Caro mozes se jebati u dupe sa tom tvojom konstatacijom. Sto ti ne napises knjigu. Sve i da uspes bas me zanima kako bi reagovao da ti neki carisxa iz Iloka ovako komentira knjizicu. Klasican si balegar
Nestor govorio istinu o koroni. Da je namestaljka i prevara debelih kapitalistickih gmazova i politicara. Automatski postaje nepodoban za krizni stab. Valjda cifra od 34 milijarde sve govori
Ok tebi je korona full vinjak Formula 1 na gajbi i to je to i tebe boli kurac. Ali imas masu ljudi koji su imali neke planove pre korone i koji ne mogu da ih sprovedu zbog nje i takvi ljudi su na Nestorovicevoj strani. Retardirano percipiras
Najjače je kako se Nestor vadi kada mu spomenu da je rekao "najsmešniji virus", pa počne da se vadi da nije tako rekao nego da je virus smešan a postoje snimci.
Retardirano percipiraju ono koji traže spas u jednom Nestoru.
Dok on lapa na knjigama jer je čitaju unesrećeni ovi mučenici bivaju sretni jer čitaju njegovu knjigu, na kojoj on laganini uzme 50k a tek je prvi deo knjige, čini mi se da će biti tri dela.
Znači minimum 150k za unesrećene čitaoce, okeeeeeeej.
Hahah slabo citam u poslednjih xx godina, preorijentisao sam se na Diskaveri, Nac. Geografiju, Explorer itd sto zbog dobrih emisija sto zbog engleskog, procitam Politikin Zabavnik kad se setim da kupim, generalno izbegavam srpski maximalno...
kako rasudjuje velimir abramovic.-pisci su nam trecerazredni, slikari isto, muzicari krs, ali imamo tri svetska naucnika znaci mi smo tehnicka nacija,. imamo teslu njegove spise, time treba da se bavimo
Caro mozes se jebati u dupe sa tom tvojom konstatacijom. Sto ti ne napises knjigu. Sve i da uspes bas me zanima kako bi reagovao da ti neki carisxa iz Iloka ovako komentira knjizicu. Klasican si balegar
EEEEJJJJJ napisao knjigu sveto pismo jbt.
Jel osvećena?
Nestor govorio istinu o koroni. Da je namestaljka i prevara debelih kapitalistickih gmazova i politicara. Automatski postaje nepodoban za krizni stab. Valjda cifra od 34 milijarde sve govori
Suština je da Nestora vole čkepi to je to, odgovara im jer podržava sulude teorije koji su poligon za njegov biznis.
Dok je bio sa Vučkom i Konom tada je to bio eminentni stručni štab. Bravo.
Ok tebi je korona full vinjak Formula 1 na gajbi i to je to i tebe boli kurac. Ali imas masu ljudi koji su imali neke planove pre korone i koji ne mogu da ih sprovedu zbog nje i takvi ljudi su na Nestorovicevoj strani. Retardirano percipiras
Najjače je kako se Nestor vadi kada mu spomenu da je rekao "najsmešniji virus", pa počne da se vadi da nije tako rekao nego da je virus smešan a postoje snimci.
Dijagnoza: lažov
Retardirano percipiraju ono koji traže spas u jednom Nestoru.
Dok on lapa na knjigama jer je čitaju unesrećeni ovi mučenici bivaju sretni jer čitaju njegovu knjigu, na kojoj on laganini uzme 50k a tek je prvi deo knjige, čini mi se da će biti tri dela.
Znači minimum 150k za unesrećene čitaoce, okeeeeeeej.
Pa napisi ti knjigu, slepce jedan
Pa nisam valjda tolika budaletina.
nestor je poput brata marine abramovic, onaj teslijanac.hahah kakvi likovi.terzin je tu najnormalniji.
Strato mučeniče baci link gde ima da se kupi Nestorova knjiga, ja ću ti je kupiti i poslati pošto ti nećeš sigurno.
Al posle ću morati malo da te propitam da vidim da li si razumeo štivo lolo
https://xxzona.rs/goran-marjanovic-tesla-je-imao-direktan-kontakt-sa-kosmickim-znanjem/
Hahah slabo citam u poslednjih xx godina, preorijentisao sam se na Diskaveri, Nac. Geografiju, Explorer itd sto zbog dobrih emisija sto zbog engleskog, procitam Politikin Zabavnik kad se setim da kupim, generalno izbegavam srpski maximalno...
To je dobro, kada izađu Nestorova tri toma biće serijal na happy tv u terminu reality-ja.
kako rasudjuje velimir abramovic.-pisci su nam trecerazredni, slikari isto, muzicari krs, ali imamo tri svetska naucnika znaci mi smo tehnicka nacija,. imamo teslu njegove spise, time treba da se bavimo
https://youtu.be/Wy0dT1Aky3c
Lab, nisam pratio abramovića al sejina umetnost je teška sektaška nebuloza.
Terzin, jel to onaj prof iz Kanade?
*abramoviČa molim lepo
Nema veze sto se nijedan srpski patent ne koristi u bilo kojoj grani industrije. Hahah. Sjajno prosudjivanje
i on rekao za sestrinu umetnost da nema pojma. :D da terzin iz kanade.on je bas vernik.biblija mu sve objasnjava, sve je povezao
terzin samo veruje u boga, bibliju i to je to al nestor, abramovic i ekipa bas u sve.telekineza-ima.telepatija-ima.vanzemaljci da..