Vaccina

1. Vidim da prica sve normalno i razumno, da umire ne bi znao za sebe, a ova krmaca samo siluje SITUACIJU i hajpuje "KOMSO A STOOO"

2. PA VAKCINISI SE KOMSO NEMOJ DA NAM PRAVIS PROBLEME OVDE KOMSO MOJ

3. jedino srdjan nije vakcinisan na intenzivnoj pa ga kritikuju pred kamerama
    svaki dan umire preko 50 ljudi, nemoguce da su to samo nevakcinisani

4. Aj sad neka meni Melkijades objasni, kako je moguce da se dve godine od pocetka pandemije, ja nisam zarazio, a u trenutku kada pocinje sranje ja se vracam iz inostranstva, u medjuvremenu, za te dve godine se mimoidjem sa pa jedno dvesta hiljada ljudi i i dalje nista. Ili sam sila Bozija, ili korona ne postoji, ako to nije gripa kod hronicnih bolesnika

5. Pritom, ne zaboravi da nisam vakcinisan, niti cu biti

6. Koja ste masa za leranje a jebate zali Boze

7. Labo ko ga jebe kad se nije odmah na prijemu setio da kaze da jeste vakcinisan

8. sto forsiraju vakcinaciju toliko.da im nije mozda stalo do ljudi? hahshaha
    kad bi vucic ili bilo koji politicar sutra izjavio da je zemlja okrugla broj ravnozemljasa bi se uvecao za 5000 posto.mislite o tome

9. Ne bi sad trpeo torturu ovih nedojebanih mucenica. Ali dobro, srki je najpametniji

10. onu nece niko da jebe pa je besna i maltretira ljude.

11. ako nek glumi mudo po intenzivnoj ali kurac joj ne treba dati

12. Vlada opste nepoverenje izmedju ljudi, to me zabrinjava jer znaci da nismo uznapredovali. Valjda je poenta bila da se medjusobno razumemo i pomazemo kao ljudi, a ne da bude ovo sto je sad

13. Sta mislis, da l' je ikad castila negde nekog

14. Ili joj svi krivi osim nje

15. postali smo drustvo lazova i poltrona.sto nauka ne preduzme nesto?ustupila je rec kristijanu golubovicu?

16. gde je nauka, nema je./imaju samo kkompanije

17. Forsiraju jer je drzava danas, zahvaljujuci jednom coveku cije je ime suvise veliko da bih ga ja ovako beznacajan spomenuo, toliko uspesno preduzece da nemamo pojma sta cemo sa trzisnim viskovima, pa hajde da spojimo lepo i korisno i raspodelimo ga kroz razne stimulanse koji donose opstu dobit i dobrobit. Ne vidim zasto bi bilo drugacije i gde je utemeljenje stava onih koji bi da to opovrgnu ne bi li plasirali lazi koje imaju za cilj narusavanje necijeg ugleda, potom preotimanje vlasti i na koncu ponovno uspostavljanje pljackaskog sistema... Ne znam kako bih ti rekao

18. Hahah, nauka je u sluzbi profita, toliko o toj silnoj ljudskosti

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.