Hvala, trudimo se...nisi ni ti ako čitaš ovo što pišemo a ne učestvuješ. :p
CrnaBo treba nam neko za sekretarijat... da li biste bili ljubazni da pristupite? :)
Sušimo nalakirane nokte efikasno, razmisli.
Nokte?? Oduvek sam zelela da susim nokte! Ili da mi suse nokte. Ovakva ponuda se ne odbija :D
jeeeeeeeeee :))) uspjesno smo regrutovali jos jednog clana! U nove pobjede! PVT!
Ја сушим нокте и на рукама и на ногама, кад је за Партију!
Једино може да ме спречи неки дречав лак, али ни то ништа не значи. Идеолог се на терену мора претворити у машину за извршавање задатака!
PVT!:) Crna Bo, samo prisustvuj sednici večeras oko 23:12.36, tada ćeš dobiti dalja uputstva. (ne slušaj Uroša, >>JA<< imam iskustva u sušenju noktiju)
Koja je moja uloga? Sve za Partiju!!!!!! Cedo, Urose, imam ja dve ruke :D
Moja lična sekretarica ako želiš naravno. Možeš da budeš menadzer, a ja da budem sekretar ako hoćeš :D Sve za lični interes (oću reći partiju)
Ne znam bas... vise mi se svidja sekretarijat :D Ali kako god vi kazete, kolega :D
Razmotrićemo na večerašnjem sastanku sve već.
(suze mi oci, smrcam dubok udah, izdah, kuceci pogled zahalnosti)
:trepće: :D
(merci, sta znaci PVT?!)
To nam je zvanicni pozdrav. PVT! :D (a i privatne poruke, mada ne u ovom slucaju sem ako ti stvarno sad ne pocnu pisat)
(znam za privatne poruke :D mislila sam da ima neko smisleno znacenje kao pozdrav) Hvala, koleginice, sto mi tako nesebicno otvori oci :D
Ја сам ионако специјализован за нокте на ногама. Оливера је рекла да сам нашао начин да нас преко дувања доведем на врх!
ПВТ Другови и Другарице!
:skače po ofisu PMP-a sa produžnim kablom u rukama: PVT Urke...
Прва тачка, шверц из Румуније!
Можемо да шверцујемо алкохол, а добру прођу би имали и аутентични зуби Влада Цепеша, да прошверцујемо једно 5000 комада:
Izmanio sam prethodni post Uroše, idi pročitaj dok ja napišem ovde nešto pametno.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Hvala, trudimo se...nisi ni ti ako čitaš ovo što pišemo a ne učestvuješ. :p
CrnaBo treba nam neko za sekretarijat... da li biste bili ljubazni da pristupite? :)
Sušimo nalakirane nokte efikasno, razmisli.
Nokte??
Oduvek sam zelela da susim nokte! Ili da mi suse nokte.
Ovakva ponuda se ne odbija :D
jeeeeeeeeee :))) uspjesno smo regrutovali jos jednog clana! U nove pobjede! PVT!
Ја сушим нокте и на рукама и на ногама, кад је за Партију!
Једино може да ме спречи неки дречав лак, али ни то ништа не значи. Идеолог се на терену мора претворити у машину за извршавање задатака!
PVT!:)
Crna Bo, samo prisustvuj sednici večeras oko 23:12.36, tada ćeš dobiti dalja uputstva.
(ne slušaj Uroša, >>JA<< imam iskustva u sušenju noktiju)
Koja je moja uloga?
Sve za Partiju!!!!!!
Cedo, Urose, imam ja dve ruke :D
Moja lična sekretarica ako želiš naravno.
Možeš da budeš menadzer, a ja da budem sekretar ako hoćeš :D
Sve za lični interes (oću reći partiju)
Ne znam bas... vise mi se svidja sekretarijat :D
Ali kako god vi kazete, kolega :D
Razmotrićemo na večerašnjem sastanku sve već.
(suze mi oci, smrcam dubok udah, izdah, kuceci pogled zahalnosti)
:trepće: :D
(merci, sta znaci PVT?!)
To nam je zvanicni pozdrav. PVT! :D
(a i privatne poruke, mada ne u ovom slucaju sem ako ti stvarno sad ne pocnu pisat)
(znam za privatne poruke :D mislila sam da ima neko smisleno znacenje kao pozdrav)
Hvala, koleginice, sto mi tako nesebicno otvori oci :D
Ја сам ионако специјализован за нокте на ногама. Оливера је рекла да сам нашао начин да нас преко дувања доведем на врх!
ПВТ Другови и Другарице!
:skače po ofisu PMP-a sa produžnim kablom u rukama:
PVT Urke...
Прва тачка, шверц из Румуније!
Можемо да шверцујемо алкохол, а добру прођу би имали и аутентични зуби Влада Цепеша, да прошверцујемо једно 5000 комада:
Izmanio sam prethodni post Uroše, idi pročitaj dok ja napišem ovde nešto pametno.