Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Keli Olinik vakcinisao se medju prvima, ne bi mu inače dali da igra protiv Niksa i Netsa. Imaš sve lepo kod Vojnarovskog.
Kelly Olynyk basketball klynyk
Ollanik se vakcinisao u bulju 450 puta od modova da dobije šansu na sajtu. Posle se prokurcio i postao famous član tvrde glavice.
Nestor je dosadan, priča nepovezano, provlači šalu kroz svoja izlaganja, malo lupeta, veseo je... sve ukazuje na to da je rasterećen i da nije pod obavezom da trpi nečiji novac.
Patetican lik
Raduju me ove posete ispred stanova čuvenih lekara. Možda se i Zapu to dopada.
Ali on nije tu, a nema ni sve ispite.
https://www.youtube.com/watch?v=S5A0fhme7ys&ab_channel=paddy4dr
sekler i kon se prepucavaju sa ljudima koji ih napadaju zbog ovih propusnica i svega toga.njihove reakcije stvarno nisu na mestu, umesto da kazu ljudi mi radimo za vase dobro to je najbolje za vas i tako u tom stilu oni se nesto prepucavaju, provociraju..ljute se..tako je to kad im savest nije cista pa na napade reaguju drsko.usli u dil sa farmaceutskim kopmanijama kao i svi doktori ali ne mogu na miru da rade poso
Vakcinisao se Ollanik.
A ove debile necu da komentarisem,nek se valjaju u svojim govnima.
A da je tu verovatno bi razvaljivao cmaric ovom daunu Cari.
Hotule nemoj mi tako nestajati na po par dana, stvarno se zabrinem svaki put. Čekpointuj se svaki dan da znamo da si dobro.
Hotul snajperise i uleće samo u situacijama gde moze da se poentira daunom.
Mudra igra.
https://rs.n1info.com/vesti/beograd-ponovo-najzagadjeniji-grad-na-svetu/
Ako se vakcinišemo tada anuliramo zagadenost.
Nevakcinisani više umiru.
Ukapirao sam poentu više nisam daun
па добро мелк, ово ће се заборавити за једно поподне
Vidi ga vialpando, pa gdjasssi
C
Bićemo najzagadjeniji malo koji dan, pa će nas neko već spamovati. Ne stvarno, nije još ni novembar, za mesec dana ćemo prebaciti 200 lagano.
поз пхилл до не знам ко си али имаш добру пичкурину на аватару.
Јеби га Мелк тако је то у великом свету.
Волео би да видим остале градове какво је стање.
Slično. NS je uvek odmah malo iza, Valjevo takodje, Lazarevac..
а јаооо хахаха то су те инвестиције и те муње
одлично закуцан ексер у ковчег србије а било их је