Vaccina

1. Oh ne, dugonoso pleme pravi zgradu, pa to sigurno mora da znači armagedon i ništa drugo. Bog ne postoji btw.

2. Cilj je bio Trajforse da ovu temu zapečatim, ili makar odstranim pojedine ljude sa nje, jer je postalo krajnje toksično i nikome više nije donosilo bilo šta korisno. Da Cara nije rešio da se uključi vrv bismo je šatdaunovali, no i ovako je dobro jer se, ako ništa drugo, makar Celt, Zapata i Gambi bave pametnijim stvarima u svom životu nego da vise ovde i mačuju se sa nama zgubidanima.

3. Ne znači armagdon ali je put ka tome. Zato uostalom imaš Otkrovenje, kako bi verujući mogli da se bave time i spasu kako znaju i umeju. A generalno tumačenje Apokalipse (što znači otkrovenje, ne uništenje) zaokuplja, kroz vekove, opasne glave iz raznih svera, i što je najbolje od svega, negde se slažu u mnogim načelima. Vrv bi ti se dopalo u izvesnoj meri jer na katoličku crkvu i papu svi živi ukazuju kao na baš veliko zlo i nevolju, zmiju, kurvu vavilonsku itd. U principu nemaš još puno - Černobil i konc logore smo već obavili, treba još jedan veliki rat da se odradi (vrv hrišćanstvo - islam kombinacija) kako bi se vera i def. ogadila ljudima, da se digne taj hram i da se zacaci sauron, onda slede pošasti, pa žig, pa nešto malo blagostanja na zemlji i to je to.

4. тхис нигга

5. Problem ove teme je sto nije moderisana na pravilan nacin

Dakle modovi bi trebali revnosni da budu, recimo zapata bude mod i da reguluse temu prema pravilima struke, ni levo ni desno. Onda bi smo imali veci obuhvat medj vukajlijasima.

Ovako samo generisemo antivaxere. Pill do presao na tamnu stranu.

Ali dok hotul ne prebaci na pravu stranu ja ostajem u igri.

6. Glupa je ova sloboda govora gde moz da pisas po vakcinama, automatski sajt postaje neoficijelan i nerelevantan za humor.

7. Da Cara nije rešio da se uključi vrv bismo je šatdaunovali

Pratio sam temu mozda 5 6 dana pre nego sto sam se ukljucio. Celt me je bas bio nervirao sa svojim promil fake statistika nauka stavovima, video sam da su on i Reme se bas nesto popisavali po Melku i onda sam resio da se ubacim.

Ok mi je, cak sam ucestvovao i u proterivanju stratimira, smatram da imam delimicne zasluge. Bilo je zanimljih veceri na forumu, kao nekad...

8. Recimo cela situacija oko dr zapa, 4 ispita do kraja i rada kod zeta mi je bas bila simpa

9. Imam i nove drugare, smoklju, pill doa, uivera...

10. поздрав друже за тебе и за осталих 3 аутора на шаљивом сајту вукајлија.цом

11. Kako se raspala ta zemlja za cirka 15 godina, neverovatno - ono, tek će da grunu, tu nema diskusije. Pucaju po svim šavovima bukvalno, politički, ekonomski, društveno...Kulturno su se srozali odavno.

12. Nemoj mi reći melky da misliš da je trebalo da bude osuđen?

13. Naravno, imaš 17 godina i trčiš ulicama sa automatskom puškom u fazonu "šta bi moglo da podje po zlu". Ne ulazim u bilo šta drugo, nesreća je, samo po sebi, sve to što se dogodilo. Zanima me jedino politika iza svega toga, jer ljudi su doveli zemlju u takvu situaciju da, šta god da je sud odlučio, ne bi valjalo i ostavilo bi posledice. Ovo vrv ostavlja teže posledice jer ljudi su puni oružja i svi imaju nekakva ubedjenja, a podele nikad dublje. Ne zaboravi da smo malo pre toga imali ono gaženje automobilom na prethodnom protestu. Tamo će tek biti raznoraznih požara.

14. Zdravlje Boze zaratice se po amerikama

15. Ok nakon što sam ispratio MSM nakon suđenja jasno mi je kakvu čorbu kuvaju, biće ovo program George Floyd "I can't breathe" leta 2020. godine samo što će ovog puta meta umesto policije i slogana "Defund The Police" to biti belci i nešto tipa "Abolish Whites With Guns". U jednom momentu tokom jučerašnjih protesta Soroševih govana jasno se moglo čuti "We need Communism!", da ti se krv sledi u žilama jbt više ni ne kriju to ko su zapravo

16. Druga stvar, dok smo otvarali svoje šampanjce zbog pobede zdravog razuma zaboravili smo da nam mediji opet skreću pažnju s nečeg mnooogo bitnog khmGhislaineMaxwellkhm

17. Pa to je gotova priča, Epstin se "ubio", nema tu više leba, zataškali su sve uspešno, ko da je iko sumnjao da će.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.