Protesti u SAD

1. Gambi, defetizam danas uopšte nije poželjan

2. Ovaj Hezno piše nešto totalno nepovezano takođe, ajde mozgovi daj da dođemo do nekog rešenja kad smo već toliko pametni da svima možemo da prigovaramo

rešenja čega tebra? dobro je pa si jedino ti normalan mi svi ludi

3. Irešenja čega tebra

Rešenja pitanja sopstvene suverenosti i koliko smo voljni da trpimo da nas novinari lažu, doktori ubijaju, pare kvare iako odavno imamo sva sredstva koja su nam potrebna za ne samo opstanak nego prosperitet kakav svet još video nije. Bio sam već pominjao negde da mi imamo lek za rak. Nemojte biti debili i ismevati me za to što sam napisao ako je istina i mogu čak da vam ostavim arhivu od preko hiljadu ljudi koji su posvedočili i napisali nešto iz ličnog iskustva. Cinično ponašanje je stvorila medijska mafija kako bi vas navela da se ismevate svemu i svačemu što čujete, a što kontrira njihovim agendama

4. Triforce dobar trol, nema sta

5. aha kul. ja sam taj problem priznao, rešenje nemam jer nisam pametan, ali ti ideš toliko daleko sa teorijama zavere da je to nenormalno.

6. Ti si kul. Tebe politika neinteresuje. Ni netreba da te interesuje. Uživaj samo.

7. Inače, tehnologija je toliko uznapredovala, da kvalitet života može biti biti maksimalan, uz minimum uloženog fizičkog rada. Podržavam robotizaciju industrije. U proizvodnji ostaviti samo radna mesta kontrolora kvaliteta. I to ti je to. Uostalom, imaš dve milijarde nekih kineza i indijaca koji će da prave sve što ti treba, i tamo isto sve što je potrebno, jeste belačko prisustvo opet u svrhu kontrole proizvoda.

8. gle još i ovoga sad

9. To je Zoran Bombašević. Sa njim imaš čast, te se u skladu sa tim i ponašaj. Zoki te pozdravlja i podseća da ne treba pišati po nečijem radu

10. Zoki ti se prišunja do ispod mitraljeskog gnezda u bunkeru, ubaci bombu kroz vratanca, skoči na zemlju i otkotrlja se do sledećeg bunkera. Zoki deluje munjevito, i odmah po dejstvu- nestaje. Veliki dobročinitelj. Njegovo ime ti ne znači ništa, i ne treba da ti znači ništa. Njegove pouke pripadaju svakome

11. Triforce daunko pre nego što počneš da lupetas neke teorije zavere i uveris nas da ti je gudra pojela I to malo mozga što imaš, trebalo bi da se zapitas sledece

Da li velika zavera dotiče i moćne i prebogate ljude?

Evo konkretno za kancer https://www.verywellhealth.com/celebrities-who-died-of-cancer-4020414

Imaš ovde I političara, sudija vrhovnog suda SAD itd

Tako da zvekni malo hemije i postedi nas svojih propovedi, jebeni retarde

12. HAHAHAHAHHA pa sam vrh DOJ - a je nezapamćeno korumpiran ali razumljivo je s obzirom da su i oni jedna od mnogih posledica Obamine administracije, idi na sajt Judicial Watch i pogledaj kako Tom Fiton profesionalno raskrinkava govna, imaš i Ice.gov pa se možeš i tu informisati. 99% selebriti smrti je lažirano, to što ih stavljaš kao neku relevantnu komparaciju samo pokazuje da ti liče i dalje nemaš pojma o čemu ja pričam.
    https://mmstestimonials.co izvoli reci svim ovim ljudima da su i oni tinfoil hat debili i da im je kancer pojeo mozak

13. E da, Patrik Svejzi fazon odlično odradio posao prediktivnog programiranja u filmu "Donnie Darko" gde se na kraju saznaje da je on umesto sveca šta? Pedofil. Daću još primera prediktivnog programiranja ako vas zanima ima čak i jedan odličan jućub kanal kome je baš to u fokusu

14. Ko misli da je smrt Jeffrija Epsteina potpuno razrešena... ustvari ček aj idemo na malo teži lvl:
    Ko misli da je smrt Isaaca Kappy - ja sasvim slučajna i nepovezana sa elitnom pedo družinom?

15. Lazirane smrti poznatih ok I'm out

16. Pičko jedna najgora si sorta ljudi ozb, nikoga do sada nisam uvredio ali tebe moram. Agresivno napadam ljude u debati samo zato što imam dosta kratak fitilj kad su u pitanju naysayeri ali uvek dam i objašnjenje i slobodu da me faktualno poreknu. Ti međutim dođeš samo da bi smrdeo i onda mi daš neki mejnstrim argument jer nisi ni čitao ništa do poslednje stranice već usput onako pun otrova ideš da ga širiš dalje gde možeš

17. Ne nerviraj se brt iskuliraj nisam hteo da te povredim

18. Jako mi je zao i sad se loše osećam,

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.