Vaccina

1. Zdrava ishrana počinje od zdravih creva, domaći kefir 150 ml svaka dva dana za početak.

2. never skip leg day labo ljubi brat u JAJA

3. che vu ti treba da budes srecan mogo si mnogo gore da prodjes od modrice.to ti je da ides kuci pevajuci

4. Onda namaze pastetu od konoplje na hleb od konopljinog brasna i zalije kriglom konopljinog piva a onda se pokrije cebetom od konopljinih vlakana i cita knjigu stampanu na papiru od konoplje i zapali buksnu

5. Jebote evo sad stavio, prilepila se, STOJI

Znao sam jbt.
    Nemaš muda da proveriš :)

A šta ako stvarno stoji jbt.

6. Znas kako sam se obradovao kad sam neki dan nasao bozu u poslasticarnici. Pitah jel tocite u flase i uzmem litar odmah:)

7. Pa stvarno stoji, majkemi moje Jelice

8. Chev treba da bude srecan sto zivi tu gde zivi tj u drustvu u kome se drustvo pita za drzavu a ne obrnuto.. Mada se prevario sto se vakcinisao ali ipak su oni navikli na visok zivotni standard ciji su nezaobilazni deo putovanja po svetu:)

9. Takoe, a svet znači Rarotonga i Tuvalu.

10. Da li je Atutaki dje je nekad bio

11. Chevu el kad igraš civilizaciju V biraš Kamehamehu i Polineziju jer su previše OP sa mogućnošću putovanja dubokim okeanima od samog starta igre?

12. Maorska kuhinja KIDA.

13. Jel lozis sporet na konopljin pelet.

14. Ovo je medicinska, nema tu tiejčsija ič. Treba moju sativu iz bašte da probaš.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.