Vaccina

1. Право питање је како ће сад Ејдус да му се обраћа?

Драги медицински техничару? Драги личе коме фали још одређен број испита? Драги ИТ радниче у Грчкој? Драги бројачу столица?

2. Šta je sledeće? Celt živi u Grdelici zapravo?

top.
    Ali moraću vas razočarati.

Celt živi u Švajcarskoj na svu našu nesreću i živeće zauvek, jer Celt ne živi već Celt JESTE Švajcarska.

3. Još prije 2-3 godine je pričao da planira ići u Grčku, samo što je plan bio da radi na giros šipki, otkud sad IT nije mi jasno

4. Ahahah ima da me naterate da završim faks na kraju

5. Ovo bi mogao biti fin motiv Zapu da spizdi tih par komada, čisto da bi mogao da se kurči na slavama i netu, da ne bude gorak osećaj.

Sa druge strane i zet bi drugačije gledao stvari a to možda znači i veća plata.

6. Srećno prvih 200 strana svima koji slave.

7. Preživesmo evo prvih 200 strana ove boleštine, četiri soja, nekoliko podsojeva, dvanaest talasa i ne znam koliko pikova i svi pretekosmo hvala Bogu. Ima ovde da kenjamo i prdimo dok Kon ne postane general a Vulin predsednik.

8. Vulin će biti doživotni maršal.

9. Ne poznajem nešto mnogo doktora, pa sam bio ponosan što poznajem (bar onlajn) jednog anesteziologa, svima sam pričao e al pričao mi jedan anesteziolog tako i tako, bio sam ponosan na to poznanstvo.. ehh..

10. Svi smo bili na neki način...
    pod anestezijom

11. Fora sa medicinskim fakultetom je što već od I godine krenu jedni druge da oslovljavaju sa DOKTORE jer to je jebemga neko visočanstvo, tako da ta nabeđenost krene od starta. Zato je Zapu ok da je dr iako fali par komada. Isti kurac

12. Даниел
    Svi smo bili na neki način...
    pod anestezijom

https://www.youtube.com/watch?v=7uW47jWLMiY

13. zauvek ce zap biti doktor u nasim srcima

14. Lekar zvuči nekako jadno kao da si neka jajara tamo koja palamudi a ako si doktor onda se tvoja reč ceni.

Reko mi lekar vs reko mi doktor. Puno je autoritativnije ovo drugo.

15. Chad vidar vs virgin hećim

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.