Vaccina

1. Njima treba vakcina protiv daunizma.

2. Melkoru,Ejdusu,Cari,Triforsu,Lestatu i slicnima

3. hotul jbt samo mu skačeš na muku moronu

4. Tamo primaju samo astru

Ne primaju samo Astru.

5. Nejtivi vrv ne, ali Libanci, Turci, Šiptari i naši gurbeti samo nju. Možda su od skoro počeli da dobijaju i F ali čisto sumnjam.

6. Melkor ume melkor

Z N A
    N
    A

7. Pederski je drkati ljude na vakcine a strancima delis najgoru.
    Neka prijateljica trebala pali za Australiju bog je pogledo. Kaže jbt sreća nisam tamo. Kakav zatvor.

8. Drugarica koja zivi tamo godinama jedva izasla sad iz zemlje, jurili smo vezu ovde kod nekog doktora da napise da joj keva bolesna, jedva nekako uspela da dodje u srb

9. Skontaj jbt Australija jebeni logor. Odlično mesto za torturu nema gde da se beži.

10. Kum sa porodicom hteo da se pokupi i dodje ovamo. Ne može..

11. Lik ima decu u Sidneju, kaže zive u siromašnijem delu a samo 2km od kuće smeju. A ovi burzuji svi uz plaže zive i jbg mogu na kupanje. Kaže deca popizdela zapalila na plažu iako kazna 5k njihovih dolara. Nije ih niko skonto sve prošlo ok.

Jebo ja takvo more

12. Ista priča, nejtive ne diraju u principu - ostale, naročito ako ne žive u dobrostojećim delovima, urnišu. Pre 4-5 godina sam bio u fazonu da idem tamo da živim - srećom nisam, jer su u medjuvremenu, pored ostalog, i pukli ekonomski.

13. Smeće od države. Ova naša banana dođe ko divna bajka. Bar može da te boli kurac

14. Sto zapadnije što civilizovanije što uređenije je zapravo debilnije, pokornije ustrojenije dresurijanije lolo

15. Sto zapadnije što civilizovanije što uređenije je zapravo debilnije, pokornije ustrojenije dresurijanije lolo

Tačno, al kad to govori Srbin ili okolni meštan to je čist copium, ironija, jer smo mi od kraja dvadesetog veka razvili podanički mentalitet par ekselans. Bez civilizivanosti i uredjenja do duše

16. Svodi se na to da je svuda isto odnosno koliko si sposaban toliko ti je dobro. Nema utopije.

17. *svud u belackim i nemuslimanskim zemljama koje nisu ostrva u pacifiku

18. Ne znam Gambi, belačke zemlje više praktično ne postoje. Najpopularnije ime medju novorodjenim bebama u Engleskoj (i još negde, zaboravio sam) 2016. Bilo je Muhamed. Kako je Džon Kliz već primetio - London više nije engleski grad.

19. Neka prijateljica trebala pali za Australiju bog je pogledo

Иста прича код мене, кад се сетим колико сам био и бесан и разочаран кад се сјебало, лупио бих сам себи шамарчину

Sto zapadnije što civilizovanije što uređenije je zapravo debilnije, pokornije ustrojenije dresurijanije lolo

Tačno, al kad to govori Srbin ili okolni meštan to je čist copium, ironija, jer smo mi od kraja dvadesetog veka razvili podanički mentalitet par ekselans. Bez civilizivanosti i uredjenja do duše

Истина и истина.

20. Tačno, al kad to govori Srbin ili okolni meštan to je čist copium, ironija, jer smo mi od kraja dvadesetog veka razvili podanički mentalitet par ekselans. Bez civilizivanosti i uredjenja do duše

bukvalno jbt, a taj "bol u kurcu za sve" je vise subjektivni dozivljaj ljudi koji su za zadnjih 20-30 godina videli i pretrpeli sve i svasta, nego sto je odraz neke apsolutne slobode

kurac moj sloboda u srbiji, ko da ste zaboravili kako vas je vucic zatvorio na mesec ipo dana (mogo je na godinu ipo da je hteo, al je dobar covek) i ko da ne znate da moze interventna da vam ispomera bubrege ako ih mrko pogledate

koliko sutra mogu da vam udju u kuce i da vas ispricaju sve, mislite da to ne moze da prodje u srbiji?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.