U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Caru ne ubija nista, nego on ubija rakiju, mozda ti je to najbolja terapija
zajebi fizijatra samo traćiš vreme, stratimir i ja ima da te sredimo bićeš top
Ja ću ovaj primarni deo da odradim lečenje a strata posle cepa fizikalnu terapiju instrukcije
Na pvt stiže ne brini nema šarlatanstva
Ja sam labo... a sad ces da upoznas labavog
https://image.freepik.com/free-photo/maniac-black-leather-coat-hat-back-view_266732-12155.jpg
ma nije do podloge nego boli cim ga preopteretim.kad bi se dizao na prstima 10 min mislim da bi me bolelo dva dana posle toga.ih smokljo nema leka.pa valjda mogu to da izlece nije da imam sidu.sta treba da ogranicim fizicku aktivnost kao da imam 65+.ma daj ne zajebavaj.hahah trotinet jok da sednem u kolica i da ne moram da hodam uopste
Evo mogu da pocastim laba sa jednom razglednicom iz slovenackih termi, psiholoski uticaj nije zanemarljiv a on neka se dalje leci autosugestijom...
Lab jel bol kao da seče? Kao da ti neko zabija žilet u mišić?
Razmisli da uzmeš patike sa mekšim đonom jbg. Moguće je da si previše vežbao na petama i nabio mišićnu masu.
Obavezno istezanje da razbiješ mlečnu kiselinu, masaža konjskom maščurom i andole da rokaš!!!
znači ne vežbati u martinama i starkama neko najkare running tipa
Ne znam koji deo noge je u pitanju, ali ako je stopalo tj skocni zglob onda imas ovo
https://www.sportvision.rs/steznik/50529681-steznik-za-ahilovu-tetivu
Svakako bi ti olaksalo bolove i smanjilo stres na tetive
Labo samo ulje od marouane, to sve leči.
I limun.
Evo ga novozelandjan sa njegovim narkomanskim rezonom kako gandza leci sve zida kuce kuva rucak pegla ves stampa pare spasava covecanstvo leti u kosmos itd...
Izlečiće se siguran sam i to pre nego što prođe samo!
hahahah.dobri su ti saveti, ali cu ipak ja kod doktora.imam konjsku mast valjda ali gde sam sebe da masiram.ne umem ja to dobro da uradim.platicu ko ga jebe.ne bi zalio para da znam da ce da me oporave skroz.
Pa tebra nema leka u smislu ko ono kad zapatiš koronku pa ti prepišu antibiotike i ta sranja, imaš terapiju, masažu, plivanje i naravno ograničenje fizičke aktivnosti. Osim ako si NBA košarkaš, onda mogu ti ugrade tipa neku nanotehnologiju ili svinjske ligamente itd itd. To dizanje na prste što si spomenuo je na primer jedna od preporučenih vežbi za jačanje tih kostiju i ligamenata tu.
lagane šetnje pored reke zajebi do daljnjeg zapamti to!
Meni izašla modrica na mestu primamja drugog fajziše, primio u nedelju sve bilo ok, u ponedeljak me boleo onaj mišić iznad tricepsa što izlazi iz ramena kao da me neko malo jače pesnicom pukao, doduše samo kad ga istegnem. Sad više ne boli ali imam modricu, jao šta nam radeee, truju naaaas…
a to ok mislio sam da kazes da to ne moze da se oporavi nikako.list je u pitanju/jbg sta bude..sad vecina ljudi ionako vezba samo gornji deo tela.jebes noge
Če jesi probao kašiku da staviš na mesto uboda?
Ima i do ishrane, ja sam uzimao govedji zelatin kad su pocela da me bole kolena od fizikale, posle mesec dana smanjili su se bolovi, hrskavica se oporavila, verovatno i tetive... Zelatin je glavni protein u gradji hrskavice, pomaze dosta zaista.
Jebote evo sad stavio, prilepila se, STOJI
Ne, Ce privije oblog od svezih listova konoplje
Ovo strata što kaže ima smisla, ali je ukusnije da cepa gumene bombone one koka kola oblika, prepune su želatina a ukus fantazija.