Након попуњавања функционерских места, ПМП тражи нове чланове! Само баЧите неки комент типа "Хоћу и ја" и то је све, а надлежни органи ће вас распоредити! БОНЖУР ДРУГОВИ
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Аха,а ко су моје слуге? Извињавам се што постављам пуно питања,али хоћу да одрадим посао ваљано!
Спавалице и бели управо додајем.
Бели само уживај и спремај се за радне победе ;)))
Па жалила ми се посада за недостатак тоалет папира.
Још увек нема интересената за Управницу народно-ослободилачког театра "Партија"
Потребан је Комесар за медијску пропаганду!
1)Командир "Монаха" (специјалног диверзантског тима)
2) За сад три "Монаха"...
До сутра толико, ако се неко понуди, види стави их на неку "Листу чланова" као на чекање док им смислимо неку намену :)))
:daje oglas u dnevne novine:
Ја са својом врстом посла немам шта друго да предлажем сем појачање радне снаге...НМГ СВЕ САМ.
:skida Mari 30% od plate pa sad Mara prima 0000,00:
Не брини Бели све ће доћи на своје :))) Не мора да буде ни много чисто ми смо полу-герила
Бели, тек је почетак успона, радну снагу ћеш добити временом!
Добро,немој сутра ја да чистим снег испред улаза!!! Мало ћете се зајебати око тога!
ako mi neko kaze sta je poJenta mozda pristupim :)
Поента је оснивање нове ПМП странке која ће узети власт насилним путем!
nema poJente, bar ne jos..
Dobrodosao u PMP :)))))))))
Иначе тек смо у колевци па расписујемо конкурсе за нова места у Председништву
ja sam predsjednik politickog odbora, ionako mi sjedenje i spavanje najbolje idu.
Након попуњавања функционерских места, ПМП тражи нове чланове! Само баЧите неки комент типа "Хоћу и ја" и то је све, а надлежни органи ће вас распоредити! БОНЖУР ДРУГОВИ
razmatraju se nove funkcije na sjednici
zasijedamo na chatu pa se pridruzi
upisan na listu clanova za sad :)