Vaccina

1. I lekovima Celtinjo ofkors, ali hrana prevashodno.

2. Sto se Celta tice lik je za respekt ali je ucauren u okviru svojih mogucnosti sa najnizim ambicijama atakuje na suprotan stav klasicnim omalovazavanjem i zakretanjem glave za 180. To je ono sto sam rekao sevastu da ce ga nauciti vreme, samo nije pozeljno da te vreme vaspita kao celta.

3. Sad je psihički mir ostvaren jel da

skroz si pogresno shvatio sta sam ti hteo reci s tim komentarom

4. Zdrava hrana teorija zavere.
    Ma mora neka hemija ea bude. Kakav cist vazduh priroda besmislice

5. Ok, izguglo si čoveka, prvi članak je bio neki od jevrejskih fact check medija najverovatnije Reuters i?

ne, nego jednostavno nisam video nikakav dokaz u prilog tome sto govori, ocekuje se da mu verujem na rec, nije li to u suprotnosti s kritickim antivax duhom?

6. Msm za Celta za respekt kako postati moderni mediokritetski rob. Ozbiljan trud je.potreban za to. Da ne bude da nisam reko

*visokokvalifikovan

7. Lepo vece na forumu.
    Lepo spavajte :*

8. jelte, a sta si ti onda, neka prosvetljena elita?

i sto odmah mislis da se ne hranim zdravo ako kazem da je poprilicno glupo da mislis da si dovojno informisan da sve razumes?

9. ne, nego jednostavno nisam video nikakav dokaz u prilog tome sto govori, ocekuje se da mu verujem na rec, nije li to u suprotnosti s kritickim antivax duhom?

Aha pa dobro evo poslušaj šta sam čovek ima da kaže o tome.
    https://www.bitchute.com/video/xQ0y0CfbjMRg/
    Ako je to stvarno on

Ako je to stvarno ono što priča a nije AI generated

Ako

Ako

10. Udari crna kuga, nema vakcina, lekova, hrane, kanalizacije, govna prosipamo iz šerpe kroz prozor na ulicu, vodu grejemo na furuni, ne znamo šta su mikroorganizmi. Najveća pošast ikada; no svejedno, oko polovine ljudi preživi. Ljudsko telo je izvanredna tvorevina, voli da živi i opstaje pa to ti je. Aušvic, osmi mesec totalne gladi, imaš 40 kila, crnčiš po 17 sati dnevno, hrane te sa pola kriške hleba i rotkvom dnevno i svejedno preživiš. Telo je čudo.

11. Ala svi sve znamo, konsultanti kojekude da budemo trebamo.

12. Uzgred, za ove kojima je teško da svare da vakcinama može da se utiče na telo, imate klip iz nekog američkog štaba gde jedan čovek prezentuje projekat kako će vakcinama smanjiti religijski osećaj kod ljudi. To se konkretno odnosilo na talibane i njihove fanatike i to je trabalo da se odradi u tom regionu.
    Način na koji je to trebalo da se sprovede je naravno ubacivanje nekog respiratornog virusa i stvaranje epidemije a spasonosna vakcina bi ubrzo bila "izumljena" i ponuđena narodu. A to je bilo daleke 2004.

Ako uzmemo u obzir da je ovo istina, da li vi stvarno mislite da iz onoga što je nama dostupno kao informacija (nanomedicina i njena primena danas npr.) nije moguće uticati na ljudsko telo pa čak i na um?
    Uz možda korišćenje nekih drugih elemenata ili tehnologija u kombinaciji sa vakcinom.

Imam jednu dopunu vezano za ono što sam pomenuo pre nedelju dana - za majku, brata i sestru iz Zrenjanina koji su radili na polju a potom se svi našli u bolnici.
    Iako je sestri koja je jedina preživela u početku bilo rečeno da je u pitanju bilo neko nepoznato trovanje - na kraju je konstatovano da svi imaju koronu a da su joj majka i brat preminuli od korone.

Ljudi, kažem vam. Sledi nam mnogo zanimljivih par godina a možda i decenija.
    Ne budite naivni molim vas.

13. Aha pa dobro evo poslušaj šta sam čovek ima da kaže o tome.
    Ako je to stvarno on

Ako je to stvarno ono što priča a nije AI generated

Ako

Ako

okej, da pretpostavimo da jeste, gde tacno govori o vakcinama kao genocidu?

14. Aha pa dobro evo poslušaj šta sam čovek ima da kaže o tome.
    Ako je to stvarno on

a sto su svi ovi dokazi ili slika skrinsota videa ili u ovom slucaju ko da se snimao nokijom 3324? ali simptomaticno, svi.
    jbt 2021 je telefoni imaju po 3 kamere iza i 2 ispred slika te neko sa 5 metra, vide ti se dlake iz nosa, najjeftiniji kineski telefoni slikaju ko profi kamera iz 2000tih ali jok, krucijalni dokaz izgleda ko da ga snimali onom kamerom sto jetija snimali, ne mozes 100% provalis ko prica iako mu kamera pred nosom

15. Ni ja ne verujem da je to stvarno on uhvatio sam se za neproverenu informaciju, ali zanima me pozadina te cele priče znači imamo poštovanog doktora direktora klinike koji je tek tako odlučio da skoči sa zgrade, zašto je podmetnuta priča da ima neko pismo gde se on izjašnjava da je vakcina genocid? Zašto su podmetnuti neki sumnjivi video klipovi lošeg kvaliteta? Znači moje pitanje se svodi na to ako ako ako... Ko najviše profitira od ovakve priče? Koga najviše diskredituju?

16. Zašto sumnjamo da je sve fejk, pa zato što ne možemo doći do suštine jer postoji pregršt informacija koje ne služe ničemu drugom već da odvraćaju pažnju. Avaxi ovo vaxeri ono, podela podela protesti dža bu, a za sve to vreme i jednima i drugima država uzima uzorke sluzi i truje ih, eto na to smo spali nismo ništa pametniji ni sposobniji sve se svodi na to da ne učimo iz prošlosti i zbog toga ćemo po hiljadu i prvi put da najebemo

17. Tako je. I zato što se od onoga što su objavljivali i najavljivali nije ostvarlio ni 10%.

18. Al zamisli kolko će bude dobro onima koji su IN ON IT. Zamisli da si deo te elite, kako će sve da nas nasankaju, kolko će njima da bude dobro dok mi patimo i umiremo. Pokaži malo empatije, stavi se na njihovo mesto, uživaj u tome što nam spremaju iz njihovog ugla.

19. Pa fora i jeste da se na kraju sve svodi na to da ta govna koriste konflikt kao jedino oprobano i uspešno sredstvo s kojim će uspostaviti totalnu kontrolu, puno puta sam se stavljao u njihovu poziciju i čak stvarno gledao da budem empatičan ali problem u tome je što biće koje je izgrađeno na principima ljubavi ne može da pojmi zlo niti do koje je granice ono spremno da ide da bi postiglo svoje psihopatske ciljeve. Sve što može da uradi je da pokuša da se skloni iz ludila na vreme ako je ikako moguće, a ni to više nije moguće i sad ostaje da se vidi koliko možemo izdržati dok nas ne srede, kao miševi zatvoreni s mačkom.

20. E bre drugari... Bez pušku ne može depopulacija...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.