Vaccina

1. Pitanje slobode u Srbiji je reseno Timockom bunom, ostalo je drvljenje kurca i samo pitanje estetike dal ces da dopustas da te strana cizma gazi ili preferiras domacu. Pune slobode ima tamo gde mozes da nosis oruzje u prodavnicu. Sve ostalo su nijanse na skali od "poprilicno slobodan" do "rob".

2. Australija: klimaš glavom i govoris "yes sir", za uzvrat imaš život u normalnoj i uređenoj zemlji, u relativnom komforu.

Srbija: klimaš glavom i govoriš "da šefe" nekom partijskom majmunu, za uzvrat imaš minimalac, živiš u najzagađenijoj i najzaraženijoj zemlji planete.

Samo mozgovi poput Melkora mogu da misle da je Srbija bolji izbor.

3. Glupa su ta poređenja, na zapadu si uvek stranac a kod kuće možeš da jedeš govna. Zna samo ko se opekao.

4. Po meni su te priče "tamo si uvek stranac" mit.

5. Neka svedoče o tome celt i che-vu

6. Šta da svedoče niko neće da se integriše nego čeka penziju pa mrs nazad

7. I bleje na srpskom propalom sajtu shta ti je nostalgija

8. Ko i Turci, svako leto mars nazad. Tek 3ca generacija se integriše svi ostali su bednici.

9. VADITE ME IZ OVOG PAKLA OĆU KUĆI OĆU KUĆIIII

10. Cara nije izasao van svog sela.

11. Šala komika razonoda, ovde i dalje banja, stići će i vas četrnarsti talas, nju vrld order madafakas

12. Premda realno više bih voleo da prodam sve ovde i da pazarim neki ranč podno Kosmaja i da mi pretekne za konoplju pride

13. Srbija nema more, to je prelomno

14. Kako nas sprdas dupe nam pomeras shalom

15. Srbija nema more al nemos da se kupaš. Mrs pod Kosmaj

16. A jeste provalili da su ostali na sajtu bukv najgori ljudi po karakteru i temperamentu loloo

A i po ostalim kvalitetima. Skup smo debila

17. Sajt je oduvek bio govno

18. Trudim se da budem najgori po karakteru i temperamentu. Uspevam kao i obično.

19. Če je hepi, favorit pobedio, život ima smisla

20. Kurac ima smisla kad ti država odredjuje koliko ljudi smeš da imaš na brodu

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.