Vaccina

1. Ja sam za to da se nose u zatvorenom naročito gdje je prisutna cirkulacija ljudi.
    Po pravilu bi ih trebalo stalno nositi u zatvorenom, a u gužvi i na otvorenom.
    Nije baš lako uvijek biti disciplinovan, a treba.
    Što više nosiš to bolje.

Hirurške su OK kroz njih se može disati koliko toliko, kroz papirne je teže disati. One epidemiološke bih nosio u slučaju da idem na neko jako rizično mjesto. Za pamučne sam čuo da i ne rade posao baš dobro...

Skidam kapu zdravstvenim radnicima kad rade non stop sa maskama i to onim epidemiološkim i ostalom opremom. Ni malo nije lako, ostaju i na licu ožiljci od toga...

2. Ja imam neke ljubičaste što su tanje od hirurških, mada generalno jedva i da je stavljam (kod mene se ljudi već uveliko oglušuju o ta sranja, ne nose ih više ni radnice po marketima). Možda su najjeftinije, ili je nestašica zelenih.

3. E da, ne reče mi zašto nećeš ruski eliksir, kakva su to proseravanja? Oćeš uzeti kinesku, ako bude? Šta ćeš ako budu terali da primimo tu rusku, je l bežimo u brda?

4. Nek ostaju ožiljci ko ga jebe, nema rata bez ožiljaka. Meni fascinantno kako se ljudi još uvek kao trude da se sačuvaju, a svi rade sa parama. Udje u radnju, i aj što ispipa krompir i breskve koje je već ispipalo trista ljudi, i uzme hleb koji su starci prethodno hvatali za dupe, nego mu još prodavačica vrati kusur gumenim rukavicama koje nije prala od četvrtka, i on onda sa tim rukama ispipa novčanik, telefon, ključeve od kola, volan, bravu od ulaznih...I unese kontaminirane predmete u kuću. Da i masku skine tim prljavim odvratnim fuj kontaminiranim rukama, pa je posle mirne duše stavi kad negde ide. Ne stvarno, kakve smo mi budale.

5. Eh da, ima jedna mjera koju sam uveo zbog korone, a nastavio nevezano za koronu.

Ne idem više liftom. Kont mi je bio gužva u liftu mali prostor, ko zna čiji aerosoli tu ostaju... I zato sam kreno stepenicama. Kasnije mi više korona nije bila presudan faktor već kondicija. Tako sad svaki put idem pješke na peti sprat i to preskačem po jednu stepenicu, popnem se prilično brzo. Dosta sam ojačao noge.

Inače, ako se to izuzme generalno se ne krećem mnogo i van kondicije sam. Malo radim poneke vježbe kod kuće, sklekove, čučnjeve i to je to. Ovo sa stepenicama mi je baš dosta pomoglo da se pokrenem.

6. E da, ne reče mi zašto nećeš ruski eliksir, kakva su to proseravanja? Oćeš uzeti kinesku, ako bude? Šta ćeš ako budu terali da primimo tu rusku, je l bežimo u brda?

Ako WHO kaze da su ok uzeću, do tada jok, bilo ona kineska ruska ili cija god

Inače da odgovorim na pitanje, ja nosim KN95 maske svuda osim kad su prazne ulice

7. СЗО која је рекла да је осиромашени уранијум минимално опасан?

8. Zašto misliš da je SZO imuna na korupciju i gadljiva na novac? S obzirom na to da je Tramp zavrnuo slavinu i više ih ne donira, a Rusi su ipak Rusi, A Fauči opet s druge strane ima svoje poslove u Kini - primićeš dakle kinesku, hteo ne hteo.

9. Куцајте на Yandex Tedros Adhanom terrorist или Tedros Adhanom crimes, све и свашта излази поводом тога а ради се о лику који води СЗО. Могу успут да се погледају и ефекти горе поменутог уранијума у Ираку. Ко нормалан може да верује СЗО?

10. Kao što ljudi veruju katoličkoj crkvi i okupe se pod balkonom kad papa izadje da pusti goluba, tako isto veruju i SZO jer, jebiga šta će, ako kreneš da sumnjaš u njih kome ćeš verovati. Meni je sad ta čitava zajebancija oko vakcina prefascinantna, jer znam rusofile koji tvrde da će primiti samo rusku, ili beže u šume, a znam i ljude koji se kunu da će pristati samo na nemačku varijantu. Ni jedni ni drugi ne polaze od zdravog pitanja - čekaj bre, je li moguće da se pojavi neko polu-testirano govno kojim treba da se vakcinišu milioni ljudi? Kako to u 21. veku, ko to kontroliše i, ako prodje, do čega će to dovesti za 20 godina? Ali ne. Bratu Gambiju je jedino važno da ne bude ruska, ako SZO kaže - vidi Gambi uzmi ovu plavu, provereno radi - on će uzme plavu, i živo mu se jebe što neki tamo Rusi, Kinezi i Filipinci moraju da uzmu nekakav toksičan koktel od kog će da budu sterilni ili štatijaznam. Ali kako smo uopšte došli u tu situaciju? Msm Kinezi tek ne mogu da biraju, njima šta daju to im je. Hoćemo li i mi biti u takvom položaju za nekih 15 godina, ako nastavimo ovako letargično da se ponašamo?

11. Сва та и слична питања воде једном хард ресету цивилизације.

https://en.wikipedia.org/wiki/Behavioral_sink

12. Ха, овде има и детљанији опис https://rationalwiki.org/wiki/Behavioral_sink

13. Vjerovanje SZO treba da pocne da se racuna kao oblik autizma.

14. Ako poznajete bilo kakve doktore, prave, ne Zapatu, pitajte ih malo za misljenja o cijeloj prici, pa uostalom i vakcini. Licno sam najgore price i 'teorije zavjere' cuo upravo od doktora, i to ne nekih random, nego onih koji su bas radili sa zarazenima, i od kojih su neki i sami prelezali koronu.

Ko je dovoljno jebeno retardiran da se vakcinise ovim, bukvalno i zasluzuje sve najgore da mu se izdesava i da crkne na kraju, da ne prenosi te maloumne gene na sledecu generaciju.

15. Autore Mali Mujo, ja čuo da su maske satanizam, i da imaju u sebi čipove, jel to istina?

16. Ti meni ne reče hoćeš li se vakcinisati.

17. Neće skoro vakcina, bajčo

18. Autore Mali Mujo, ja čuo da su maske satanizam, i da imaju u sebi čipove, jel to istina?

Autore Zapata, abnormalno losa fora, nadao sam se necemu boljem od nekadasnjeg lorda pisanja

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.