Vaccina

1. https://prntscr.com/1alo3lj
    Btw pored sterilizacije takođe tipujem i na neki novi tip autizma ili neki autoimuni poremećaj

2. "FDA approved" does not mean what you think it means

3. Sta li vi mislite da se jebeno desava nakon vakcine sto se ne desava u telu svakodnevno, nakon sto dobijete koji god virus (koronavirus recimo) ili upalu misica ili stagod, zivite generalno.
    Sta li mislite koje ste vakcine isprimali dok ste mali bili i sto su te bezopasne, sto bukvalno sprze ruku na mestu uboda a ove kao mnogo opasne.
    Jok, vakcina ce da vas isprogramira pa ce za 3 godine nesto… jbt, za 3 god neces biti isti covek, a antitela od vakcine, ako ti nista ne rade sad nece definitivno za 3 god jer ce da nestanu.
    Kao istreniraces imuni sistem na nesto pa posle nece da radi na nesto drugo, sta?

To je bukvalno tip ljudi sto misli da ako se pomuci da nauci nesto da ce zaboraviti nesto drugo.

4. Ajde ubij se,Triforce tj poremeceni antivakseru.

5. A Future Vaccine to Prevent Knowledge of Soul and Spirit From The Fall of the Spirits of Darkness (Bristol: Rudolf Steiner Press, 1993; GA 177), p. 85.

October 7, 1917 85 – “The time will come – and it may not be far off – when quite different tendencies will come up at a congress like the one held in 1912 and people will say: It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul. ‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and – you can be quite sure of it – a medicine will be found for this. . . . The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view,’ people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and spirit. “. . . the heirs of modern materialism will look for the vaccine to make the body ‘healthy,’ that is, make its constitution such that this body no longer talks of such rubbish as soul and spirit, but takes a ‘sound’ view of the forces which live in engines and in chemistry and let planets and suns arise from nebulae in the cosmos. Materialistic physicians will be asked to drive the souls out of humanity.”

https://prntscr.com/1aluny3
    Celte neironično ti ovde dajem svoje viđenje toga šta su prave namene vakcina, ne zato što hoću da propovedam već čisto zato što je to nešto što sam ja sebi već potvrdio i verujem u to (neću te smarati kao to je apsolutna istina moraš da veruješ blabla, samo pišem iz ličnog iskustva). Šta to znači? To znači da sam prošao par koraka da se takoreći "izlečim" od tih akumuliranih metala i izbacim veliku količinu otrova iz svojih žlezda. Npr po meni primarna funkcija aluminijuma u vakcini jeste da blokira elektromagnetizam u telu (btw udišemo aluminijum svakodnevno, to nije teorija zavere) jer ima takva svojstva da anulira magnetnu privlačnost. Onaj istetovirani debeljuca Ken Wheeler što sam ga kačio ima dosta video klipova u kojima detaljno prikazuje magnetno polje i objašnjava njegova svojstva, vezu sa telom i eterom, kako je to sve Nikola Tesla skopčao za nas da se mi ne bi patili yada yada yada uglavnom sviđa mi se njegova izjava: "Nothing true is popular and nothing popular is true" - perfektno opisuje stanje nesvesti u kojem se trenutno nalazimo. Elem predugačak je post pa da skratim priču: Ako sam JA jebeno uspeo da se isčistim od vakcina i otrova sa par jako prostih trikova tipa destilovana voda i megahidrator, znači ako sam uspeo tako lako da otpušim čula više razine i vratim se duhu onda je smešno uopšte i sumnjati u potencijal čovečanstva da se maltene preko noći preobrati. Rat informacija prestaje onog trenutka kad fact checkeri izgube mogućnost cenzure i kada budemo u poziciji da slobodno odmerimo sve opcije pa eto osećam da smo blizu.

6. jbt, za 3 god neces biti isti covek, a antitela od vakcine, ako ti nista ne rade sad nece definitivno za 3 god jer ce da nestanu.

