Vaccina

1. Testiraj se, kukaj tamo da kašlješ i da te probada u plućima i traži da ih snime. Ja se sredio febricetom dovicinom i deksazonom u roku od ništa, biće to sve dobro. Stay strong bro.

2. Kinezi su ok, braća kao i mi iako je sve jasnije da nismo ista rasa, ali ja na svog psa gledam kao na brata, tako isto i i brat Kinez gleda na svog džukca…
    Ok bzvz poredjenje realno, ali ne brinu me Kinezi kao rasa. Stvarno imam sestre i braću medju crnima, braon, crvenima, žutima, normalnim… brine me jebena CCP. Opako je to zlo, najdraži moji. A vremena za reakciju sve manje i manje, a zlo je sve veće i veće.
    Ali opet gledam - nekako uvek preživimo. Šejpšiftujemo, nije opstanak najjačih, nego najprilagodivljijih.
    Čitam Amina Laufa, nakon 4 knjige za redom od Vidojkovića. Prelazak na prefinjenu libansku multi-kulti disfunkcionalnu preljubaznost sa isforsiranog neiskrenog balkanskog varvarstva me je satrla.
    Gde su naši pisci?

3. Fora je što sam sinoć već otišo i snimio pluća i odradio krvnu sliku bez da sam se prethodno javio u covid ambulantu jer je bilo kasno, i sad me prcaju ove kurve u ambulanti kao čude se kako sam uspeo bez njihovog uputa da završim sve to. U suštini meni od njih treba samo da odrade AG test da potvrde da je koronka i da mi završe za bolovanje. Jutros sam otišo tamo ne fermaju me 2 posto, kad sam napokon zaustavio jednu i krenuo da joj pričam priču samo me odjebala i rekla dođi u drugu smenu od 14h mi smo prebukirani, a bukvalno prazna ambulanta. Jebiga tako je to kad si beta incel, žene to namirišu.

4. Ma odjebale bi te i da si alfa.

Sigma bi kupio pozitivan test na crno i kulirao na bolovanju 3 nedelje

5. Samo bezobrazno i drčno Šmo, sa zdravstvom ne može drugačije.

6. Čevu kad si već skoknuo do Libana, nema razloga da ne pročitaš Sezonu seobe na sever od T. Saliha i, naravno, Aleksandrijski kvartet od Darela.

7. Melkijades
    Samo bezobrazno i drčno Šmo, sa zdravstvom ne može drugačije

Ovo je odličan savet, ako želiš da završiš ništa nikad.

8. Zavisi Zap :) Zavisi od ljudi, znaš to doduše i sam. Neke svari sam stvarno završio na galamu i bezobrazluk, pošto sam prethodno istrošio sve druge resurse.

9. Na bezobrazluk možda, na galamu teška priča

10. Prvi bih te išutirao iz ambulante

11. Ja ne mogu sebe da nateram da radim to, kad vidim sve one mučenike tamo da se ja tu nešto guram da izgleda kao da ulazim preko reda iako to ne radim. Nemam taj sigma grindset jbg. Ali da ima bahatih medicinarki moraš da priznaš da ima. Doduše lako je meni da kenjam jer ne znam kroz šta one prolaze svakodnevno, što se kaže lako je tuđim kurcem po koprivama mlatiti. A popodne na primer kad sam došo sušta suprotnost sestra, malečka jedna krotačka slatka, smireno i lepo priča, kad mi gurnula ono u nos digo mi se malo.

12. hahahah smoklja najjaci lik majke mi

13. https://youtu.be/knl-h7Ucix4

Čovek sve lepo objasnio, vredi poslušati

14. Ma ne preko reda da ulaziš, to je najniže od najnižeg. Ali finoćom i kulturom na bezobrazlug ne ide nikako, nažalost. Kroz šta prolaze doktori i sestre živo mi se jebe, sami su birali posao, nek idu da voze kamion ili bacaju lubenice ako im ne odgovara, niko ih ne tera da trpe sranja (ako su bezobrazni ofkors); ako su normalni, pokažeš razumevanje, kažeš da znaš da nije jednostavno i da se u zdravstvo ne ulaže kako bi trebalo, a i ljudi su svakakvi...Itd. Onda te, ako su ljudi, gledaju kao čoveka.

Što reče brat Zapata, ima onih koji će te išutirati napolje - s pravom naravno, ako se ponašaš ko kreten, ali postoje situacije u kojima moraš da pokažeš zube. Nisi došao tu zato što si dokon već ti treba izvesna pomoć, izdvajaš recimo i neki novac od plate za to zdravstvo i, ako ništa drugo, ne mogu baš da pišaju po tebi.

15. Melk, pogledaj ovaj klip sto sam poslao i daj koment

16. Hoću. Šta si tačno Zap, anesteziolog ili?

17. Ne mogu Zap, probao sam stvarno. Ne zanimaju me političari.

18. Čekaj a mi vaše klipove revnosno da gledamo

19. Malo je vrdao, ali na kraju priznade da je Sinofarm slab. A ovi naši grade fabriku tih vakcina, pa lepo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.