Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da je vakcinisan ne bi bio u stanju da se odvakciniše. Ti s druge strane imaš mogućnost da u svakom trenutku promeniš stranu, što ne činiš, jer ti se naprosto može. Moraš prihvatiti činjenicu da će te suparnički tabor prezirati pomalo i zbog toga.
Sto se Zapate tiče ja se na njegovom mestu ne bih hvalio da sam lekar.
Danas je to sramota, nešto slično kao i biti novinar. Sam sebi daješ na bitnosti, suštinski si potrčko koji ako malo talasa dobija otkaz ili ako si tvrdoglav ide oduzimanje licence.
Pravi lekar otvara privatnu ordinaciju i radi posao onako kako misli, a ne kako mu sistem naredi.
ZASHTO BI MI ZAMERALI ZBOG NECHEGA SHTA JE
D O B R O
O
B
R
O
hvala caro.pa definitinvno da ovaj sajt nije za svakoga.za veliku vecinu nije.a dobar je.doduse vidjao sam dobre postove i na drugim forumima ali za ovaj sajt mora da si malo lud.ne mogu da objasnim kako tacno gledam na ovaj sajt.uglavnom svi mi koji smo ovde smo kao neka tajna elita
Labokv nemoj pogresno da me shvatis ali mi imamo
I S T O R I J U
S
T
O
R
I
J
U
da da/pozdrav ljudi idem da spavam sto i vama savetujem, jako je bitno za imunitet. poz svima samo napred i bez vakcine.ne trteba vam to.cak ni ljudima sa hronicnim bolestima.znam coveka 80 god ima secer prelezao koronu,.ozb.
Zato volim 21. vek. Maše mi hića sa slike i poručuje da ležem na vreme jer je dobro za imunitet :)
Ne slusajte sarlatane ovaj labokv ima defke u minusu
Samo NAUKA MAINSTREAAAM
Ovo bilo i u 20. Baba mi pričala da nije bilo smešno.
Vidim drkate jedni drugima male kurceve,poremeceni antivakseri,krivo vam je jer sam provalio da su samo najgori seljoberi poput vas.
Haha kako Ejdus upakuje slatku ironiju u par rečenica i Nušić da mu pozavidi
Gde si Caro rodjeni!
Šta je “master” doza
O GLUPOSTI (Ditrih Bonhefer)
Pitajući se kako je moguće da skoro čitava nacija podlegne suludim Hitlerovim idejama, Ditrih Bonhefer, nemački borac protiv nacizma, napisao je ovu sjajnu analizu fenomena ljudske gluposti:
Glupost je opasniji neprijatelj dobra nego što je zlo. Protiv zla možemo da se bunimo, ono se može razotkriti, u slučaju nužde i sprečiti silom; zlo uvek u sebi nosi i klicu sopstvenog uništenja zato što kod ljudi makar izaziva neprijatnost. Protiv gluposti smo nemoćni.
Tu ne možemo ništa da postignemo protestima ili silom; argumenti ne vrede, u činjenice koje govore protiv prethodno oformljenih mišljenja jednostavno niko ne veruje – u takvim slučajevima je glupak čak i kritičan...
Osim toga glupak je, za razliku od zlikovca, u potpunosti zadovoljan samim sobom: da, on je čak i opasan zato što se lako razdraži i prelazi u napad.
Stoga moramo biti obazriviji sa glupakom nego sa zlim čovekom.
Nikada više ne treba da pokušavamo da glupaka ubedimo argumentima, to je besmisleno i opasno.
Da bismo znali kako da izađemo na kraj s glupošću, moramo da pokušamo da shvatimo njenu suštinu. Jedno je sigurno: ona u suštini nije defekt intelekta, nego ljudskosti.
Ima ljudi intelektualno veoma dobro opremljenih, koji su glupi, i intelektualno usporenih koji su sve samo ne glupi. To, na vlastito iznenađenje, otkrivamo u određenim situacijama.
Utisak da je glupost urođena slabost nije tako jak kao onaj da ljude u određenim situacijama načine glupima, tj. da sami dopuštaju da budu zaglupljeni.
I možemo da vidimo da ljudi koji žive odvojeno od ostalih, usamljeni, tu manu ređe poseduju nego ljudi ili grupe ljudi koji imaju potrebu za druženjem ili su na to upućeni.
Čini se, dakle, da je glupost više sociološki nego psihološki problem. Ona je rezultat delovanja izvesnih istorijskih okolnosti na čoveka, psihološki fenomen koji prati određene spoljašnje prilike.
Ako to razmotrimo malo detaljnije, pokazuje se da svaki jak spoljašnji razvoj sile političkog ili verskog tipa pogađa veliki broj ljudi glupošću. Da, to gotovo zvuči kao neki socio-psihološki zakon.
Moć jednih zavisi od gluposti drugih. Nikada, međutim, neke ljudske sposobnosti, na primer intelektualne, ne bivaju umanjene niti nestaju, već preovlađujući utisak koji razvoj moći ostavlja na određene ljude oduzima njihovu samostalnost – oni, manje ili više nesvesno, odustaju od samostalnosti u situaciji u kojoj se nalaze.
Činjenica da je glupak često i tvrdoglav, ne sme da nas zavede da poverujemo da je samostalan. Već u razgovoru s njim primećujemo da nemamo posla s njim lično, već sa sloganima, parolama itd. koji su ga poptuno zarobili.
On je zaposednut, zaslepljen, zloupotrebljen i zlostavljan u čitavom svom biću. On je pretvoren u instrument bez volje i tako je u stanju da čini sve moguće zlo, a istovremeno nije u stanju da ga spozna kao zlo.
Ovde leži opasnost od demonske zloupotrebe, koja čoveka može zauvek da uništi.
Ajde ubij se daune
Ma ovi poremeceni dauni nesto smislili misle da su duhoviti,uzas.
"Ajde ubij se daune" - ovo garant govori i deci koja galame u čekaonici.
Godinu dana svaki dan svaki minut ,,vaccina-melkijades,malopre,, kenja mi se od tvoje pojave,a verujem i da je tebi muka,ubij se i olaksaj svima i sebi.
Ajde i ja sam dosta aktivan na ovoj temi,ali ja sam barem vakcinisan,a ti si ovde jer mislis da si pametniji od drugih sto su primili vakcinu i pokusavas da ih ubedis da su glupi i to radis godinu dana neprekidno sa km postovima koji nemaju smisla,tvoj zivot je pretuzan.
Zašto bi se uopšte vraćao na nešto od čega ti je muka i ne donosi ti ništa dobro ni korisno?
Pa ja dolazim na ovu temu da procitam nesto normalno,a stalno nailazim na tvoju debilsku pojavu i slicne.