Vaccina

1. Ejdus ume, Ejdus zna
    Pretpostavimo sledeću situaciju, ako je video ispod merodavan i ta tehnologija je već puštena da vršlja - šta im je onda potrebno za onu 100% totalnu kontrolu koju bi im ona uspostavila? Ovi stručnjaci kažu DNK. Zanimljivo je što se skoro cela populacija već testirala na virus tako što im je uzet uzorak sluzi i podaci korisnika testa su uzgredbudirečeno povezani sa policijom (inače ne bi mogao da pređeš granicu ako si pozitivan i ne možeš da slažeš da ideš u karantin msm bar je tako za Hrvatsku) - da li se ti podaci čuvaju ili ih tajna služba koristi, prodaje ili ko zna šta ja o tome ne mogu da razglabam. Jasno mi je samo da eksperiment nije još ni počeo kako treba
    https://youtu.be/iEgZQgP9SMs

2. Što se grafen oksida tiče imam 300 snimaka skinutih sa telegrama gde ga ljudi pronalaze u vakcinama, a jedan hemičar ga je pronašao u vodi neke italijanske Pellegrino marke, ugl ne može se pobeći od toga ima ga u Nestle proizvodima svi ga gutamo ko dobar dan

3. Laserska kontrola uma kod miševa

Šta je sledeće? Laserska kontrola uma kod štampača? Tastatura? Samo Eidoz zna

4. ah yes San Pellegrino voda, skuplja od redbula snaznija od lokomotive

5. Inače, u Srbiji je za prvih 10 meseci ove godine umrlo 108.000 ljudi. U godinama pre kovida je umiralo u proseku 100-105.000 za celu godinu.

6. pa zbog vakcina i tog sranja sto stavljaju u vakcine

7. https://ibb.co/xhtsQxp
    Daleko od očiju daleko od srca znači psihički miran

za prvih 10 meseci

To su malo požurili ovi što su trebali da umru u poslednja 2 meseca lolololo

8. Ne znam šta kaže statistika, od čega su umrli tolki ljudi?

9. Ne znam šta kaže statistika, od čega su umrli tolki ljudi?

biće da je od vakcine, a i da nije od vakcine od svega drugog osim od kovida jer

E sad, kako se debeli lenji krezubi fail svesti prilagođava emitovanju visoke frekvencije za koju se ZAHTEVA zdravo telo i zdrav duh? Kroz bolesti. Kroz bolesti se telo leči i zapravo upozorava da moraš povesti računa o svom zdravlju i da si u okruženju koje če ti škoditi na duže staze ako se ne prilagodiš, tojest ako ne izgradiš imunitet.

10. Apsolutno stojim iza svake reči jer UV spektar unapređuje sve(tlo)st ali to je sad već malo previše da se ovde objašnjava

11. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5905393/
    https://blazinglight.net/wp-content/uploads/2013/02/visible-spectrum.jpg?w=300
    https://medium.com/the-ascent/ultra-consciousness-d929789b2c93
    Ako te zanima sama poenta bez da ulaziš u dubioze ovo je solidan siže:

Since we’re in the realm of thought experiment, one way to analogize the ascension along this spectrum of consciousness may to be look at the actual characteristics of ultraviolet light. It is, very concisely put, a form of electromagnetic radiation with a very short wavelength (the shortness of which prevents us from being able to actually see it). It has the energy to ionize atoms — allowing for chemical reactions to occur. Therefore, it can be said that ultraviolet light, given its energetic frequency, can be responsible for many interactions with organic molecules from the formation of bone-strengthening vitamin-D to the deleterious effects that accompany over-exposure to the sun (i.e. sunburn or skin cancer). Infrared, operating on a lower frequency, has no naturally-evident ability — we have to manipulate it to take advantage of its optical or thermal benefits.
    And so, what can we gather from this? To operate on a higher frequency and a more effective wave-length is to create actual change. If we can raise our consciousness to it’s highest level, much like in the way that UV light prompts chemical reaction, we can create some measure of reaction with the way we engage with our world. This reaction may stem from helping others, from understanding the workings of the universe, from our own self-awareness, who knows. To operate on a low frequency, or to mimic infrared, our consciousness emits no ability for change, or no ability to materialize the things we may seek. In short, low-frequency can resemble low motivation.

Ukratko što si brži telo ima tendenciju da se više tereta otarasi, što kroz bolesti što kroz emocionalno - psihičko oslobađanje, a UV spektar te ubrzava. Sunce je ovih poslednjih par godina počelo da radi nešto zanimljivo verujem da znaš i sam o čemu pričam

12. Ali, Trajfors, zašto onda stati na ULJ spektru? Zašto ne ići onda u domen X-zraka ili Gama-zraka?

13. Nećete izbaciti triforsa iz ležišta, dečko se ovim stvarima bavi unazad 5 godina (5g lololo)

14. Tumori, leukemija...Smrt od malignih oboljenja je nažalost u velikom porastu, stižu nas posledice bombardovanja npr. Drugo, mladi odlaze, matori ostaju i, prirodno, umiru. Životni vek se takodje skratio. Manite se statistike, istraživanja, studija, grafikona...

15. Kapitalizam sam po sebi truje ljude.
    Bitan je oblik i boja sustina je prevazidjena.

16. Celt da dodje iz Švice obavezno i podrži svoj narod, bez izgovora :)

17. Од вина, од вина, није од вакцина

18. како су нас само ујебали као народ и нацију свака част
    ови који доносе одлуке очигледо не виде ништа па мора за све да се протестује
    до краја живота ћемо протестовати пошто догађаји тако налажу

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.