Vaccina

1. Pa jesmo pizde, to je tačno. Ali nismo svi. Ima nas i kurčevitih, ne brini. Neće valjda slobodni um tvoje magnitude sve da nas generalizuje

2. Da je vakcina sigurna 100% već bi bila puštena. Tako da gamby, ni jedan stručnjak još nije ništa definitivno rekao po tom pitanju. Ja samo iznosim dozu sumnje u cijelu priču, a kad do toga dođe, onda ćemo vidjeti šta će biti.

Neću nikog da lažem da bi kupio jeftine poene intelektualne superiornosti (Znate, ja sam tako pametan, vjerujem u nauku, vakcine su zakon)... Da me pitaš iskreno, jel bi volio da primim vakcinu: pa ne bi... A ako bi pandemija otišla u kurac i da ti jedino ta vakcina može dati neku sigurnost, jel bi onda je primio? Pa bi...

Samo opet kažem, ima još dosta vremena do tad. Treba vidjeti kako će se odvijati situacija, koliko će se ljudi zaraziti itd. Da li će i onima koji su preležali htjeti da daju vakcine... itd.

Moj stav se od početka nije promijenio, nadao sam se da će pandemija proći relativno brzo i da neće biti potrebe za vakcinisanjem. Ako se to ne desi, onda je to što kažu, drugi par opanaka, i tad bi gledao od raznih vakcina da uzmem onu koja je najbezbednija... I drago mi je što tu ima konkurencije, što se razvija paralelno više različitih vrsta itd...

3. Po čemu si ti kurčevit rodjače? Gde si istupio?

4. Pa ne kažem ja, neko od nas

5. želim da pravim budalu od sebe - ovo nije burbonska kuga, honkonški grip ili variola vera, već grip koji nije u rangu ni sezonskog

I leči se kokosovim uljem i avokadom, pola kila belog luka i nema gripa, sta vi doktori serete korona koji kurac

6. Onda ne možeš napisati "ima nas i kurčevitih". Koliko sam video, kurčevit je jedino Žujović (možda ima i drugih, ne gledam Balkan info). To da, usled loše vakcine virus domaćina može još teže da ugrobari, morao bi da znaš i sam (poslednji slučaj je mislim Denga koja je 2018. pokosila hiljade vakcinisanih jer se, usled ne znam čega već, razgoropadila kada je došla u kontakt sa anti-telima). Kopam ti link nekih 10 minuta, okačiću.

7. Pa rekao sam ima NAS i pičaka.

Ovaj melky generalizuje.

8. Gambi naduvaj mi jaja retardirana pojavo. Niko ne pominje ni kokos ni beli luk, jebe mi se uostalom za budale koji se hvataju alternative i ezoterije ko pijan plota. Medicina je neophodna, vakcine takodje, ali - ne ova, i ne ovakva. Zašto uostalom ne želiš rusku vakcinu, koji ti je kurac? Zar nešto pogano i nebezbedno da puste u svet i vakcinišu ljude? Šta ti imaš protiv braće Rusa, kakve to teorije zavere zagovaraš?

9. Ne mogu da iskopam link, ali naći ću ga. Evo ti ovo da se zanimaš dok ne nadjem onaj https://www.youtube.com/watch?v=ZqizB87kkhc

10. Nabijem i ja tebe na kurac, i tebe i kolege. Jebe mi se savršeno što nemate ni rukavice ni ljudstvo, maske, i ostali inventar koji je neophodan za iole normalan rad. Ljudi iz vaše branše su ubedljivo najveće pizde koje je ovo društvo ikada videlo, jer vas - nema nigde. Nema vas jebeno nigde zadnjih 30 godina da se pobunite protiv bilo čega; protiv toga što vas maltretira ko kako stigne, što vam stranka u domove zdravlja i bolnice ubacuje polu - pismene kadrove, što su hiljade stručnih i sposobnih ljudi potražile svoje mesto pod suncem Nemačke, Norveške i Kanade. Niste se zauzeli ni za jednog od tih ljudi, kao ni za ljude koji dobijaju otkaze usled istupanja u javnosti. Sve što ste bili u stanju da uradite je potpisivanje famozne peticije (jedva 3000 ljudi iz struke) koju, zajedno sa vama, nabijem na kurac. Ne videh vas ni na jednom banalnom protestu, a bilo ih je milion zadnjih godina (lažem, izadjete redovno na prozore da tapšete koloni, moja greška). Toliko o tome.

