Vaccina

1. Па да, али те политике нису последица комунизма/социјализма већ развоја људске свести,

A gde sam ja rekao da je posledica toga?

2. Fora kao sada brinemo o izlapalim matorcima, a pre koju godinu: Kad ce vise da crknu ti isti pogani komunjarski penzosi koji su se u Lidlu sramano klali za pilice. Nadzivece nas oni, njima se vise zivi, ko bubasarbe su, tako da ne brinite.

Bukvalno ovo, da se skine 100-200k yugoboomera sa budžeta da vidimo beli dan

3. Ovaj Ludi Psihijatar malo kaže al kad ga kaže jebe mu majku. Diogen našeg doba

4. Jbt ne moze jedna stranica ove teme bez poremecenih daunovaca.

5. Batke odjebi malo od polisovanja ove teme koji ti je kurac vise pusti ljude da pricaju

6. Ne,moram da polivam daunovce.

7. Она беше и продају ножева забранила у продавницама јер је неки Исисовац избо неке људе у маркету ил' тако нешто?

Ma da, neka dileja iz Šri Lanke, bukvalno pormećen lik izbo ljude u samoposluzi, a bio je pod 24h nadzorom, ubili ga k’o zeca, ovo se desilo prve nedelje zaključavanja inače. I onda pošto je nakon onog masakra u džamijama crvena kurva zabranila posedovanje vatrenog oružja sad su povukli prodaju noževa u samoposlugama, (brat je znači koristio nož koji je uzeo sa police u prodavnici, ubili su ga za jedan minut).
    Ode zemlja u kurac, najgore je što ima armiju fanatika ova Džasinda, woke af feminaci s dlakavim nogama smrdljive hipi pičke stondirani idioti bez grama mozga, jebote nisam znao koliko ih ima, bukvalno normalan čovek ne sme da kaže bilo šta protiv nje jer će da ga spale na lomači, a za svaki njem fejl njena armija zombija nadje neki spin i uvlače joj se sve dublje i dublje u bulju.
    Napravila kovid budžet i sad troši to na medije koje je podržavaju i na gomilu agendi koje su u Robin Hud fazonu otimaj bogatima, daj Maorima i bandama i klošarima.
    Užas (i Pomoravlje).

8. Hehe toga nema ni u raspaloj babi evropi

9. Evropa je solidna milfača, jeo sam govna izgleda.

10. Haha Če-vu dođi da se izljubimo i izmirimo, brate zabludeli

11. A sad da se vratimo na početak pandemije, novi zeland ovo, novi zeland ono, mi smo najbolji, jedino na novom zelandu nema obolelih, rešili smo koronu...

12. Che, koju duzu strategiju NZ ima sa koronom, posto mi se cini da strategija "Neko kino, zatvaraj granice i sve redom" nije odrziva na duze bez drugih represivnih mera kao sto je npr jurenje i vakcinisanje svih redom bez izuzetaka ukljucujuci i decu?

Posto je ocigledno da virus nece magicno da nestane, imamo N koronavirusa u cirkulaciji koji su manje vise svi poceli kao ovaj, i bice duze vreme zajebanih sezona gripa koje ce se polako smirivati vremenom, ali nije proces od mesec dana, nego ako oces sve to da izbegnes moras zatvoriti zemlju trajno, jer cim otvoris dobices opet kovid.

Imas spektar - zemlje koje boli kurac, i bude sta bude, zemlje koje su izmedju i cilj je da se ne prenatrpaju bolnice od manje do vise represivnih i onda na drugom skroz kraju NZ: nece da imate ni jednog jedinog bolesnog. Vise mi lici na Vucicevo zatvaranje radi zatvaranja, da se pokaze kako ste kul i nemate virus, nego razuman posao.

Sta kazu vasi overlordi, koji uslovi treba da se ispune da se ukine lokdown?

13. Još uvek je eliminacija u planu dok 90% svih preko 12 godina starosti ne bude dostignuta, za sada je ta brojka oko 45% i brzo raste. Ali po 20-ak novih pozitivnih dnevno a para ima samo za još nedelju dana, do sada je svakome ko ne radi zbog mera isplaćeno oko $600 nedeljno. Štamparija se sprema za rad.

14. to nikad necete postici bez uvodjenja obavezne vakcinacije sto je totalno nepotrebno.

recimo iz evrope se vidi da ako pokrijes populaciju 30+ vakcinama koje rade, ne kineskim i slicnim sranjima, to uglavnom bude to. imas epidemiju medju studentarijom ali ne pune se bolnice. skandinavci recimo.

jedina je muka sto ce zbog matorih antivaksera debila morati da traze medju mladima i decom dobrovoljce kako bi popunili ovaj nedostatak koji ove starije drtine (svi 30+ antivakseri) sto jedu govna kako ce im otpasti muda od korone ili sta je vec strah. igla.

tako da ako vec imate vladu koja moze da vas zatvara bez posledica mogli bi i ovo da uvedu, 30+ obavezno, ispod ako oces. ako vec sprovodite eksperimente.

15. Mene više brine skrivena agenda ove drolje i njeno preterano mirisanje sa Kinom i fanatici koji je podržavaju.

16. sto je problem mirisanje sa kinom? kapiram da nije lose da imas pristup kineskom trzistu npr.

17. Doduše imamo samo 20-ak mrtvih prošle godine, od ove delte umrla samo jedna baba od oreko 90 godina.
    O Kini kasnije.

18. OK je Kinesko tržište Celt, al kad vidiš njihov social credit score sistem i pomisliš "hmmmm ovo bi moglo da bude korisno" (naravno za plemenite ciljeve tipa klimatske promene, borba protiv rasizmna, homofobije bla bla itd.) tu mogu stvari da postanu kakane.

Isti razlog što nisam oduševljen našim litanjem sa njima, znam da Vučiću i mnogima prosto idu bale na pomisao da bi mogli da imaju kineski sitem prismotre, samo ih još jebe logistika valjda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.