U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Као што сам рекао у "Упитнику", мањак интересовања за чланство је био само затишје пред буру, крећемо даље пуном снагом.
Оливера Јовићевић ми је после емисије рекла да је симпатизерка наше Партије, и да јаче дувам како би јој се лак на ноктима брже осушио.
Duvaj kolega, tako i treba :) U nove pobjede!!! PVT! :)
ПВТ Другарице!
Жена каже:
"Себе називаш идеологом, а дозволио би да дама чека да се нокти сами од себе осуше"
Ја одговарам:
"у нашој Партији зна се ред, дозволите..."
Moram da izjavim da sam ponosna sto nasa partija ima tako pozrtvovane clanove!
Zivjeli ideolozi!!! PVT!
Дуваћу, сушићу, и одууууууваћу власт!
Ако треба, и лакираћу убудуће! ПВТ!
To je pravi primer požrtvovanosti Urke.
Partija je ponosna na tebe!PVT!
Ја сам Оливери рекао да ће жена њених капацитета брзо напредовати у Партији, као и да ће јој док год је верна Партији, проблем сушења лака бити решен.
Ипак није желела да нам приступи из професионалних разлога, мада је признала да јој лак одузима доста времена.
ПВТ другови и другарице!
PVT partijaši!
Duvaću i ja u nokte.
@Vukasine
Jel OCES da budes primljen?Primljen si kao partijski gramaticar.Ljubi te majka .
PVT Drugovi i drugarice!Zivela partija!
blagodarim
:)
Izveštaj sa sednice ministarstva za saradnju sa onostranim, koja je održana noćas u gluvo doba(00:00)
Na sednici su prisustvovali sledeći članovi:
Nj.V.Vlad Cepeš
Arnaut Pavle (Arnold Paolo)
Sava Savanović od milja zvan Leptirica
Majav
Lurch
Na sastanku je jednoglasno odlučeno da se saradnja mora nastaviti, te veću pažnju posvetiti obilasku poznatih destinacija. Tom prilikom Nj.V. Vlad je pozvao članove da obiđu njegov zamak u Transilvaniji.
Koleginica Majav je opet ispoštovala i u pupak nasula veću količinu votke, na oduševljenje članova. (ja popiJo)
PVT dragi članovi i do sledećeg druženja.
Sa poštovanjem:
Ministarstvo za saradnju sa onostranim.
Predpostavljam da je moja funkcija da pusem molbe, zalbe i te stvari, i da vodim racuna da se lepo govori i pise!
Kao menadzer partije, podržavam inicijativu obilaska gorepomenutih destinacija.
Zakazujem sednicu za danas oko 23:12.23, sa samo tri tačke:
-Šta bi mogli da prošveramo iz bliske nam i drage Rumunije.
-Kako da PSV-a ˝izgubimo˝ u istoj.
-Razmatraćemo i Urketovo sušenje noktiju...biće tu svega po malo. :)
Inače, bio sam na tajnoj misiji zadnjih par nedelja, zato nisam bio aktivan u partiji.
Ja mislim da treba da se napravi himna i slogan partije, prvo slogan, da cujem predloge?
@ Бukašine, бити ćemo fini i нeћemo lupетati glупосti vezaну зa граmatika & pogreсхhno пisaњe
Mislim da je Neša već napravio http://www.youtube.com/watch?v=qn_Y06FR3h4
a za slogan ćemo da vidimo, može :Vaš glas i novac za naš prosperitet!PVT drugovi!
ПВТ Другови, до састанка!
Vidimo se u Rumuniji.
Polako Električare, putovaćemo autobusom.Spremi pasoš samo.
Vi niste normalni.