Velika Seoba Vukajlijaša (rezervni plan)
  • Eru Ilúvatar

fejsbuk je promenio algoritam, tih 700k vukajlije mozes da okacis o kurac, ako 20 hiljada moze da dobaci post TU ME PLJUNI

• Бохор

Kakav forum i novi clanovi
    Novi clanovi posteri pa definicije pa reakcije pa tek onda forum

• PA

Forum nikad bolji ako mene pitate i čak se mogu usuditi da procenim da se od tih 500k jedno 30% poseta i obrne zbog nas budala što ovde kačimo razna govna

• Thilmo

Jedino što je umobolnom bob roku aka stratimiru dozvoljen pristup. Al dobro, mora neko jbg.

• Krle96

Čekaj tebra pa koja posećenost je bila 2010. ako je sad 500k xD

• b

kojih 500k, za mesec dana prijavilo se 1000 ljudi sa sve duplacima i neko sranjima... kapiram da postoji pristup i bez registracije, ali to je kad guglas nesto pa ti izadje rec sa vukajlije, kako udje tako i izadje... nemoj da se zajebavamo, u toku prethodna 24 sata prijavila se 133 clana jebeno...

• ShteffNK

Ako je izvodljivo uz postere da bude kao neki mim generator sa popularnim template-ovima

• Krle96

jao sta kenjate vi, vukajlija je prošlost, zastareo medij. Kao novine, televizija... jebiga brt. Koristićemo ovo iz nostalgije dok skroz ne propadne a onda kud koji mili moji. Kakav generator, posteri, reakcije....

• Бохор

Kajzene ajde namestio ovo nemoj sa se zajebavamo

• ShteffNK

Kao petak 13. pa sajt ne radi

• Mali Mujo

Polako nas odvikava, da ne bude bas skidanje na suvo

• Čiča Morada

Smoreelo da se ne lazemo

• Thilmo

Sad ozb. Daj neko mesto gde se okupljamo, za svaki slučaj. Nađite neki forum gde se lako upada.

• Thilmo

Da tamo skupimo pare i isplatimo kajzena.

• Š

pesserbia je spreman da vas primi sve, taman instalirate PES 6 (najbolji pes ikad) i igramo turnir na život i smrt