Vaccina

1. ma da bre, svuda je bolje, samo ovde užas
    Tamo kad ti nabiju cevku od tri cola u čika bulju, lepo kažeš "pa šta?! oni bar imaju cevke!"

2. ma da bre, svuda je bolje, samo ovde užas

nije svuda, pre bih ziveo u srbiji nego u somaliji ili bugarskoj npr

al opet je malo tuzno da na ulici moze da te zgazi sin zeljka mitrovica i da dobije kaznu kao da je sutnuo psa, a ti se rugas "australijskom fasizmu"

3. OK, pošteno.
    Sad razmisli, koja je šansa da ti se to desi ovde vs šansa da te tamo panduracija vija helihopterom (načuo sam nešto ovako LOL, možda nije baš istina,) ako odeš za pljuge tokom karantina od pola godine?

Izvagaj pa mi javi

4. Брате да је срање у држави - јесте, али са којом менталном гимнастиком је то горе од буквалног пендречења невиних људи, хапшења због ставова и милион других ствари које свет није видео у овој мери још од Хитлера?

Мислим причамо о тренутним ситуацијама, ако говориш раније ту нема поређења, у Аустралији се прелепо живело некад

5. Sev brate pogledaj malo klipove sta rade drotovi tamo pa onda kenjaj. Jbt dave zene, prilaze ljudima sa ledja i bacaju ih na pod, roknu glavom od plocice, sutiraju ljude na zemlji u glave, bukv gore nego Slobina milicija sta je radila

6. ok priznajem da nisam dovoljno informisan o tome u kojoj meri se represivne mere tamo sprovode

7. Isto tako, tatin sin koji zgazi nekog pa se izvuče je ipak nezakonito na papiru, samo se ne poštuje zakon.
    A ovamo te pendreče strogo po propisima. LOL

8. Isto tako, tatin sin koji zgazi nekog pa se izvuče je ipak nezakonito na papiru, samo se ne poštuje zakon.

pa ono, ako sud odluci tako, ne znam kolko je nezakonito na papiru

9. Jedna preozbiljna država, koja je zaštitila živote građana. Australija. Dok sam ovo napisao, jedan Srbin je umro od kovida.

10. tamo je lose zadnjih nekoliko meseci ovde zadnjih 40god.nemaju oni sanse protiv nas u natacanjju cija je drzava u gorem kurcu.sad da mi neko ponudi da idem u australiju i da me ceka karantin tamo ja bi isao.sta mi vredi sto ovde kafici rade kad nemam pare.a njihova socijala je kao ovde direktorska plata.

11. pa ono, ako sud odluci tako, ne znam kolko je nezakonito na papiru

Nije nezakonito ako ga rebne uslovno, ili minimalno i izmudi neke olakšavajuće okolnosti, ali je nepošteno jebem li ga, ne znam baš kako da se izrazim :D

Poenta je: loše sprovođenje zakona vs sprovođenje loših zakona

12. Još jedan Srbin je umro dok ste ovo palamudili.

13. pored tih kovid mera jos da im iskljuce i struju opet bi ziveli bolje od nas

14. Vučićevi glasači jbg. Sve ti je jasno. Ispran mozak, ne shvataju da žive u najgoroj zemlji planete: po svim skalama i parametrima.

15. samo sto imaju mnogo serijskkih ubica to mi se ne svidja al nigde nije idealno.poremecen su narod to se zna.drugarica mi zivi tamo.kaze kad izadjes u klub sa drustvom moze lako da se desi da skroz nepoznat lik dodje za tvoj sto i pocne da se ponasa kao da te zna sto god.

16. Uvedeš drakonske mere karantina, manje ljudi ti umre, ali sjebeš ekonomiju, smeši ti se baš velika recesija, pad standarda, socijalno nezadovoljstvo i sve što sa tim ide.
    Onda će naravno oni koji su zahtevali drakoske karantine opet da zahtevaju intervneciju države.

17. vala kakva je opozicija trebamo da gledamo u vucica kao u boga.palma, obradovic, djilas,stamatovic imaju i oni zavetnici.jezivo

18. Ozbiljne države ne mogu da sjebu ekonomiju za par nedelja karantina. Vučićeva Srbija, koju ste glasali, za tri dana karantina bi bankrotirala. Al nekako smo uspeli i da smo švorc, i da nam umire 60 ljudi dnevno. Još jedan dok ovo pričamo.

19. to se slazem ne mogu oni lako da upadnu u krizu a i kad upadnu sigurno da se odma vade iz nje.

20. Ljudi je l video neko Zapatu u skorije vreme? Ne znam šta je sa čovekom, stigla mi terapija za njega iz Austrije (njemu ne šalju više jer se "zagubi"), a treba da prima doze na vreme ili sve pada u vodu. Aj raspitajte se pa ako neko nešto slučajno čuje nek mi javi, da pomognemo čoveku.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.