Ne

7. Koliki bolid treba da budes da mislis da ce biti zabranjen persun i senf

8. Koliki bolid treba da budes da mislis da ce biti zabranjen persun i senf

Ko misli da će biti zabranjen peršun i senf jbt radi se o tome da će biti preimenovani

9. Odnosno svrstani pod kategoriju supstance, onda ih možeš regulisati

10. Potencijalno zabraniti, da ali ne verujem da je to cilj

11. tipujem i na neki novi tip autizma ili neki autoimuni poremećaj

Autoimuno poremećeni vakseri LOL

12. Hej hej autizmo mo mo autizzm ooo

13. Celte neironično ti ovde dajem svoje viđenje toga šta su prave namene vakcina, ne zato što hoću da propovedam već čisto zato što je to nešto što sam ja sebi već potvrdio i verujem u to (neću te smarati kao to je apsolutna istina moraš da veruješ blabla, samo pišem iz ličnog iskustva). Šta to znači? To znači da sam prošao par koraka da se takoreći "izlečim" od tih akumuliranih metala i izbacim veliku količinu otrova iz svojih žlezda. Npr po meni primarna funkcija aluminijuma u vakcini jeste da blokira elektromagnetizam u telu (btw udišemo aluminijum svakodnevno, to nije teorija zavere) jer ima takva svojstva da anulira magnetnu privlačnost. Onaj istetovirani debeljuca Ken Wheeler što sam ga kačio ima dosta video klipova u kojima detaljno prikazuje magnetno polje i objašnjava njegova svojstva, vezu sa telom i eterom, kako je to sve Nikola Tesla skopčao za nas da se mi ne bi patili yada yada yada uglavnom sviđa mi se njegova izjava: "Nothing true is popular and nothing popular is true" - perfektno opisuje stanje nesvesti u kojem se trenutno nalazimo. Elem predugačak je post pa da skratim priču: Ako sam JA jebeno uspeo da se isčistim od vakcina i otrova sa par jako prostih trikova tipa destilovana voda i megahidrator, znači ako sam uspeo tako lako da otpušim čula više razine i vratim se duhu onda je smešno uopšte i sumnjati u potencijal čovečanstva da se maltene preko noći preobrati. Rat informacija prestaje onog trenutka kad fact checkeri izgube mogućnost cenzure i kada budemo u poziciji da slobodno odmerimo sve opcije pa eto osećam da smo blizu.

trifors, drago mi je da si nasao neku svoju srecu u ciscenju organizma pazljivom ishranom, meditacijom, megahidratorima i magnetima, i da si se za vrlo kratko vreme nasao precicu gde bez truda dodjes do svih tajni duse i tela i smisla zivota i kako da se povezes magnetima sa etrom, dok se svi mi ostali zajebavamo i mucimo da izgradimo sebi smisao, ali stvarno moras da razumes da to sto cuvas muda time sto neces da se vakcinises nema nikakvog smisla jer sa ovim ezotericim razmisljanjima baba-devojke, koji ti imas sa 20 god, ta muda nikad neces ni da upotrebis.

14. Odnosno svrstani pod kategoriju supstance, onda ih možeš regulisati

Regulisace senf i peršun? Ajde bre idi u kurac

15. cisenje organizma, cakre i otpusavanje cula u 20 godina, kad sam imao 20 godina, sve sto mi bilo u glavi je ima li sta da se jebe, a ako nema nista da se jebe, gde ima da se nadje da se jebe, a i danas nije daleko od toga a duplo sam stariji od tebe. jeo sam i pio sam sta sam stigo, i posto imas 20 god detoksifikujes se od misomora do jutra, a ti otpusavas cakre, veganises, cistis organizam od toksina i trazis smisao zivota lebac ti jebem, i najveci strah od vakcine ti da neces da se razmnozis.

ne sekiraj se za to

16. jedino za sta mogu da kazem da serem je ako si preterao pa na kraju zavrsio na nekim teskim drogama, onda fokusiranje na cakre i qanon verovatno jesu bolja varijanta, i onda se izvinjavam.
    ali posto iz cele price kapiram da si zdrav, relativno pismen i "cistis organizam" u 20 god, i sekiras se za tudja muda, jajnike i razmnozavanje, to ne razumem.

17. kad sam imao 20 godina, sve sto mi bilo u glavi je ima li sta da se jebe, a ako nema nista da se jebe, gde ima da se nadje da se jebe

Hahahahahaah, a kad si već gore pomenuo smisao moram da zakačim ovaj random komentar nekog lika:

Smisao coveka je isti kao i smisao psa, vola ili bilo koje druge zivotinje, a to je preziveti, jebati jebati i samo jebati, i prosiriti svoju vrstu.
    Seksualna energija ID je pokretacka energija svakog zivog bica.
    Frojd

18. Regulisace senf i peršun? Ajde bre idi u kurac

Mart 2020 - Regulisaće kretanje ljudi na osnovu vakcinacije i napraviće takvo okruženje da ti neće preostati ništa drugo nego da se vakcinišeš (Australija i N. Zeland). Ajde bre idi u kurac. Batali te teorije zavere.

19. Triforce, jel imas beznedna ruska vakcina, to jest jel hoce i rusi da nas sjebu ili to radi samo zapad?