Vaccina

1. pa sta ako je prodao knjige sta tu ima lose.bolje ljudi da kupuju knjige nego da idu u kladionice.koje se reklamiraju, ako ono psihicko zlostavljanje moze da spada u reklamiranje.sad je nestorovic tolko nemoralan da zasluzuje da se blati javno, nemaju koga drugog...

U vreme korone kada ne rade lokali zbog pandemije, kada su biznisi zatvoreni da ljudi ne bi umirali ovaj se bavi pisanom reči i lagano uzima lovu. Gde je tu moral lab?

2. A ti si bas onako etalon morala hahah aj bezi krmak

3. Gmazino debela alkoholicarska, bijes rodjenu majku koja te skidala sa grede

4. Gde su subvencije za poljoprivrednike i stocare, srpski seljak nikad gore nije ziveo. To je najvredniji sloj naseg drustva, a i najbrojniji. Dajte pare ljudima ili uzmite vi riljajte, kopajte, tovite krmke itd

5. Jeste da su me gadjali pikslama i jurili da me biju po seoskim kafanama pa ih otad i zaobilazim, ali ja sam nepristrasan i realan

6. Gde su subvencije za poljoprivrednike i stocare

па ено их у немачким фирмама и кинеским

7. tebi je nestor antipatican pa mu nalazis mane koje nisu racionalne.ako drugi ne zaradjuju znaci ne sme ni on.pa STO NISU UCILI SKOLU.kafedzija moze da bude svako a malo ljudi mogu da napisu knjigu;hahah jebao ih nestor zaradio vise love od seklera koji se prodao farmakomafiji.vrv umire od ljubomore.kako ih je jebao javno.zvali ga u krizni stab on poceo da prica protiv njih.pa to niko nikad nije uradio.treba da mu se digne spomenik

8. Sledeci put im ulazim u kafanu sa kalibrom 9 mm ispod jakne mamicu im seljacku

9. Lab, fino si ti napisao ali bez doze neobjektivne negativnosti prema dr teško da bi to napisao što si napisao

Još na prošloj strani se videlo da se zajebavam što ovaj degenerik stratimir ne može da poveže jer ga pažnja drži do između dva entera lololo

10. Strašni dr uzeo pare na knjizi ahahaha

11. onaj alkos jedino zna da oteli kkravu i on sad naucnik.pa ima gomila doktora koji prepisuju lekove koji su u eu izbaceni iz upotrebe a kod nas ima da se kupe,stetni lekovi, zabranjeni.sekler bi slao ljude kod dilera da uzimaju heroin kad bi mogao.

12. I treba tako. Kukali ste hocete fabrike. A investitor nece da dodje u srb jer moze u neku od istocnijih clanica EU sa mnogo boljom pravnom i trzisnom infrastrukturom. Osim bugarske, dobro. Moras im dati masne subvencije i sve drugo sto zatraze. Pa nema toliko para u budjetu da se da i seljacima. Jedino ako hocete jos jedan kineski kredit pa da vam se iz njega raspodeli. Ali to nije mudro. Mudrije je da sami sebe subvencionisete kroz dodatni rad i duple smene

13. Meni paznju drzi tema o kojoj ja pricam, za ta tvoja sranja, lazi i klevete o coveku poput dr Nestorovica me bas boli uvo, ne kapiras ti to

14. Jbt nije tuga u tom jebenom Šekleru, tuga je u sistemu koji nema koga pametnijeg da nabedi ljude da se vakcinišu.

Otvoren je konkurs za kovid redare. Žale se da je slab odaziv.

Teško je naći kvalitetne ljude da rade prljav posao za male pare. Prošla su ta vremena.

15. Od svih si nasao bas njega da razapinjes, pa jesi ti decxko REALAN ALO, STA PRICAS TO JEBENO BUDALETINO JEDNA BOLESNA

16. Objektivno Strato Nestor je samo poligon za morone poput tebe.

Sad su jaka muda što je napisao i knjigu EEEJJJJJ. Jedini ikada.
    Daje ti slobodu samo neko ko kenja jer ima svoj interes. Ali tu nemaš problem.
    Ali ti interes sa mainstream strane smeta.

Jer si retos.

17. Sto se ne udruze u zadruge, kao pravno lice pa kroz neke subvencije ili kredite pokrenu neku proizvodnju ili makar hladnjace da ih ne jebu nakupci.

18. Kakve ste pičke videlo se kada je Nestor bio član kriznog štaba.

Tada je bilo kul smejanje zajebancija sve lepo.
    Tada je krizni štab bio ok. Sve je bilo na mestu.

Dvolične guzice.

19. Nestor u kriznom štabu - OK slušamo krizni štab imaju Nestora sve pametno govore
    Nestor NE u kriznom štabu - izdajnici, strani plaćenici globalisti....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.