nekom nedostaje pa ga isti jebe
- PA
Možda malo vitamina, minerala? Malo svežeg vazduha?
- PA
Rudar imunitet ≠ joga instruktor sa Jamajke imunitet
- DP
Uh newsflash, svakom od nas ce neko bliznji umreti vrlo skoro, a i dosta nas odavde

Evo na godišnjicu ovog sranja preti nam novo zaključavanje.
Stočica izašla malo do planina, na svež vazduh i sneg, istrošila parice, ajde sada u karantin, naravno vi ste krivi stoko neodgovorna.Stvarno nemam ništa protiv ljudi koji su išli da skijaju na planinu, not my coup of tea, al ne serem u smislu evo sad će nas zaključavaju jer ste vi morali da se zajebavate.
Nervira me licemerje i patetisanje sad kao ajoj moramo da mislimo na živote, mora sad da idu teže mere da flatten the curve malo, mnogo smo se opustili, a ćutalo se pre toga jer je ralno moralo da se pusti da se napuni bar malo budžet paricama i ne lipše ekonomija skroz.