Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Melki što više kopam to mi manje pije vodu da se država cima da nas sve bocne zbog toga što mora da popuni kvotu, dve doze su primljene i ko je primio primio, al trka s vremenom nije oko toga da li će isteći rok pa kao da se ne bace ili koji već drugi razlog postoji. Kao što sam već postulirao - ovo govno radi na duže staze i zato je verovatno toliko bitno da nas sve pelcuju u razdoblju cirka manje od dve godine. Tipujem da je sterilizacija u pitanju i zato se toliko fokusiraju na decu al vrag će ga znati to možemo samo da sačekamo i vidimo...
Evo umačemo prste polako https://www.rte.ie/news/coronavirus/2021/0712/1234556-covid-digital-cert/
Sterilizacija, kažeš? Kako objašnjavaš neplaniranu trudnoću mojih kumova, uredno pelcovanih, i to Fajzerom. I to baš neplaniranu
Prevarila ga kuma a fajzer steriliše samo muškarce naravno
Polako kume. Daj da sačekamo godinu - dve pa nek onda začnu neplanirano ili planirano. I da vidimo razvoj te dece.
Pa bas kovid dovodi do sterilizacije.
Hoćule, šta si odlučio za Fajzera? Evo vidiš da je ok, čak i doktorovi kumovi nemaju problema.
Evo umačemo prste polako
a sto smo zapeli da sterilisemo onda zemlje u kojima i onako najmanje dece ima, a afriku ko jebe, neka se razmnozavaju.
koji to organizatori sveckih zavera su toliko glupi da poruse sistem na kojem su izgradili moc?
LOL na duze staze,to je kad vidis da nisi u pravu uopste,pa kao za 2 godine buu...jadnost poremecenih antivaksera
nema sanse da znaju planski sta ce da bude na duze staze sa mrnk to je neispitana tehnologija.
koji to organizatori sveckih zavera su toliko glupi da poruse sistem na kojem su izgradili moc?
Nema rušenja sistema. Imigranata ima koliko hoćeš i biće ih. Bela rasa je problem. Hrišćani su problem.
a ko je resenje, jevreji? posto se i oni vakcinisali cirka 100%
ili mozda je ovo velika zavera kineza, muslimana i crnaca ipak, preko farmaceutskih kuca koje vode beli ljudi i vlada zemalja koje su poprilicno rasisticke prema muslimanima i crncima?
zaboravio sam indijce. jel i oni ucestvuju u ovoj zaveri kastriranja belog coveka?
i jel sebe racunas u belog coveka, o ejduse?
Kako je glupo kad neko kaze da Srbi nisu beli.LOL nego sta su?
A Ejdus je debil svejedno,pusti sta kenja.
Al lik bukvalno priželjkuje da mom budućem kumčetu bude nešto, da bi bio on u pravu, to je taj tip oblika života...
sto se engleza tice, nismo. nece nas zovu nigerima, ali slicno ponasanje. sve istocno od nemacke.
LOL ruzni Englezi odredjuju ko je niza rasa,pa pre su oni neki incestoidni otpaci.
A sto se ponasanja tice svima se smuce kad odu negde turisticki.
I to misle svi osim engleza. Al svejedno
Jel ja imam deža vi ili smo negde na ovoj temi bukvalno pisali iste stvari doslovce? Celt nek pročita Talmud svakako
Sve čestitke kumu i kumi