Prijava

Ko bre zivi sudbine pradedova bre hahahahahah kako kenjateeeeee

Koja hrpa jedača muda jebem ti dan kad sam došo na sajt 2010-te

Da ja živim sudbinu svog pranđeda sad ne bih bio incel. Checkmate theists.

Zato sto ne znas nista o pradedi zato i jesi incel

Amin zap, mnogo se jede kurac ovde vidim

Pradeda kad bi tipa dosao u 2021 od šoka bi umro za 10 minuta kolko je sve drugacije, ali ne, zivimo iste sudbine jebem li vas u usta bre kvazi-intelektualci, dve knjige procitate i svi ste hegeli

Zamisli dođe pradeda i vidi mi kolekciju hookup hotshot pornjave od 200GB. Kakvo neprijatno iznenađence

Živiš. Sposoban si, prilagodljiv, poslušan, snalažljiv...Na tog čoveka. Propićeš se u 46. kao i on, iz sličnih razloga. Napravićeš dete komšinici kao što je i on. Čuo ti nekad za porodično nesvesno?

Nisi šmokljane incel, samo imaš jako malo samopouzdanja i - čini ti se, malo životne energije. Što je naravno laž, ona leži potisnuta usled nekakvih trauma (izguglaj šta je tačno trauma), veanih gotovo sigurno za porodicu, tj ćaleta koji je bio ili ljudina ili nezgodan čovek na jedan od mnogih načina. Možda je bio i nasilan, u to sve ne mogu niti imam pravo da ulazim. Rešio bi sve to terapijom za kratko vreme. Nemaš čega da se stidiš.

Nikako da pitam Zapatu - zašto si se odlučio za medicinu a ne nešto drugo?

Ma daj terapija kakva prevarčina jedna od žešćih. Šta kao ja odem i kao
Š: e doktore sjeban sam pomozi mi.
D: Ok druže ajde da vidimo zašto i kako si sjeban.
Š: Pa evo sjeban sam ovako ovako i ovako i to zbog toga toga i toga.
D: Bravo druže sjajno smo napredovali danas. 200 evra pls.
Š: Ok doktore ali isto sam hteo da priupitam
D: E alo majmunčino isteklo vreme idemo sledeći vidimo se za nedelju dana petardo

Taj dijalog mogu i sa sobom da vodim u glavi, i da ne dam pare za to. Terapeuti moga kurca kusali.

Ja sam odavno prestao da citam Melkorove postove LOL ko se jos zamlacuje s tim.

Što sam se odlučio za medicinu? Nisam mogao ništa što u sebi ima matematiku i društvene nauke tipa sociologije, a ostalo sam percipirao kao nešto gde nema para. Zajeb života. Iz ove perspektive ne bi uopšte ni studirao, krenuo bi neku proizvodnju nečega prehrambenog. Kao moj pradeda lololo

I pustite šmoklju brata na miru, čovek je u miru sa samim sobom, nije agresivan tip incela, jednostavno skužio je svoje mesto na ovom svetu i to je meni kul

Ne ide tako Šmo :) terapija je razgovor sa samim sobom zapravo. Moraš sebi da postaviš izvesna pitanja i odgovoriš na njih, ali to je samo jedan mali deo - moraš da pustiš iz sebe potisnuta osećanja, bes i tugu, i da kažeš šta imaš. To uključuje psovanje, urlanje, ridanje, udaranje pesnicom o zid - šta već mora. Terapeut, ako je dobar, ugl. zna već posle 15 minuta šta ti je, ali ne može da ti kaže jer bi time napravio daleko veću štetu. Moraš sam da dodješ do toga i da spoznaš - on te samo vodi do toga.

Kao dete, nisi mogao da preživiš bez roditeljske ljubavi, prilagodjavao si se njihovim normama i pravilima i to je razumljivo. "Ako ne pojedem sve iz tanjira mama me neće voleti" itd, 300.000 stvari koje su te sprečavale da ti budeš - ti. Sada to tvoje ja hoće napolje, hoće da živi i bude srećno. Depra je stanje u kom duša kaže ličnosti - teraj se bre više u kurac, neću ovako i tačka, odbijam da se i dalje pravim da sam srećna.

Zbog nečega se jako zatvaraš i stidiš; zbog nečega "nisi dovoljno dobar", što je naravno laž. Dovoljno si i dobar i pametan i sposoban i privlačan. Nevolja je medjutim dvojaka :

- čovek ne voli da menja, čak ni kada stvari ne stoje dobro, jer u njima se ipak snalazi i opstaje. Novo je provalija, nepoznato...A to u nas uteruje najveću jezu.
- ne možeš sam, nažalost. Ni jedan čovek ne može, potrebna je druga osoba - kao što je verniku potreban sveštenik da ga ispovedi. Jednostavno ne može, tako smo napravljeni.

Zadas bilo koji problem melkijadesu
On ponudi resenje u roku od 2 minuta
I posle se zalite

Tebi je kul zato šro ne predstavlja opasnost po tebe, za to što je nesrećan te boli patka magarčino :)

Šmo, za svoje dobro: ne čitaj ništa što ovaj napiše, slušaj samo sebe

Postoji Zap obrazac po kom se ljudi odlučuju za bavljenje medicinom (to nije zapravo ono što žele) i gotovo je nepogrešiv. Morao bih da kopam po literaturi koju nemam da bih ti to poslao, moram se setiti da to uradim jednom prilikom.

Anđeo i đavo na ramenima incela