Aj sad neka meni Melkijades objasni, kako je moguce da se dve godine od pocetka pandemije, ja nisam zarazio, a u trenutku kada pocinje sranje ja se vracam iz inostranstva, u medjuvremenu, za te dve godine se mimoidjem sa pa jedno dvesta hiljada ljudi i i dalje nista. Ili sam sila Bozija, ili korona ne postoji, ako to nije gripa kod hronicnih bolesnika
sto forsiraju vakcinaciju toliko.da im nije mozda stalo do ljudi? hahshaha
kad bi vucic ili bilo koji politicar sutra izjavio da je zemlja okrugla broj ravnozemljasa bi se uvecao za 5000 posto.mislite o tome
Vlada opste nepoverenje izmedju ljudi, to me zabrinjava jer znaci da nismo uznapredovali. Valjda je poenta bila da se medjusobno razumemo i pomazemo kao ljudi, a ne da bude ovo sto je sad
Forsiraju jer je drzava danas, zahvaljujuci jednom coveku cije je ime suvise veliko da bih ga ja ovako beznacajan spomenuo, toliko uspesno preduzece da nemamo pojma sta cemo sa trzisnim viskovima, pa hajde da spojimo lepo i korisno i raspodelimo ga kroz razne stimulanse koji donose opstu dobit i dobrobit. Ne vidim zasto bi bilo drugacije i gde je utemeljenje stava onih koji bi da to opovrgnu ne bi li plasirali lazi koje imaju za cilj narusavanje necijeg ugleda, potom preotimanje vlasti i na koncu ponovno uspostavljanje pljackaskog sistema... Ne znam kako bih ti rekao
https://twitter.com/manemoguceje/status/1450778895691681793?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1450778895691681793%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2Fv4_JU-YJh%2F
Kada struka uči pameti
Vidim da prica sve normalno i razumno, da umire ne bi znao za sebe, a ova krmaca samo siluje SITUACIJU i hajpuje "KOMSO A STOOO"
PA STOOO SIII
PA VAKCINISI SE KOMSO NEMOJ DA NAM PRAVIS PROBLEME OVDE KOMSO MOJ
jedino srdjan nije vakcinisan na intenzivnoj pa ga kritikuju pred kamerama
svaki dan umire preko 50 ljudi, nemoguce da su to samo nevakcinisani
Aj sad neka meni Melkijades objasni, kako je moguce da se dve godine od pocetka pandemije, ja nisam zarazio, a u trenutku kada pocinje sranje ja se vracam iz inostranstva, u medjuvremenu, za te dve godine se mimoidjem sa pa jedno dvesta hiljada ljudi i i dalje nista. Ili sam sila Bozija, ili korona ne postoji, ako to nije gripa kod hronicnih bolesnika
Pritom, ne zaboravi da nisam vakcinisan, niti cu biti
Koja ste masa za leranje a jebate zali Boze
Labo ko ga jebe kad se nije odmah na prijemu setio da kaze da jeste vakcinisan
sto forsiraju vakcinaciju toliko.da im nije mozda stalo do ljudi? hahshaha
kad bi vucic ili bilo koji politicar sutra izjavio da je zemlja okrugla broj ravnozemljasa bi se uvecao za 5000 posto.mislite o tome
Ne bi sad trpeo torturu ovih nedojebanih mucenica. Ali dobro, srki je najpametniji
onu nece niko da jebe pa je besna i maltretira ljude.
ako nek glumi mudo po intenzivnoj ali kurac joj ne treba dati
Vlada opste nepoverenje izmedju ljudi, to me zabrinjava jer znaci da nismo uznapredovali. Valjda je poenta bila da se medjusobno razumemo i pomazemo kao ljudi, a ne da bude ovo sto je sad
Sta mislis, da l' je ikad castila negde nekog
Ili joj svi krivi osim nje
postali smo drustvo lazova i poltrona.sto nauka ne preduzme nesto?ustupila je rec kristijanu golubovicu?
gde je nauka, nema je./imaju samo kkompanije
Forsiraju jer je drzava danas, zahvaljujuci jednom coveku cije je ime suvise veliko da bih ga ja ovako beznacajan spomenuo, toliko uspesno preduzece da nemamo pojma sta cemo sa trzisnim viskovima, pa hajde da spojimo lepo i korisno i raspodelimo ga kroz razne stimulanse koji donose opstu dobit i dobrobit. Ne vidim zasto bi bilo drugacije i gde je utemeljenje stava onih koji bi da to opovrgnu ne bi li plasirali lazi koje imaju za cilj narusavanje necijeg ugleda, potom preotimanje vlasti i na koncu ponovno uspostavljanje pljackaskog sistema... Ne znam kako bih ti rekao
Hahah, nauka je u sluzbi profita, toliko o toj silnoj ljudskosti