Vaccina

1. On je ove godine već pokazao kolika je pičkica prvo na olimpijadi a onda i na US openu, ništa neće da se promeni primio on vakcinu ili ne, jedan od najvećih chokera ikad sig.

2. Jeste baš je šmoklja

3. Zap najjače troluje u zadnje 2 godine

4. Skoro da imam muda da kažem da ako dokaže suprotno da ću da se vakcinišem.

FAJZEROM
    nek ide život...

5. Anesteziolog je lik
    Bio tu kad mi se burazer operisao

6. TRIFORCE REAGUJ!!!!

Ne znam mene što se tiče ja sam to svoje viđenje njegovog načina komunikacije objašnjavo negde - meni je to prevedeno kao FISA (Pfizer) brings down the house i da treba da pratim Durhamove optužnice čiji rok se privodi kraju... Ja šta ću pratim situaciju pomalo i evo za početak ovaj pozvao neku komercijalnu kuću koja je učestvovala u Klinton 2016. kampanji jbg ako to nije FISA Tramp je pička nema šta ali tajming mu je malo off da promoviše bocu plus koliko sam skontao ni ne promoviše ih nego pljuje kolko su neefikasne jbg drmnulo mi je malo ego neću da lažem ali i dalje grebem ispod površine za comms

7. dobro, al kako komentarišeš da je uopšte bio toliko naivan da primi fajzerušu, zar će takav da nas oslobodi lanaca

8. Tebra jel stvarno veruješ da je primio

9. Ima dve opcije 1. Nije primio al uzo kintu da promoviše
    2. Nije primio al promoviše nešto drugo i nekom drugom ne upućeno nama

10. Yahoo Finance čudan izbor komunikacije valjda zato sad pritiska ovu tužbu da mu vrate tviter nalog lol

11. okay, it makes more sense, sorry

12. https://www.youtube.com/watch?v=OJtblo12UxI

Već zna da će biti sledeća pandemija. Samo mi je žao što nam nije rekao godinu.

13. Ejduse brate šta pošten čovek da radi u ovo vreme zversko daj neki savet

14. Zap nije završio faks

tema je

S T A L A
    T
    A
    L
    A

15. Ovo sa gejcom je do jaja, kako fino premešta figurice i grafički objašnjava moramo mu verovati i pratiti ga.

Čovek zna šta priča.

16. Moram da naglasim da se osećam izigranim. Ne da sam ispao glup i Zapata mi je prodao priču, nego da je prokockao poverenje. Čak sam u nekim korona raspravama iznosio neke derivate onoga što je ovde napisao. Ne umanjuje značaj situacija ni to što sam retko ovde, kad mi je baš dosadno, pa stoga i nisam u toku sa zbivanjima. Posle ovoga ne znam kako da verujem ičemu ovde napisanom. Šta je sledeće? Gambi je onaj čibuljavi klinac koji pravi vrhunske pljeskavice, Bushido je iz Biočića, Tilmo ima 100 soma platu?

17. Hoćeš da kažeš da ti je zabio nož u ledja?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.