Вокаси,ми смо неко време имали трипове па смо правили групе као што је'' пиво'' и још једна ''кучке'',није било озбиљно и теме су закључане. Предлажем да се око тога добро размисли,обришу безвезни постови и да се гледа мало озбиљније на све ово! Јер ће у супротном бити закључано и ништа од свега овога,ВРЛО САМ ОЗБИЉАН!!!
Потребан је Комесар за медијску пропаганду! и Монах(председник специјалног диверзантског тима) након попуњавањња ове две функције врши се упис нових чланова
Може, али сви хрле на функције, партија је у расулу, мора мало да се среди све па да наставимо са радом
А и неће бити главнох људи неко време тако да стрпљење се исплати
Njima cemo uvesti po toi toi vc pored svake trafike da se ne muce, cim bude bilo sredstava. Za sada su mi na prvom mestu poboljsanje kvaliteta zivota ulicnih umetnika, uzurpiranje vlasti i propast likovnih kriticara.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Вокаси,ми смо неко време имали трипове па смо правили групе као што је'' пиво'' и још једна ''кучке'',није било озбиљно и теме су закључане. Предлажем да се око тога добро размисли,обришу безвезни постови и да се гледа мало озбиљније на све ово! Јер ће у супротном бити закључано и ништа од свега овога,ВРЛО САМ ОЗБИЉАН!!!
:daje Belom medalju za ozbiljnost:
Потребан је Комесар за медијску пропаганду! и Монах(председник специјалног диверзантског тима) након попуњавањња ове две функције врши се упис нових чланова
Monah nek bude Ledeni
Komesar Melkijades
Када сам овако озбиљан и знам неке форе,могу ли ја да будем задужен за одржавање теме од стране модератора?
Бели, ово је озбиљно! Не брини :)
Значи не може!?
Може, али сви хрле на функције, партија је у расулу, мора мало да се среди све па да наставимо са радом
А и неће бити главнох људи неко време тако да стрпљење се исплати
Чекам,кад се све среди јавите ми!
Уф кад би могли да закључамо тему кад нама одговара. Ма то је сад јер смо рекламирали, биће то како треба ;)
Prelazem odlazak na placeni dvonedeljni godisnji odmor, i povecanje pauze za topli obrok sa pola sata na cetrdeset pet minuta.
2. Predlazem pomoc ulicnim umetnicima u vidu dvolitri piva, jedna dvolitra po coveku. Moze i mleko u prahu :]
Време годишњих одмора је од јула.... тада се јави :)
Мислим да би приоритет био Залагање за допринос трафикарским надстрешницама у циљу бољитка свих алкохоличара трафикара
Predlažem da ja budem na terenu non-stop :)
Njima cemo uvesti po toi toi vc pored svake trafike da se ne muce, cim bude bilo sredstava. Za sada su mi na prvom mestu poboljsanje kvaliteta zivota ulicnih umetnika, uzurpiranje vlasti i propast likovnih kriticara.
Pakovati unučiće u flajke od pola litre!
Bravo vamp! Jednoglasno usvojeno!
I hocemo gole sise na chatu i van njega.
Uvesti obavezne golišave avatare za autorke!