Vaccina

1. Pokušavam da ubedim sebe da Ejdus nije Zapatin dupli, da je nemoguće da je neko tolika petarda, ali ne ide. Ne ide moj Kežmane, ne ide, otišli smo u kurac

2. Pa i ti bi bio petarda da imaš SLAMČICU za fruvita sokove umesto malog, ali sasvim funkcionalnog penisa koji svi na forumu posedujemo

3. definiši 'funkcionalnog'

4. Pa iako ne jebemo, bar nam je mlaz urina iole pravilan. Ovaj sve u koleno gađa

5. Ukoliko neko želi, bez pritiska... promenite sliku avatara u slamčicu za sok, da podržimo Ejdusa dok ne skupi pare za operaciju

6. Verujte da bi ja prvi primio ne 1 nego 5 vakcina - što kaže čiča iz Ko To Tamo Peva. Ali samo da znam da rade posao. Ali evo, još nema zemlje koja je rešila epidemiju.
    Najbolje je sačekati dok se ne iznađe neko bolje rešenje.

7. Ti sad pred operaciju, ne bi ni trebao da primaš vakcine

8. Ma doktore ko vodica su, vidite da slabo rade.

9. Šmoklja pa na čemu igraš šesticu, na pisiju? Ja sam pre 15 godina igrao na ps2, sad imam samo egzboks O NE, ne znam ni da li može da se skine na njemu pa da vam se priključim, da još jednom ozračim sa Džajom koji je najbolje levo krilo u igrici, Euzebio tesno drugo mesto. Piksi kao centralni napadač isto jebe, (mrzim džvedždu ali jebi ga).
    Mislim da i dalje imam PS2, sad ću baš da iskopam, mislim da sam ga išutirao u nekom napadu besa tako da sam ga možda bacio, ionako sam se smorio evo već 6. nedelja smo zaključani, NZ ode u kurac, sve smo pare spucali na stimulus, ova naša komunjarska kučka liže dupe Kini, izbaciće nas iz 5 eyes, ja više stvarno ne znam gde dalje da idem, nisu još napravili koloniju na Mesecu ili Marsu, čim bude dozvoljeno stavljam ženu i decu na brod, prodajem sve i idemo na PITCAIRN ISLAND da čekamo neka bolja vremena.

10. Pitcairn is the new Aotearoa

11. A ja mislio narod ume da se ponaša na NZ. Ja mislio to samo nas oće virus zato što smo neposlušni.

12. Ej, pun mi je kurac ovog Zapate više. Jebeš mi sve ako Ejdus nije najnormalniji čovek ovde

13. Idi odmori. Preforsirao si se doktore.

14. zapata, koliko ti se ovi brojevi umrlih od 40-45 dnevno ovih dana cine realnim

15. Sevastokrator_95
    pa dobro, al eto i sam si primetio da na medju kapitalistickim zemljama imas citav spektar razlicitih socijalnih politika, samo skandinavske zemlje da uporedis s amerikom dosta ces razlika videti

Па да, али те политике нису последица комунизма/социјализма већ развоја људске свести, кроз целу историју имаш напредак у правима радника, као и побуна против експлоататора, није се Спартак побунио против Рима јер је читао Маркса и Енгелса....
    Дало би се једино расправљати да ли је и колико комунизам/социјализам убрзао то све јер, примера ради, синдикати и сличне организације су постојале пре Маркса и Енгелса.... Америка је далеко од идеалног примера управо због лошег руковођења федералне владе, али ни државе Скандинавије нису идеалан пример тога јер се тамо дебели порез (као физичко лице, фирме и правна лица имају јако мале порезе, зато и јесу идеалан пример либералног капитализма) плаћа за те социјалне услуге, тако да те услуге итекако коштају, а и порези су им регресивни (што јесте ОК), Швајцарска и Аустралија имају то најбоље сређено....

16. А Ејдус и онај Дел Бој делују да су дупли од истог лика

17. Che-Vu
    ionako sam se smorio evo već 6. nedelja smo zaključani, NZ ode u kurac, sve smo pare spucali na stimulus, ova naša komunjarska kučka liže dupe Kini, izbaciće nas iz 5 eyes

Она беше и продају ножева забранила у продавницама јер је неки Исисовац избо неке људе у маркету ил' тако нешто?

18. Fora kao sada brinemo o izlapalim matorcima, a pre koju godinu: Kad ce vise da crknu ti isti pogani komunjarski penzosi koji su se u Lidlu sramano klali za pilice. Nadzivece nas oni, njima se vise zivi, ko bubasarbe su, tako da ne brinite.

19. @chevu

Na pisiju tebrex piratska verzija šljaka, server se zove pes6stars. A ovo za Džaju i Euzebija mislim da ne može da se igra sa tim classic igračima onlajn, mora ili onaj default option file sa tadašnjim igračima, ili neki peč sa kitserverom i svim tim editovanim fajlovima, a pečeva nema više, do skoro je pravio jedan naš lik Shollym, ali mislim da je zajebo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.