Prijava

http://rs.n1info.com/Zdravlje/a636651/Kineske-vakcine-za-koronavirus-bice-testirane-i-u-Srbiji.html

sad antivaksere bosti kinjezarskom vaccinom ispred skupstine dok kineske diplomate drkaju svoje trocentimetarske blurovane kurceve nad njima

vucko ima moju stopostotnu podrsku u ovome, samo bodi, samo jako

Vučku je lekcija očitana ima da se pojavljuje u medijima pokunjen i da objavljuje nova istraživanja o skoro stoprocentnoj uspešnosti hidroksihlorokvina

Mogli bi i malo horsa da dodaju u te vaccine, kad se već bodemo da znamo zašta, ovako, obzirom da bilo šta sa prefixom made in p.r.c. NEMA SILE da ičemu valja, ne vidim svrhu... Unutra je obična voda sa česme Bratstva i jedinstva mongolskih naroda u Pekingu, koštaju 5 centi po unitu

Sta se desava sa vakcinama?

Turskoj medicini da zajk

SIRI DALJE U NAROD!!!!!

Da upoznamo proizvođača nove vakcine.

Kompanija Fajzer je kupila kompaniju Shiley (proizvođača srčanih zalizaka) zbog čije je neispravnosti umrlo 500 ljudi (kompanija kažnjena sa 200 miliona dolara).

Nigerijska vlada je podigla tužbu protiv Fajzera, optuživši ga da je 200 nigerijske dece koristio kao pokusne kuniće pri testiranju eksperimentalnog antibiotika Trovan.
Fajzer je optužen za smrt i teška oštećenja kod preživele dece (odšteta 7 milijardi!).

Godinu-dve kasnije Fajzer priznaje krivicu i plaća Americi vrtoglavih 2,3 mil. dolara zbog podmićivanja i prikrivanja nuspojava lekova.

Pre osam godina Fajzer se nagodio (za 60 miliona dolara) u vezi optužbi za podmićivanje lekara od 1997. do 2001. u Hrvatskoj, Bugarskoj, Kini, Češkoj, Kazahstanu, Rusiji i Srbiji.

Inače, Fajzer spada i u najveće lobiste te je 2010. potrošio 25 miliona dolara na lobiranje dok je u jeku bila rasprava o reformi zdravstvenog sistema.

Da se nije dobro zameriti Fajzeru, osetio je Novi Zeland. Preko Vikiliksa isplivala je informacija kako su početkom 90-ih lobirali kod vlade SAD protiv potpisivanja ugovora o slobodnoj trgovini sa Novim Zelandom jer je ta država imala restriktivna pravila za kupovinu lekova.

Bliske veze sa vlašću potvrđuje i slučaj bivšeg glavnog poverenika FDA koji je podneo ostavku a posle 3 meseca osvanuo u upravi Fajzera.

200 nigerijske dece koristio kao pokusne kuniće pri testiranju eksperimentalnog antibiotika Trovan.

Trovan

Који лордови

ЈА
ТРУЈЕМ
Р
У
Ј
Е
М

Trujes se bensedinom

Трујем ти секицу спермицом

Tvoja keva drka svinjama

stize 2 miliona doza ruske vaccine, gde je zapata da podeli strucno misljenje

Strahuje, ne moze sad. I ja ga trazim da mu izbambusam zenicu, ko i onom debilku maestru

Bobe sretan badnjak. Sutra nemoj da prosiš onlajn jer postoji verovanje da ćeš prositi cele godine.

Ne znam ko je veci debil, da li retardirani gulanfer iz lhipowlist ili ovaj debilko sto se usiljeno smije samo da bi kontrirao valjda necemu ili nekome i tako pisa po sebi samom

usro te je Bombaš hahaha