Vaccina

1. celt
    ja. nisi valjda toliko mladji da nikad nidi video 20 vrapca koji se naredjaju npr na ogradi?

Era Celta :D Mnoštva vrabaca na ogradama.

Baš da stoje jedan do drugog i ne, možda na žicama bandera, ali ne baš jedan do drugog nego raštkani. Možda nismo imali ograde kao vi.

2. ima li ih danas?

3. Lastavica sam se nagledao ove godine. golubove ne primećujem jer su random botine, vrane sam isto viđao ali istina je ovo za vrabce, nisu mi zapali za oči.

Počeću da gledam.

4. Jbt preveli smo priču kao da ne postoji više jedan vrabac.
    To što ih neko ne viđa ima debele veze sa lokacijom gde živi.

Sigurno ih kod nekog ima toliko da mu idu na kurac.

5. Imam pun kurac vrabaca u dvoristu

6. Jebote sad kad spomenuste ovde u Boru ih stvarno nisam video tipa par godina. Bitno da se pacovi sa krilima množe da mi kenjaju po terasi.

7. I ja ih imam dvorištu. Bude ih zimi po gradu u žbunju, tu se kriju. Nema, pobismo ih, naselile se druge ptice koje ih proždiru, pobegli u sela.

8. Činjenica je da kada se postavi pitanja "kada si zadnji put video vrabca" te stavlja u razmišljanje kada si ga video zadnji put, kao nekog sa faksa ili srednje.

eeee gde je, šta radi nema ga jebote al zato viđam Miću goluba svake sedmice.

9. Celt šta se dogadja tu u diznilendu, je l se drži ekonomija?

10. Celt, što izbegavaš da odgovoriš Meloru, odnosno što ga ignorišeš?

11. mnogo prica melkor a nista konkretno ne pita il kaze.

drzi se ekonomija ne vidim nista posebno da je drugacije nego sto je bilo. i mene iznenadjuje za sad.

12. Mene baš i ne, ne verujem da će Š imati većih potresa, nisu oni ipak boranija. Ovo sa Kinom je sve zanimljivije.

13. Viđam ja vrabaca pun kurac kad odem malo van grada. Štekaju se po žbunju i šipražju zbog drugih ptičurina koje ih napadaju. A po gradu smo to raskrčili nemaš žbunja zaraslog a i imaš dosta ovih drugih ptica koje ih napadaju i zato ih ima manje

14. Дај јбт, који вам је курац са врапцима хаха, ко иде и гледа где има и колико врабаца, наравно да их има само нису упадљиви и не смрде градом к'о голубови летећи пацови....

15. не смрде градом к'о голубови летећи пацови

Vrabac ljubazan gospodin čovek od ptića nemoj da ga porediš s ovom gamadi poganom

16. Vrabaca nema ili se kriju jer su se namnožile vrane koje ih napadaju, a vrane su se namnožile jer su stoka seljačka golubarska pobili jastrebove. Da im jastreb ne ubije šampionskog visokoprdača i niskoguzačkog prevrnutog preletača. Pa nemaju više prirodne neprijatelje.

17. Gambi štazdogadja, je l dobro sve?

18. Jebem mu tog clana porodice

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.