3. Ako postoji makar 0.0000000000000000000000000000000000000000000001% šansa da je trifors u pravu ne želim da poduzmem taj rizik
PROBUDITE SE ZAR VAM NIJE JASNO KOLIKI UTICAJ SAM STEKAO U ANTIVAX LOBIJU SARAĐUJU SAMNOM VELIKI I MALI VRTIM LOVU KAD GOD JEDAN ŠMOKLJA NE PRIMI BOCU, IZVINJAVAM SE ZOVE ME RAŠA TUDEJ ZA NEKI INSAJD INFO
hahahah ali zamisljam americkog ili nemackog ambasadora kako zove vucica da mu saopsti da je ana brnabic novi premijer jer mora neko ko je gej, bukvalno boli ih kurac
, treba nekako da zemlje u razvoju motivisemo da ne prave vise od 2 deteta po porodici, a to moze samo ako za pocetak od ta 2 deteta prezive oba, ne bi li stagniralo dalje povecanje broja ljudi.
Ovakvu propagandnu poruku moze poslati samo teska konjina. Baba ti je imala bar 5 brace i sestara debilcino.
Ovakvu propagandnu poruku moze poslati samo teska konjina. Baba ti je imala bar 5 brace i sestara debilcino
pa imala je jer se iz iskustva znalo da su male sanse da vise od 2 ili 3 dozive 20. godinu, pa je onda medicina omogucila da od 6 prezivi 5 ili svih 6, tako je doslo do bejbi buma 60-ih
umirala deca pre. i to uglavnom od bolesti za koje se vakcinisu danas. a i od drugih. umiralo se svejedno i ovako.
1700, 1800, od 200-300 ljudi bude mozda 2-3 osobe starije od 70.
leptejebo deca umirala masovno od zilion bolescina, bukvalno postoji potpuni konsenzus u istoriografiji oko toga, kaze cara nije do medicine do hrane je
jes, doprinela je hrana kvalitetu i trajanju zivota, al to sto se od polija ne umire danas, a pre 70 godina ti nije bilo spasa ako zakacis je malo i do medicine baki
Hrana, kanalizaciona i vodovodna mreža, kupanje češće od jednom nedeljno, ne petoro dece u jednom već petoro dece u tri kreveta, asvaltirani putevi, tri obroka dnevno, frižider i zamrzivač, antibiotici, antiseptici...Ali da jebo sve to, vacine i meicina su zaustavili opšti pomor, diskusija stop.
Idemo tema živnula ko nekad sav sam se usplahirio
KHM KHM:
PROBUDITE SE ZAR VAM NIJE JASNO KOLIKI UTICAJ SAM STEKAO U ANTIVAX LOBIJU SARAĐUJU SAMNOM VELIKI I MALI VRTIM LOVU KAD GOD JEDAN ŠMOKLJA NE PRIMI BOCU, IZVINJAVAM SE ZOVE ME RAŠA TUDEJ ZA NEKI INSAJD INFO
hahahah ali zamisljam americkog ili nemackog ambasadora kako zove vucica da mu saopsti da je ana brnabic novi premijer jer mora neko ko je gej, bukvalno boli ih kurac
Ovakvu propagandnu poruku moze poslati samo teska konjina. Baba ti je imala bar 5 brace i sestara debilcino.
Jok, nije mogao risticevica postavi.
Ne postoje slucajnosti.
pa imala je jer se iz iskustva znalo da su male sanse da vise od 2 ili 3 dozive 20. godinu, pa je onda medicina omogucila da od 6 prezivi 5 ili svih 6, tako je doslo do bejbi buma 60-ih
ne znam kako mi protivurecis ovim, upravo i pricam da smo tacno tih 100ak god ispred afrike danas.
Ne medicina, nego hrana konjino
i ranije malo u evropi sevast. i kod nas.
umirala deca pre. i to uglavnom od bolesti za koje se vakcinisu danas. a i od drugih. umiralo se svejedno i ovako.
1700, 1800, od 200-300 ljudi bude mozda 2-3 osobe starije od 70.
U cemu si ispred. samo u nabedjenosti. Sunce ni ne vidis. Jedes govna.
Treba samo jednu stvar skapirati a to je da se tržište ljudske DNK danas obogatilo za još 170.000.000 uzoraka
Bolesti su nestale zdravijim nacinom zivota, higijenom, friziderom i sl. Cistom vodom
Vakcinacijom je stvoren kurac. Kad si moderni degen to ne znas i ne prihvatas.
Svako ima svoju dogmu ofc
leptejebo deca umirala masovno od zilion bolescina, bukvalno postoji potpuni konsenzus u istoriografiji oko toga, kaze cara nije do medicine do hrane je
jes, doprinela je hrana kvalitetu i trajanju zivota, al to sto se od polija ne umire danas, a pre 70 godina ti nije bilo spasa ako zakacis je malo i do medicine baki
cara nije antivax, cara je antimed
caro verujes li da lekari ikad igde pomazu ili mozemo da zatvorimo kompletan zdravstveni sistem odma?
Kaze medicina ista ona za koju su decije boginje nekad bila bezazlena decija bolest. I dalje postoje proslo 70god vakcinacije. Kraj ne postoji.
Ne vredi, kad te je nastavnica mazila po glavi i vorsipovala taj osecaj ostane zivotno.
Malo dobro kuce
Hrana, kanalizaciona i vodovodna mreža, kupanje češće od jednom nedeljno, ne petoro dece u jednom već petoro dece u tri kreveta, asvaltirani putevi, tri obroka dnevno, frižider i zamrzivač, antibiotici, antiseptici...Ali da jebo sve to, vacine i meicina su zaustavili opšti pomor, diskusija stop.
Istrazi vakcinacija indija polio
jeste i od hrane, al jeste i od boginja i kuge i tuberkuloze i posekotine koja zagnoji i bogtepita cega sve ne
Drvite mainstream pricom kao random nacitane babe pizde.
Ja kad god sam se posekao išao sam da primim vakcinu koliko se sećam. Nekad sam se doduše gruvao i antibioticima.