Zašto nisi bio iskren od početka nego muljaš terminima za koje zasigurno nemaš utemeljenje u obrazovanju i znanju

Bilo bi poštenije reći: da, najklasičniji sam pseudointelektualni isprdak niže srednje klase balkanskog tipa koji prezire sve iole “ugledne” profesije od kojih bi mogao naizgled zavisiti, a u stvari služe isključivo mom dobrostanju.

Bitno da si ti video ko je bio na kom protestu, nabijem te tako vidovitog

11. Nabijem i ja tebe, par puta. Od te profesije nažalost zavisim tri godine (ne više, zapravo). Ovo nema veze sa tim da li nam je potrebna medicina i vakcine, već da li se cela ova situacija prehajpovala i da li je bezbedno primiti vakcinu koja nije prošla ni sve neophodne testove, a možda ti uopšte nije ni potrebna. Jer ovo nije poslednja epidemija sa kojom se suočavamo, naprotiv - za dve, tri godine imaćeš novu, kao što si prethodno imao svinjski, ptičiji, evian, groznicu Nila i ostala sranja sa kojima su te zatrpavali svakodnevno, a koja si, gle čuda, preživeo i zaboravio. Neće niko da ti trpa nekakve nano-čipove u vakcinu i da te kontroliše, već naprosto - ne treba da budeš jebeni potrošač i primiš nešto što ti vrv ne treba ni za kurac, kako bi kompanija dodala još koju nulu na saldo. Ne može neko da ti brani da ideš na posao ili u inostranstvo ukoliko nisi vakcinisan, bezumno je - šta sad, vakcinisaćemo se svake dve godine protiv nečega?

12. "Ne znam dovoljno o svemu ovome i bojim se za sebe i svoje"

13. Ajde vakcine su preosetljiva tema, meni je sad lakmus papir ko je retard a ko ne, nošenje i mišljenje o maskama, tako da, pitanje za sve prisutne

14. Brate Gambi niko ne zna dovoljno o ovome i boji se za sebe i svoje, tipa sedam milijardi ljudi. Zap ne mogu da ti iskopam celo svedočenje, ali izmedju ostalog ovde se pojavljuje stručnjak (kako obezvredjen termin) koji ukratko objašnjava šta se dogodilo. Pogledaj u svakom slučaju, vredi pet minuta vremena https://www.facebook.com/1411189272541151/videos/594093271189011

15. Zap čemu su namenjene obične papirne maske, od čega štite a od čega ne? Kad smo već kod toga.

16. PaPiRnE MaSkE

BEZ GAS MASKE NISTA ALI KORONA NE POSTOJI PA NEMA POTREBE

17. Ova najobičnija govna što podsećaju na papirne maramice. E da još jedno pitanje - hoćeš se vakcinisati ovim kineskim govnetom, ili eventualno ruskim, pošto treće svakako nećemo imati na raspolaganju?

18. Hirurske maske te podsecaju na papirne maramice?

19. Gambi nemose sprdaš, ja i danas po redovima vidjam ljude sa onim ultra - maskama što ih limari stavljaju kad farbaju automobile. Imam dvojicu komšija što redovno nose masku dok se voze biciklom, i onda se okupe sa još desetak staraca, nabiju se na dve klupe (svi bez maski naravno, i kijaju jedni po drugima). Pre neki dan prolazim i viknem - a socijalna distanca, maske, ništa? Ljudi se ukenjali, kao da sam ja neki faktor u njihovom životu, jedan čak skočio i rekao - eno mi maske na biciklu. Kad ono stvarno, visi na kormanu. Oplako sam. Zapravo ti si mi negde u rangu sa tim ljudima, samo si malo mladji i ne čitaš kurir.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.